Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter

Våra hotell i Örebro

Örebro har varit en mötesplats ända sedan medeltiden och här möts vägarna än idag. Med bara 20 mil till Stockholm, 30 mil till Göteborg och Oslo och 45 mil till Skåne, har staden ett mycket strategiskt och bra läge. Här bor ca 150 000 invånare och staden är idag Sveriges sjätte i storlek.

Här finns ett brett utbud av evenemang och kulturella upplevelser. Men staden är också känd för den vackra stadskärnan där välbevarade ståtliga byggnader möter modernare hus. Här finns vackra parker, affärsgator och gott om trevliga restauranger och caféer.

Örebro slott - Det mäktiga vasaslottet mitt i city har hållit ett öga på alla som passerat Svartån de senaste sjuhundra åren. Innanför dess murar har åtskilliga viktiga händelser i svensk historia utspelats. I mer än tvåhundra år har det varit residens för landshövdingen men stora delar är även öppna för allmänheten med visningar och andra arrangemang


I en anrik byggnad från 1858, vackert belägen mitt i city intill Svartån och Örebro Slott erbjuder vi 160 moderna rum. Med fem minuters promenad från tåg och buss samt goda parkeringsmöjligheter alldeles intill hotellet förenklar ditt besök hos Elite Stora Hotellet.
Hotellet erbjuder ett varierat restaurangutbud. Välj mellan à la carte restaurangen Slottskällaren, The Bishop’s Arms med ett stort öl- och whiskysortiment samt trevlig pubmeny eller besök vår italienska restaurang och café Paolo’s. För dig som vill ha puls så finns ett flertal barer, uteserveringar och nattklubbar belägna en kort promenad från hotellet. Söker du avkoppling så finns det fina promenadstråk längs med Svartån med möjlighet till flera vackra stopp längs med vägen bl a i Stadsparken, Wadköping och natursköna Oset, precis vid Hjälmaren. 

Från   765 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-02-08)

Boka

City Hotel Örebro är ett klassiskt cityhotell beläget mitt i centrala Örebro med bekvämt promenadavstånd till restauranger, nöjen, kultur och shopping. Hotellet erbjuder 115 fina hotellrum, en populär vinbar samt konferenslokal. Vi har dessutom  goda parkeringsmöjligheter - Vilket gör det extra lätta att bo hos oss! Välkommen.

Från   640 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-18)

Boka
_