Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter

Våra hotell i Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad och har givetvis mycket att erbjuda. Turning Torso är förmodligen stadens mest kända byggnad men här finns fler sevärdheter. Malmöhus slott är Nordens äldsta bevarade renässansslott. Här återfinns Malmö Museer som förutom själva slottet även inkluderar ett akvarium, teknik- och sjöfartsmuseum och mycket annat. I Folkets park händer det roliga saker under hela året, här finns bland annat Äventyrsgolf och terrariet Malmö Reptilcenter. Den kulturintresserade kan med fördel besöka Malmö Opera, Malmö Live konserthus och Moderna museet. Den sportintresserade kan se fram emot att beskåda fotboll, hockey och handboll på toppnivå. Utbudet av restauranger är brett, här finns bland annat tre restauranger som har belönats med en stjärna av Guide Michelin. Shoppingutbudet är stort, här finns flera köpcentrum varar Emporia är störst med över 200 butiker. Vid en längre vistelse i staden kan ett besök i Köpenhamn vara en rolig utflykt att hinna med. Hit tar du dig med tåg på ca. 35 minuter. Här finns mycket roligt att hitta på, exempelvis kan du titta på Den lille havfrue eller besöka Den Blå Planeten, Nordeuropas störste akvarium.

Våra tre hotell i Malmö ligger alla centralt placerade, två av dem mitt emot centralstationen och ett på Gustav Adolfs torg. Anrika Elite Hotel Savoy har 115 rum, gym och bastu. Klassiska Elite Hotel Residens har 73 rum, lobbybar och ångbastu. Moderna Elite Plaza Hotel har 116 rum, gym, bastu och privat garage. Puben The Bishops Arms återfinns på såväl Savoy såsom Plaza.

Den Blå Planeten

Upplev Nordeuropas största akvarium


Hotellet ligger i centrala Malmö med staden runt hörnet och gångavstånd till Malmö centralstation. Elite Hotel Adlon erbjuder mer än bara en hotellvistelse. Bo på ett design-hotell med bekväma rum, personlig och vänlig service, bara 20 minuter med tåg från Köpenhamns flygplats.

Från   765 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-06)

Boka

Elite Plaza Hotel på Gustav Adolfs torg i centrala Malmö. Innanför den vackra fasaden döljer sig ett modernt hotell i absolut toppklass. Hotellet ligger på bekvämt promenadavstånd från Centralstationen. Elite Plaza Hotels 116 rum är smakfullt inredda för att leva upp till den moderna resenärens krav på komfort och atmosfär. Exempelvis är rummen utrustade med 32 tum platt-TV, trådlös samt fast Internetanslutning, strykbräda, safe och minibar. Alla rummen är dessutom luftkonditionerade så att en behaglig temperatur bibehålls året runt. På Elite Plaza Hotel finns en relaxavdelning med bastu och gym. Som gäst på hotellet har du mot en avgift tillgång till det privata parkeringsgaraget som finns i byggnaden. I anslutning till hotellet finns puben The Bishop’s Arms. Här hittar du ett genomtänkt och välsorterat utbud med fokus på specialiteten, öl och whisky.

Från   891 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-12-20)

Boka

Elite Hotel Savoy är ett av Sveriges äldsta och mest anrika hotell och inrymmer 115 rum och sviter som alla är unika och utrustade med dagens moderna bekvämligheter. Hotellet är centralt beläget i hjärtat av Malmö, mittemot Centralstationen och med Stortorget runt hörnet. På Elite Hotel Savoy finns ett mindre gym med tillhörande bastu. Varje hotellrum är unikt i sig med en smakfull inredning. Alla rum är bekvämt utrustade med tv, telefon, bad eller dusch, minibar och hårtork. Trådlöst internet via Elite WiFi är naturligtvis kostnadsfritt för våra gäster. I hotellets klassiska matsal återfinns nya restaurangen Savoy Grill, här serveras mestadels kolgrillade rätter tillagade i det öppna köket mitt i restaurangen. På bottenplan ligger även den brittiskt inspirerade puben The Bishops Arms som stoltserar med ett välkomponerat utbud av framförallt öl och whisky.

Från   711 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-05)

Boka

Elite Hotel Residens har ett idealt läge mittemot Centralstationen och nära Stortorget. Här bor du mitt i centrum av Malmö, med stadens affärer och restauranger samt trafikförbindelser på bekvämt gångavstånd. Från Centralstationen finns det direktförbindelser till flygplatserna i både Köpenhamn och Malmö Airport, restider ca 25 minuter respektive 40 minuter. Hotellet har en mysig och lugn atmosfär med personlig och genuin service. Hotellets 73 rum är komfortabelt inredda med dusch eller badkar, hårtork och kabel-TV. Trådlöst nätverk finns tillgängligt på hela hotellet och är naturligtvis kostnadsfritt för våra gäster. Avkopplingsmöjlighet finns i form av en ångbastu i vår relaxavdelning. Förfriskningar kan köpas i hotellets lobbybar. På systerhotellet Elite Hotel Savoy ett stenkast bort ligger grillrestaurangen Savoy Grill och den engelska puben The Bishops Arms.

Från   621 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-07)

Boka
_