Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
060-608 00 00
eller gör en
förfrågan

Konferens & möten


Konferens & möten


I hjärtat av Sundsvall finns magnifika Elite Hotel Knaust i en byggnad med anor från 1891. Upplev en välkomnande mötesplats med moderna lokaler, vackra festsalar och en omtalad marmortrappa. I denna imponerande mötesmiljö får du hjälp att arrangera allt från ett mindre möte till en större konferens, ett företagsevent, utbildning eller festmiddag.


Fakta


 • 11 konferenslokaler
 • 141 hotellrum
 • 2–145 personer
 • 1 restaurang
 • Wifi
 • Hiss
 • Parkering
 • Projektor
 • Whiteboard
 • Mikrofon
 • Block & pennor
 • Frukt & vatten

I vacker hotellmiljö med anor från sent 1800-tal erbjuder vi 11 moderna konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 145 personer. Alla våra möteslokaler är utrustade med modern konferensteknik och du guidas tryggt av våra konferensvärdinnor från start till mål. 

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Apotekaren 25 20 18 12 - -
Baronen 42 40 24 20 - -
Biskopen 45 40 35 - - -
Bokhållaren 17 - - 8 - -
Byggmästaren 28 - - - - 12
Finansen 42 42 24 18 - -
Färgaren 30 25 18 12 - -
Häradshövdingen 40 40 24 18 - -
Oscarsalen 1 80 80 - - - -
Oscarssalen 2 60 65 - - - -
Smeden 11 - - 6 - -
Stadsläkaren 12 - - - - 6

Beskrivningar


Apotekaren


Modern lokal på 25 kvm med fönster ut mot korridoren. Rummet är utrustat med all nödvändig konferensteknik och tar upp till 20 personer.

Se fler bilder

Baronen


Ljus och luftig lokal på 42 kvm med stora fina fönster och trägolv. Rummet är utrustat med all nödvändig konferensteknik och tar upp till 40 personer.

Se fler bilder

Biskopen


Nyrenoverad lokal med plats för 40 personer.

Se fler bilder

Bokhållaren


Ljus och modern lokal på 17 kvm med stora fina fönster och trägolv. Rummet är utrustat med all nödvändig konferensteknik och tar upp till 8 personer.

Se fler bilder

Byggmästaren


Modern lokal på 28 kvm med stort härligt konferensbord och ljust trägolv. Rummet är utrustat med all nödvändig konferensteknik och tar upp till 12 personer.

Se fler bilder

Finansen


Modern lokal på 42 kvm med fönster ut mot korridoren. Finansen ser likadant ut som rummet Häradshövdingen och med skjutvägg kan man öppna upp mellan dessa två. Rummet är utrustat med all nödvändig konferensteknik och tar upp till 42 personer. 

Se fler bilder

Färgaren


Modern lokal på 30 kvm med fönster ut mot korridoren. Rummet är utrustat med all nödvändig konferensteknik och tar upp till 25 personer.

Se fler bilder

Häradshövdingen


Modern lokal på 40 kvm med fönster ut mot korridoren. Häradshövdingen ser likadant ut som rummet Finansen och med skjutvägg kan man öppna upp mellan dessa två. Rummet är utrustat med all nödvändig konferensteknik och tar upp till 40 personer. 

Se fler bilder

Oscarsalen 1


Helt nyrenoverade Oscarsalen är vår största lokal. Lokalen går att öppna upp till Oscarsalen 2 och tar då upp till 130 gäster.

Se fler bilder

Oscarssalen 2


Modern lokal med härliga ytor. Lokalen går att kombinera med Oscarsalen 1 och har då en kapacitet för upp till 130 gäster. 

Se fler bilder

Smeden


Modernt kreativt grupprum på 11 kvm med fototapet och härliga Fatboys att sitta i. Självfallet finns det även bord och stolar att sitta på om man föredrar det.

Se fler bilder

Stadsläkaren


Modernt grupprum på 12 kvm med ljust trägolv. Rummet är utrustat med all nödvändig konferensteknik och tar upp till 6 personer.

Se fler bilder

Inspirerande smakupplevelser i vackra miljöer. På Elite Hotel Knaust är mat och dryck en viktig del av konferensen. Vår restaurang Knaust Bar & Matsal serverar klassiska rätter med moderna inslag där smakerna alltid är i fokus. På The Bishops Arms erbjuds intressanta dryckesprovningar och roliga konferensaktiviteter, som vårt populära pub-quiz. Vi kan anordna allt från fina middagar till intima luncher och After Works. Hör av er så skräddarsyr vi ett upplägg som passar er.

 


Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. 


Escape box

Detta är aktiviteten som gjort succé runt om i landet. Ett adrenalinfyllt lagspel för 8-100 personer som går att genomför på svenska eller engelska. Ni får uppdrag att lösa som lag. Boxen är full av spännande gåtor, pussel, kartor, böcker, formler, överraskningar och hemligheter. En häftig och engagerande spionjakt som bygger på teambuilding. Tidsåtgång 1h 30m. 


