Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
060-608 00 00
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Hotel Knaust, Sundsvall


Konferens på Elite Hotel Knaust, Sundsvall


Välkommen att konferera hos oss på Elite Hotel Knaust i Sundsvall. Vi erbjuder tio toppmoderna möteslokaler i vacker hotellmiljö med anor från sent 1800-tal. Samtliga lokaler är utrustade med all nödvändig mötesteknik för att du och ditt sällskap ska kunna konferera på bästa sätt. Vår största lokal Träpatronen lämpar sig för både affärsmöten, utbildningar och festmiddagar.

Fakta


 • 10 konferenslokaler
 • 141 hotellrum
 • 2–60 personer
 • 1 restaurang
 • Wifi
 • Hiss
 • Parkering
 • Projektor
 • Whiteboard
 • Mikrofon
 • Block & pennor
 • Frukt & vatten

I vacker hotellmiljö med anor från sent 1800-tal erbjuder vi 10 moderna konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 60 personer. Alla våra möteslokaler är utrustade med modern konferensteknik och du guidas tryggt av våra konferensvärdinnor från start till mål. 

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Träpatronen 60 60 40 24 - -
Finansen 42 42 24 18 - -
Häradshövdingen 40 40 24 18 - -
Färgaren 30 25 18 12 - -
Apotekaren 25 20 18 12 - -
Byggmästaren 28 - - - - 12
Stadsläkaren 12 - - - - 6
Baronen 42 40 24 20 - -
Bokhållaren 17 - - 8 - -
Smeden 11 - - 6 - -

Beskrivningar


Träpatronen


Modern lokal på 60 kvm med öppna ytor och ljus inredning. Träpatronen är utrustad med all nödvändig mötesteknik och tar upp till 60 personer.


Finansen


Modern lokal på 42 kvm med fönster ut mot korridoren. Finansen ser likadant ut som rummet Häradshövdingen och med skjutvägg kan man öppna upp mellan dessa två. Rummet är utrustat med all nödvändig konferensteknik och tar upp till 42 personer. 


Häradshövdingen


Modern lokal på 40 kvm med fönster ut mot korridoren. Häradshövdingen ser likadant ut som rummet Finansen och med skjutvägg kan man öppna upp mellan dessa två. Rummet är utrustat med all nödvändig konferensteknik och tar upp till 40 personer. 


Färgaren


Modern lokal på 30 kvm med fönster ut mot korridoren. Rummet är utrustat med all nödvändig konferensteknik och tar upp till 25 personer.


Apotekaren


Modern lokal på 25 kvm med fönster ut mot korridoren. Rummet är utrustat med all nödvändig konferensteknik och tar upp till 20 personer.


Byggmästaren


Modern lokal på 28 kvm med stort härligt konferensbord och ljust trägolv. Rummet är utrustat med all nödvändig konferensteknik och tar upp till 12 personer.


Stadsläkaren


Modernt grupprum på 12 kvm med ljust trägolv. Rummet är utrustat med all nödvändig konferensteknik och tar upp till 6 personer.


Baronen


Ljus och luftig lokal på 42 kvm med stora fina fönster och trägolv. Rummet är utrustat med all nödvändig konferensteknik och tar upp till 40 personer.


Bokhållaren


Ljus och modern lokal på 17 kvm med stora fina fönster och trägolv. Rummet är utrustat med all nödvändig konferensteknik och tar upp till 8 personer.


Smeden


Modernt kreativt grupprum på 11 kvm med fototapet och härliga Fatboys att sitta i. Självfallet finns det även bord och stolar att sitta på om man föredrar det.


Aktiviteter

En trevlig paus eller ett roligt avslut på arbetsdagen
När ni samlar arbetsgruppen för en heldag med konferens brukar det vara uppskattat och roligt med en aktivitet som inslag. En välförtjänt paus under dagen eller som ett trevligt avslut.

Här nedan kan ni se ett urval av aktiviteter vi och våra samarbetsparterns kan erbjuda när ni konfererar hos oss på Elite Hotel Knaust. Välkommen till en trevlig dag tillsammans!

För mer information om aktiviteterna, bokning eller offert, välkommen att kontakta oss på tel 060-608 00 08 eller via e-post marie-louise.lindstrom@elite.se

Antikt eller bara gammalt?
Hett ämne att tävla i! Gissa, klura och fundera kring gamla prylars värde, ålder och användning. Kunskap blandas med vilda chansningar.

Ämnet är antika och kuriosa föremål och övningen leds av en hängiven expert som genom en auktion korar den slutliga segraren som förutom äran även får med sig ett fint pris.

Tidsåtgång: 90 minuter
Antal deltagare: 10–50 personer
250 kr/person (minsta deb. 3750 kr) exkl. moms

-----

Stads- eller takvandring
Sundsvall stads historia är en stor och spännande skatt att ta del av. Följ med våra guider på en traditionell stadsvandring eller en unik och kittlande takvandring i vår vackra stenstad.

Tidsåtgång: 60–120 min.
Stadsvandring: 5–100 pers.
Takvandring: 2–30 pers.
Stadsvandring: 1500 kr/guide + 50 kr/person
Takvandring: 400 kr/person (minsta deb. 4000 kr)
Priser exkl. moms

-----

GPS-navigering
Mitt i centrala Sundsvall erbjuder vi en aktivitet som är en både lekfull och lärorik tävling. Lagen får lära sig GPS-tekniken för att hitta fram till de givna kontrollpunkterna som bjuder på olika uppdrag att lösa allt för att klara slutuppgiften så bra som möjligt.

