Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter

Våra Hotell i Växjö

I centrala Växjö ligger Elite Stadshotellet och Elite Park Hotel. Elite Stadshotellet är ett pampigt och vackert hotell som andas gamla anor. Elite Park Hotel ligger i samma byggnad som Växjö Konserthus och är ett modernt hotell med rum i nordisk, ljus design som bjuder in till både arbete och vila. Hotellens centrala lägen gör att det alltid är nära till Växjös affärsgator och nöjesliv.


Detta hotell med anor från 1853 ligger 100 meter från Växjös tågstation och 15 minuters bilresa från Växjös flygplats. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi, en restaurang och olika nöjesalternativ. Rummen på Elite Stadshotellet Växjö har kabel-TV och skrivbord. Vissa rum har elegant, modern inredning och andra är i minimalistisk, nordisk stil. Restaurang Lagerlunden erbjuder en daglig frukostbuffé. Till middag serveras grillade specialiteter med internationella influenser. På sommaren kan du koppla av och njuta av mat och dryck på en stor terrass. Som gäst på Elite Stadshotellet har du gratis tillgång till gymmet Nordic Club, bara 3 minuters promenad från hotellet. På kvällarna kan du njuta av det breda urvalet av öl och whisky på Bishop's Arms Pub. Nattklubben Grace är öppen till sent på helgerna. Medeltida Kronobergs slott byggdes på 1400-talet och ligger 30 minuters bilresa från hotellet. Gästerna kan cykla och vandra i Bokhultets naturreservat, mindre än 2 km bort.

Från  552 SEK /natt

Boka

Hotellet ligger i den lummiga Teaterparken i centrala Växjö, bara några minuters promenad från Centralstationen. Här erbjuds gratis Wi-Fi och rum med kabel-TV. Elite Park Hotels ljust inredda rum har skrivbord och badrum med dusch. Här finns även en minibar och en vattenkokare. Vissa rum har kvalitetssängar från Hästens. I den avkopplande miljön på Restaurang Teaterparken serveras nyskapande nordiska rätter gjorda på ekologiska råvaror. I baren kan du beställa uppfriskande drycker. I hotellets bubbelpool och bastu har du möjlighet att koppla av. Du har också möjlighet att träna på Nordic Club som ligger 5 minuters promenad från hotellet. Den omgivande parken erbjuder en rogivande miljö. Växjö Konserthus ligger alldeles intill hotellet. Till Växjö Teater är det bara 50 meter.

Från  612 SEK /natt

Boka
_