Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
013-12 96 36
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Stora Hotellet, Linköping

 • Konferensrum Hagdahl, takmålningar och guldstreck i taket, rader av bord och stolar. Valv på väggarna med fotografier av Linköping.

Konferens på Elite Stora Hotellet, Linköping


Konferera i centralt belägna lokaler hos oss på Elite Stora Hotellet i Linköping. Våra mötesrum har anor från mitten av 1800-talet och är topprustade med modern konferensutrustning. Vi erbjuder både grupprum och pampig salong för små och stora tillfällen. Varmt välkommen att boka din lokal hos oss!

Kontakta oss på 013-12 96 36 eller konferens.linkoping@elite.se

Fakta


 • 2 konferenslokaler
 • 117 hotellrum
 • 2–130 personer
 • 1 restaurang
 • Hiss
 • WiFi
 • Parkering
 • Tv
 • Högtalaranläggning
 • Storbildsvideo
 • Projektor
 • Whiteboard
 • Mikrofon
 • Block och pennor
 • Frukt och vatten
Easy meetings

EASY MEETINGS


Läs mer


Vi erbjuder två vackra lokaler i centrala Linköping med kapacitet för upp till 130 personer. Våra möteslokaler har anor från 1850-talet och är olika i både utförande och storlek. De är utrustade med modern konferensteknik och du guidas tryggt av våra konferensvärdinnor från start till mål.

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Hagdahl 127 130 60 34 - 50
Filbyter 82 70 40 28 - 36
Emil 31 - - - - 9

Beskrivningar


Hagdahl


Hagdahl är en stor lokal på 127 kvm med vackert tak i guld och vitt. Lokalen är fönsterlöst, men i valven på väggarna sitter fotografier som upplevs som fönster. Lokalen rymmer upp till 130 personer och är utrustad med all nödvändig konferensteknik.


Filbyter


Mycket fin salong på 82 kvm som tar upp till 70 personer. Filbyter är inredd i empirestil och och är utrustad med all nödvändig konferensteknik. 


Emil


Grupprum med trägolv på 31 kvm. Rummet är fönsterlöst men ändå ljust och trevligt. Emil rymmer upp till 9 personer och är utrustad med all nödvändig konferensteknik.


Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. Kontakta konferensbokningen för mer information.


Elite Stora Hotellet ligger centralt beläget på Stora Torget i Linköping med vacker festsal och prisbelönt restaurang. Hotellet invigdes redan 1852 och är ett av Sveriges äldsta stadshotell i magnifik skandinavisk empirestil. Varmt välkommen att bo hos oss!


Engelsk pub med lång bardisk, glas och flaskor på väggen.

The Bishops Arms Linköping


Gastropuben The Bishops Arms ligger på bekvämt promenadavstånd från hotellet på Ågatan 27 och är en självklar träffpunkt i Linköping. 

Öppettider

Måndag: 17.00– 23.00
Tisdag–torsdag: 16.30–00.00
Fredag–lördag: 15.00–01.00
Söndag: 17.00–22.00


Storan Restaurang på hotellet. Händer som håller en vit tallrik. På tallriken en efterrätt, glass med små blommor och strössel.

Storan Restaurang & Bar


Elite Stora Hotellet samarbetar med Storan Restaurang & Bar på nedre plan i hotellet. Storan är en av Linköpings mest välbesökta och klassiska restauranger. Kockarna gör personliga tolkningar och experiment av klassiska svenska smaker, gärna med influenser från världens kök. 

Öppettider

Måndag–fredag: 11.30–
Lördag: 12.00–
Söndag: stängtHos oss på Elite Stora Hotellet i Linköping kan du konferera i någon av våra två vackra konferenslokaler. Vi erbjuder modern mötesteknik och förstklassig service i Linköpings absoluta centrum.


Från 200 SEK /Person

Boka
Ändra hotell

Kontakta oss

Hitta till hotellet

GPS koordinater 
58.410979 | 15.622371
 
FLYGPLATS
Linköping City Airport
 
TÅG OCH BUSS
Linköpings centralstation med tåg och bussar ligger endast 10 minuters promenad från hotellet. Följ skyltar mot centrum, genom Järnvägsparken, sväng vänster till Sankt Larsgatan och sedan höger mot Borgmästaregatan och Stora Torget där Elite Stora Hotellet ligger.
 
BIL
Ställ in Borgmästaregatan 1 om du vill använda GPS. Det är garanterat enklaste vägen till hotellet.
E4 Södergående:
Håll höger vid avfarten 113-trafikplats Linköping Östra och följ väg 35 i riktning mot Västervik/Åtvidaberg/Linköping Ö/Flygplats. Ta vänster vid andra avfarten i rondellen in på Norrköpingsvägen. Följ Norrköpingsvägen till första avfarten i rondellen in på Tullbron. Sväng höger mot stationen och sväng sedan vänster upp på Järnvägsgatan, vänster till Sankt Larsgatan och ta tredje höger in på Borgmästaregatan. Skylten ”endast fordon med tillstånd” gäller inte för hotellets gäster. Ta andra avfarten till vänster in på Stora torget och Elite Stora Hotellet.
E4 Norrgående:
Håll höger vid avfarten 111-Trafikplats Linköping Västra, och följ skyltarna för väg 34 i riktning mot Vimmerby/Motala/Linköping V. Fortsätt in på Malmslättsvägen, sväng vänster till Östgötagatan, höger till Vasavägen,
höger till Sankt Larsgatan och ta tredje höger in på Borgmästaregatan.
Skylten ”endast fordon med tillstånd” gäller inte för hotellets gäster. Sväng andra till vänster in på Stora torget och Elite Stora Hotellet.
 
PARKERING
Det finns en utomhusparkering och ett garage ca 200 meter från hotellet. Kontakta receptionen när du är framme så hjälper vi dig köpa parkeringsbiljett.
_