Tidsåtgång: 90 minuter Antal: 6–30 personer
280 kr/person exkl. moms

-----

Kommunikationsövningar
I denna aktivitet söker vi förståelse för hur olika vi människor kan uppfatta budskap. Detta genom att gruppen tillsammans med en handledare får ta sig an praktiska övningar där lyhördhet och kommunikation är viktiga förutsättningar för att lyckas. Lättsamma och roliga övningar som genomförs utomhus.

Tidsåtgång: 120 minuter
Antal: 7–40 personer
280 kr/person exkl. moms

-----

Knaust special
Lyssna till historien om familjen Knaust och det världskända hotellet i Sundsvalls stenstad. Guiden berättar och visar bilder från familjens liv och verk som spänner sig över tre generationer. Avslutas med en kort rundtur i huset.

Tidsåtgång: 45 minuter
Antal: max 60 personer
2000 kr exkl. moms

-----

Ölprovning
Gruppen guidas runt i ölens fantastiska värld. Temat skräddarsys efter önskemål. Det finns allt från grundprovningar till specialprovningar av t.ex svenska mikrobryggder.

Tidsåtgång: ca. 60 minuter
Antal: 10–25 personer
Tips! Boka även en snacksbricka för 50 kr/persson
276 kr/person exkl. moms

-----

Middag och pubquiz
Pubfrågesport med lokal anknytning där man tävlar mot varandra, antingen individuellt eller i lag. I priset ingår vår goda Knaustburgare med tillbehör samt en öl, ett glas vin eller alkoholfritt.

Tidsåtgång: ca. 120 minuter
Antal: 10–25 personer
1500 + 200 kr/person exkl. moms

-----

Vinprovning
Sällskapet får prova fem olika sorters vin. Ni får en grundläggande beskrivning av processen bakom vintillverkning med fokus på de sorterna som testas.

Tidsåtgång: ca. 60 minuter
Antal: 10–25 personer
Tips! Boka även en snacksbricka för 50 kr/persson
316 kr/person exkl. moms

-----

Provning och middag
Man kan välja att kombinera valfri provning av dryck med en middag.

Det finns allt från grundprovningar med enklare rätter till mer avancerade provningar kombinerat med flerrättersmiddagar.


Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. Kontakta konferensbokningen för mer information.


Elite Hotel Knaust ligger centralt beläget på Storgatan i Sundsvall och är vida känt för sin fantastiska marmortrappa. Byggnaden invigdes första gången 1891 och är Sundsvalls mest anrika hotell med magnifik spegelsal, gastropub och relaxavdelning.


Knaust Bar & Matsal


Välkommen till Knaust Bar & Matsal för en generös frukostbuffé, lunch och middag. Vår vackra matsal finns i den anrika Spegelsalen och kan med fördel även användas som festlokal för bröllopsfester, representation med mera. Kontakta oss så berättar vi gärna mer. 

Öppettider

Frukost
Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag: 07.30–11.00
Söndag: 07.30–12.00

Lunch
Måndag–fredag: 11.30–14.00 

Middag
Tisdag–fredag: 17.00–22.00
Lördag: 18.00–23.00


Lobbybaren


I anslutning till receptionen ligger vår lobbybar, här kan du avnjuta drinkar i en avslappnad miljö. Lobbybarens drinklista innehåller en rad spännande drinkar, varför inte runda av kvällen med en Elite Sundsvall?

Öppettider

Måndag: 16.00–21.00
Tisdag–torsdag: 16.00–22.00
Fredag–lördag: 16.00–24.00
Söndag: stängt


The Bishops Arms Sundsvall


Som hotellgäst så finner du även vår gastropub The Bishops Arms i anslutning till hotellet. I vår gastropub erbjuds en genuin engelsk miljö. Här kan du sitta ner för något gott att äta eller dricka och umgås med vänner på ett avslappnat sätt.

Öppettider

Måndag: 16.00–23.00
Tisdagtorsdag: 16.00–00.00
Fredag16.00–01.00
Lördag: 13.00–01.00
Söndag: 16.0023.00  

Alla hjärtans dag


Fira alla hjärtans dag med en romantisk middag i vår restaurang Knaust bar & matsal. Njut av en specialkomponerad 4-rättermeny i den vackra Spegelsalen tillsammans med någon du tycker om. 

Öppettider

Alla hjärtans dag - 14 februari 2019Boka ditt nästa möte på vårt anrika hotell för en inspirerande dag i vacker miljö. Läs mer om erbjudandet och hur du bokar här!


Från 430 SEK /Person

Boka
Ändra hotell

Kontakta oss

Hitta till hotellet

GPS Koordinater 
63.287400 | 18.713000
 
FLYGPLATS
Sundsvall Timrå Airport

TÅG OCH BUSS
Sundsvalls Centralstation ligger ca tio minuters promenad från hotellet.

BIL
Följ avfart Sundsvall Centrum och fortsätt rakt fram mot centrum och Storgatan där hotellet ligger. Bortse mot förbudet för genomfartstrafik, hotellets gäster har tillåtelse att köra fram till hotellet för av- och ilastning.

PARKERING
Vi har inga egna parkeringsplatser men det finns flera kommunala parkeringsplatser nära hotellet.

_