Yoga med Lotta Renlund från Urban Yoga

Boka ett konferenspaket med yoga och bli energifyllda och fokuserade tillsammans. Varför inte starta dagen med kraft och energi för att boosta er eller avrunda dagen med mjuk yoga, både och fungerar alldeles utmärkt. Den enda utrustning som behövs är mjuka och sköna kläder. Lokal, yogamattor, filtar och en härlig stämning ingår.


Stads- eller takvandring

Sundsvalls historia är en stor och spännande skatt att ta del av. Följ med våra guider på en traditionell stadsvandring eller en unik och kittlande takvandring i vår vackra stenstad. Tidsåtgång: 60–120 min.


Knaust special

Lyssna till historien om familjen Knaust och det världskända hotellet i Sundsvalls stenstad. Guiden berättar och visar bilder från familjens liv och verk som spänner sig över tre generationer. Avslutas med en kort rundtur i huset.

Tidsåtgång: 45 minuter
Antal: max 60 personer
2000 kr exkl. moms


Musikkryss

Som Melodikrysset på radio fast live med en trubadur som lotsar er med toner genom lodrätt och vågrätt till ordflätan är fylld. Trevligt och ganska klurigt! Pris 1 000 kr + 130 kr per person ex moms. Tidsåtgång 1 timme. Passar grupper på 10–100 personer. Minimum debitering 15 personer.


Sonjas inspirerande timme

Glädje - Vad är det? Glädje handlar om att kunna bryta sina vardagliga mönster. Lär dig släppa de negativa mönster du tar med dig. Med rätt verktyg lyckas du även med den härliga konsten att kommunicera glädje. Sonjas workshop blandar teori med glädje, övningar och diskussioner. 


Ölprovning

Gruppen guidas runt i ölens fantastiska värld. Temat skräddarsys efter önskemål. Det finns allt från grundprovningar till specialprovningar av t.ex svenska mikrobryggder.


Vinprovning

Sällskapet får prova fem olika sorters vin. Ni får en grundläggande beskrivning av processen bakom vintillverkning med fokus på de sorterna som testas.


Provning och middag

Kombinera valfri provning av dryck med en middag. Vi erbjuder allt från grundprovningar med enklare rätter till mer avancerade provningar kombinerat med flerrättersmiddagar.


Elite Hotel Knaust ligger centralt beläget på Storgatan i Sundsvall och är vida känt för sin fantastiska marmortrappa. Byggnaden invigdes första gången 1891 och är Sundsvalls mest anrika hotell med magnifik spegelsal, gastropub och relaxavdelning.


Knaust Bar & Matsal


Välkommen till Knaust Bar & Matsal för en generös frukostbuffé, lunch och middag. Vår vackra matsal finns i den anrika Spegelsalen och kan med fördel även användas som festlokal för bröllopsfester, representation med mera. Kontakta oss så berättar vi gärna mer. 

Öppettider

Frukost
Måndag–fredag 06.30–09.30
Lördag 07.30–11.00
Söndag 07.30–12.00

Lunch
Måndag–fredag 11.30–14.00

Middag
Tisdag–torsdag 17.00–21.00
Fredag–lördag 17.00–22.00

Lobbybaren
Måndag–lördag 16.00–21.00
Fredag–lördag 15.00–00.00


Lobbybaren


I anslutning till receptionen ligger vår lobbybar, här kan du avnjuta drinkar i en avslappnad miljö. Lobbybarens drinklista innehåller en rad spännande drinkar, varför inte runda av kvällen med en Elite Sundsvall?

Öppettider

SOMMARSTÄNGT, ÖPPNAR IGEN DEN 1 SEPTEMBER

Måndag: 16.00–21.00
Tisdag–torsdag: 16.00–22.00
Fredag–lördag: 16.00–24.00
Söndag: stängt


The Bishops Arms Sundsvall


Som hotellgäst så finner du även vår gastropub The Bishops Arms i anslutning till hotellet. I vår gastropub erbjuds en genuin engelsk miljö. Här kan du sitta ner för något gott att äta eller dricka och umgås med vänner på ett avslappnat sätt.

Öppettider

Söndag–måndag: 16.00–23.00
Tisdag–torsdag: 16.00–00.00 
Fredag: 16.00–02.00
Lördag: 13.00–02.00 
 

Frukost på Elite Hotel Knaust


I den fantastiska Spegelsalen på hotellet huserar Knaust Bar & Matsal och här dukas det varje morgon upp en generös frukostbuffé för hotellets gäster men även konferensdeltagare och besökare.

Öppettider

Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag: 07.30–11.00
Söndag: 07.30–12.00Boka in en inspirerande mötesdag i vacker miljö.


Från 430 SEK /Person

Boka
Ändra hotell

_