Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
046 – 287 11 00
eller gör en
förfrågan

Konferens & möten


Konferens & möten


I Lunds högsta byggnad, Ideon Gateway, finns Elite Hotel Ideon med en stor, modern konferensavdelning samt mingellobby och nio ljusa lokaler. Här finns alla förutsättningar för ett lyckat arrangemang, oavsett om det är ett möte, konferens, workshop, utbildning eller mässa. Förvänta dig flexibilitet, bästa service och utsökta måltider. Det är smidigt att åka buss till centrum eller tåg till Malmö och Köpenhamn.


Fakta


 • 9 konferenslokaler
 • 8‒220 personer
 • 2 restauranger
 • Hiss
 • Parkering
 • Whiteboard
 • Projektor
 • Mikrofon
 • Tekniker
 • Anteckningsblock/Blädderblock/Pennor
 • Frukt
 • Vatten

På bottenplan finns konferenslokalen Micro, resterande lokaler är belägna på andra våningen. Här finns även konferenslobby som passar bra till mingel och mindre mässor.

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
TERA 247 220 110 50 66 -
GIGA 71 60 48 24 30 20
MEGA 45 36 28 20 24 16
MICRO 44 36 28 20 24 16
KILO 36 24 18 16 - 12
HEKTO 35 24 18 16 - 12
DECI 27 - - - - 10
CENTI 25 18 12 10 - 12
MILLI 17 - - - - 8

Beskrivningar


Hotellets största konferenslokal med ljusinsläpp från två väderstreck. Toppmodern lokal som bland annat är utrustad med tre projektorer och tillhörande dukar samt ljudanläggning. Direkt utanför lokalen finns stort mingelområde samt offentliga toaletter.

Se fler bilder Planlösning

GIGA


Hotellets näst största lokal med ljusinsläpp från tre väderstreck. Med sin flexibla möbleringsmöjlighet och moderna teknik är lokalen ett populärt alternativ för större konferenser, frukostmöten, bolagsstämmor samt för workshops.

Se fler bilder Planlösning

MEGA


Välutrustat rum med den senaste tekniken och fantastiskt dagsljus. Bra ventilation och flexibel möbleringsmöjlighet. Passar för upp till 36 gäster.

Se fler bilder Planlösning

MICRO


Enda konferenslokalen som inte är belägen på andra plan utan återfinns i anslutning till receptionen.

Se fler bilder Planlösning

KILO


Välutrustat rum med senaste tekniken och dagsljus. Bra ventilation och flexibel möbleringsmöjlighet. Passar för upp till 24 gäster.

Se fler bilder Planlösning

HEKTO


Välutrustat rum med senaste tekniken och dagsljus. Bra ventilation och flexibel möbleringsmöjlighet. Passar för upp till 24 gäster.

Se fler bilder Planlösning

DECI


Lokal som är försedd med ett styrelsebord och extra sköna stolar. Här kan med fördel videokonferenser arrangeras. Perfekt lokal för mindre möten i en lokal som rymmer upp till 10 personer.

Se fler bilder Planlösning

CENTI


Centi är den perfekta lokalen för det mindre mötet, med ljusinsläpp från stora fönster, bra ventilation och de tekniska förutsättningarna för en lyckad dag tar Centi emot grupper upp till 18 personer.

Se fler bilder Planlösning

MILLI


Välutrustat rum med senaste tekniken och dagsljus. Bra ventilation och flexibel möbleringsmöjlighet. Passar för upp till 12 gäster.

Se fler bilder Planlösning

Vi tar möten, fester, event och vällagad mat på största allvar. I våra festlokaler finns möjligheter att anordna allt från en privat middag för ett mindre sällskap till ett stort event med över 1000 inbjudna gäster. För oss är det viktigt att ge er de förutsättningar ni behöver för att ni ska känna er trygga i att genomföra ert arrangemang. Till er hjälp finns här en stab av kunnig och erfaren personal som hjälper er att planera och projektleda just ert event.

 


Stärk gruppen och öka gemenskapen med ett välkommet avbrott i konferensen.


Ölprovning

I samarbete med The Bishops Arms i Lund kan vi erbjuda en trevlig kvällsaktivitet som ölprovning på hotellet. Ni får en introduktion i ölets spännande värld och tillsammans provar vi fem olika sorter. Kanske hittar du en ny favorit? Du kan se fram emot en riktig smakupplevelse samt intressant fakta.


Paolo’s pizzabakning

Våra kockar förbakar pizzabotten och förbereder en mängd toppings. Gästerna får sedan välja av ingredienserna och toppa sina egna pizzaslices som serveras med den italienska buffén.


Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle.


Elite Hotel Ideon är placerat i norra delen av Lund och är en del av stadens högsta byggnad Ideon Gateway. Från den närliggande och vältrafikerade busshållplatsen tar du dig smidigt till Lunds centralstation samt Malmö och flygplatsen Malmö Airport. För den bilburne finns goda parkeringsmöjligheter i det intilliggande parkeringsgaraget. Elite Hotel Ideons 178 hotellrum är smakfullt inredda och många har en fin utsikt över det skånska landskapet. Alla gäster har fri tillgång till trådlöst internet samt hotellets relaxavdelning med gym och bastu. På bottenplan finns två utsökta restaurangalternativ i form av à la carte restaurangen NorthEast samt det italienska caféet och restaurangen Paolo’s.


Frukost på Elite Hotel Ideon


Varje morgon serveras en generös frukostbuffé i hotellets häftiga restaurang NorthEast.

Öppettider

Måndag – fredag: 06.30 – 09.30
Lördag: 07.30 – 10.30
Söndag: 07.30 – 12.00


PAOLO's Lund


PAOLO's är ett café- och restaurangkoncept som har sina rötter i den italienska mattraditionen. Här serveras vällagade italienska luncher varje vardag. Välj mellan pasta, pizza, paninis och sallader. Varmt välkommen!

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–fredag:

11.00–14.00*
Lördag-söndag:  Stängt
After Work sista torsdagen i varje månad 16.00-18.00

 

*Från kl. 15.00 kan du hyra Paolo’s till din privata fest eller annan tillställning. Kontakta oss för mer information.

 

 


NorthEast


NorthEast är en á la carte restaurang som serverar frukost, lunch och middag. Menyn består av vällagade rätter med svenska råvaror och asiatiska smaker. Välkommen in för en härlig matupplevelse utöver det vanliga!

Öppettider

Måndag–torsdag: 11.30–23.00
Fredag: 11.30–22.00
Lördag–söndag: 17.00–22.00

ROOM SERVICE

Måndag–söndag 17.00–21.00Baka era egna pizzor på Paolo's!


Från 379 SEK /person

Boka
Ändra hotell

_