Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
013-12 96 30
eller gör en
förfrågan

Konferens & möten

 • Konferensrum Hagdahl, takmålningar och guldstreck i taket, rader av bord och stolar. Valv på väggarna med fotografier av Linköping.
 • Konferensrum Filbyter, glasvägg med röda draperier. Stolar och bord i rader, längst fram en bänk, stor whiteboard och pennor.
 • Receptionen, receptionsdisk klädd i brunt spegelglas, lampor över disken, vita pelare på sidorna, runt bord i mitten med stor vas och orkidéer.
 • Två bilder i en. Vänster: brunt bord med stolar, skål med frukt på bordet. Orkidé i förgrunden. Höger: gyllene ljuskrona i taket, taket är utsmyckat med gulddetaljer.

Konferens & möten


I hjärtat av Linköping finns vår inbjudande mötesplats med anor från 1800-talets mitt. Elite Stora Hotellet erbjuder moderna konferens- och möteslokaler som passar små och stora grupper, det lilla mötet, stora konferensen, företagseventet eller festen. Upplev en inspirerande atmosfär, utsökta måltider och konferensservice i toppklass.


Fakta


 • 3 konferenslokaler
 • 117 hotellrum
 • 2–130 personer
 • 1 restaurang
 • Hiss
 • WiFi
 • Parkering
 • Tv
 • Högtalaranläggning
 • Storbildsvideo
 • Projektor
 • Whiteboard
 • Mikrofon
 • Block och pennor
 • Frukt och vatten
Easy meetings

EASY MEETINGS


Läs mer


Vi erbjuder tre vackra lokaler i centrala Linköping med kapacitet för upp till 130 personer. Våra möteslokaler har anor från 1850-talet och är olika i både utförande och storlek. De är utrustade med modern konferensteknik och du guidas tryggt av våra konferensvärdinnor från start till mål.

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Hagdahl 127 130 60 34 - 50
Filbyter 82 70 40 28 - 36
Emil 31 - - - - 9

Beskrivningar


Hagdahl


Hagdahl är en stor lokal på 127 kvm med vackert tak i guld och vitt. Lokalen är fönsterlöst, men i valven på väggarna sitter fotografier som upplevs som fönster. Lokalen rymmer upp till 130 personer och är utrustad med all nödvändig konferensteknik.

Se fler bilder

Filbyter


Mycket fin salong på 82 kvm som tar upp till 70 personer. Filbyter är inredd i empirestil och och är utrustad med all nödvändig konferensteknik. 

Se fler bilder

Emil


Grupprum med trägolv på 31 kvm. Rummet är fönsterlöst men ändå ljust och trevligt. Emil rymmer upp till 9 personer och är utrustad med all nödvändig konferensteknik.

Se fler bilder

Vid en konferens på Elite Stora Hotellet serveras alltid mat och dryck av hög kvalité. Vi samarbetar med Storan Restaurang & Bar, en av Linköpings mest välbesökta och klassiska restauranger. På nära avstånd till hotellet finns även The Bishops arms som gärna hjälper till att arrangera öl- eller whiskyprovningar som avslutning på er konferens. Under en konferens eller möte hos oss kan ni även njuta av vår härliga konferensfika med något för alla smaker. 

 


Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. 


Elite Stora Hotellet ligger centralt beläget på Stora Torget i Linköping med vacker festsal och prisbelönt restaurang. Hotellet invigdes redan 1852 och är ett av Sveriges äldsta stadshotell i magnifik skandinavisk empirestil. Varmt välkommen att bo hos oss!


Engelsk pub med lång bardisk, glas och flaskor på väggen.

The Bishops Arms Linköping


Gastropuben The Bishops Arms ligger på bekvämt promenadavstånd från hotellet på Ågatan 27 och är en självklar träffpunkt i Linköping. 

Öppettider

Måndag: 17.00– 23.00
Tisdag–torsdag: 16.30–00.00
Fredag–lördag: 15.00–01.00
Söndag: 17.00–22.00


Storan Restaurang på hotellet. Händer som håller en vit tallrik. På tallriken en efterrätt, glass med små blommor och strössel.

Storan Restaurang & Bar


Elite Stora Hotellet samarbetar med Storan Restaurang & Bar på nedre plan i hotellet. Storan är en av Linköpings mest välbesökta och klassiska restauranger. Kockarna gör personliga tolkningar och experiment av klassiska svenska smaker, gärna med influenser från världens kök. 

Öppettider

Måndag–fredag: 11.30–
Lördag: 12.00–
Söndag: stängt


Frukost på Elite Stora Hotellet


Varje morgon dukar vi upp vår generösa hotellfrukost i hotellets frukostmatsal, och tidigare festsal Stora Salen, som utlovar den perfekta starten på dagen.

Öppettider

Öppettider:

Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag: 07.30–11.00
Söndag: 07.30–12.00

 Boka ett möte med kort varsel.


Från 200 SEK /Person

Boka
Ändra hotell

_