Glömt lösenord?
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter

Hotel Bishops Arms, Kristianstad

★★★
Betyg: 7,7/10

Välkommen till Hotel Bishops Arms i Kristianstad. Här bor du på bästa läge mittemot stationen och kan njuta av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila. 

Fr.833 SEK/natt
Priset hittades i dag, Priset avser 2021-08-08
Hotel Bishops Arms erbjuder familjär service och bekvämt boende för både fritid och arbete. Hotellets hjärta är vår populära gastropub The Bishops Arms. Här kan du avnjuta vällagad mat och god dryck i genuin engelsk pubmiljö, och det är även här du checkar in. Eftersom Hotel Bishops Arms ägs och drivs av Elite Hotels of Sweden får medlemmar i Elite Hotels Rewards tillgodoräkna sig övernattningar, poäng och restaurangcheckar. Däremot gäller inte övriga medlemsförmåner.
Rum
Om hotellet
Erbjudanden
Kontakt & hitta hit
Rum

Rum

Enkelrum

Ombonad med värdshuskänsla. Passar för 1 person.

 • Säng 90-105 cm
 • Wifi ingår
 • Frukost ingår
Rumsbeskrivning

Våra standardrum är utrustade med sängar 90–105 cm. Rummen har kaffe, te, safetybox, WiFi, telefon och kabel-tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

På rummet
Alltid på Hotel Bishops Arms
 • Tv
 • Telefon
 • Rökfritt
Fr.833 SEK/natt
Priset hittades i dag, Priset avser 2021-08-08
Visa pris & tillgänglighet

Dubbelrum

Ombonat med värdshuskänsla. Passar för 1-2 personer.

 • Säng 2x90 cm
 • Wifi ingår
 • Frukost ingår
Rumsbeskrivning

Alla dubbelrum är utrustade med dubbelsäng eller två enkelsängar. Rummen har kaffe, te, safetybox, WiFi, telefon och kabel-tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

På rummet
 • Skrivbord
 • Vattenkokare
 • Kaffe och te
 • Värdeskåp
Alltid på Hotel Bishops Arms
 • Tv
 • Telefon
 • Rökfritt
Fr.1010 SEK/natt
Priset hittades i dag, Priset avser 2021-08-27
Visa pris & tillgänglighet

Familjerum

Perfekt för den resande familjen. Passar för 2 vuxna och 2 barn.

 • Säng 160 cm
 • Wifi ingår
 • Frukost ingår
Rumsbeskrivning

Våra familjerum har generösa ytor och är utrustade med dubbelsäng samt bäddsoffa. Rummen har kaffe, te, Safetybox, WiFi, telefon och kabel-tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

På rummet
 • Bäddsoffa
 • Kaffe och te
 • Värdeskåp
 • Hårtork
Alltid på Hotel Bishops Arms
 • Tv
 • Telefon
 • Rökfritt
Fr.1182 SEK/natt
Priset hittades i dag, Priset avser 2021-08-12
Visa pris & tillgänglighet
Om hotellet

Om Hotel Bishops Arms i Kristianstad

Välkommen till Hotel Bishops Arms i Kristianstad. Här bor du på bästa läge mittemot stationen och kan njuta av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila. Våra 26 rum har en ombonad, brittiskinspirerad stil. Här kommer du att kunna sova ut i våra sköna sängar och äta gott i gastropuben The Bishops Arms. Det är också här du checkar in.

På Hotel Bishops Arms ska du alltid känna dig som hemma och vi vill ge dig en totalupplevelse som du gärna återvänder till. Oavsett om du reser i affärer eller är på familjesemester ser vi till att du kommer trivas hos oss. Hotellet är kontantfritt.

Bra att veta

Vi saknar hiss, trappor behöver användas även för att ta sig till rummen på första våningen. Vi har ingen lobby och hotellet bemannas endast under pubens öppettider. När ytterdörren är låst finns en porttelefon intill entrén som är kopplad till receptionen.

Elite Hotels Rewards

Som medlem i Elite Hotels Rewards får du tillgodoräkna dig övernattningar och poäng för ditt rum på Hotel Bishops Arms samt restaurangcheck tillhörande din nivå. Däremot gäller inte övriga medlemsförmåner.

Hotel Bishops Arms öppettider

Incheckning sker under pubens öppettider, dock tidigast kl. 16.00.

Betyg: 7,7/10

Betyg: 7/10
Kommentar: Personalen och rummet höll bra standard. Renovera allt övrigt på hotellet. Återställ ytan framför frukostmatsalen som historiska kort visar. Ta bort framförallt de närmaste p-platserna och grusa och sätt ut utemöbler. Sätt ny blommor i balkonglådorna på balken eller ta bort helt. Ta bort de flesta tavlorna och ersätt med t.ex. Wimbledon vinnare då ni verkar gilla tennis. Tänk fräscht och tema
Betyg: 6/10
Kommentar: läget och priset frukosten var inte så bra
Betyg: 8/10
Kommentar: Hotellet ligger centralt. Sköna sängar. Dålig ventilation på rummet. Gick ej att ha fönster öppna p.g.a. tågtrafik och trafik på gatan.
Visa fler

Mat & dryck

Frukost med te och macka

Frukost i Kristianstad

Varje morgon serveras en god frukost i frukostmatsalen där vi välkomnar hotellgäster och besökare.

The Bishops Arms Kristianstad

The Bishops Arms Kristianstad

Brittiskt inspirerad gastropub med populär pubmeny och brett dryckessortiment med fokus på öl och whisky.

Tjänster

In- och utcheckning

Incheckning sker i puben från kl. 16.00 och framåt, utcheck sker senast kl. 11.00 på avresedagen.

Kontantfritt hotell

Vänligen notera att Hotel Bishops Arms är ett kontantfritt hotell. Betalning sker med de vanligaste betalkorten. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Trådlöst internet

På Hotel Bishop Arms kan du kostnadsfritt surfa trådlöst via WiFi i både puben och hotellrummen.

Parkering

Gratis parkering finns utanför hotellet. Parkeringsbiljett erhålles vid incheckning, kontakta hotellet i förväg ifall parkeringen önskas nyttjas innan incheck.

Kontakta oss

Kontakta oss

Hotel Bishops Arms
Västra Boulevarden 7
291 32 Kristianstad
044-10 13 66 kristianstad@bishopsarms.com Google maps
Återställ

Bokningar

Rumsbokning och information

044-10 13 66 reservations@bishopsarms.com

Kontakter

Pub- & hotellchef

Christian Henriksson

Regional försäljningschef

Marie Louise Alderlid
0766-457 986 marie-louise.alderlid@elite.se

Hitta hit

Ankomst via bil

Från Malmö/Lund på E22
Vid avfart 37 Trafikplats Härlöv sväng av åt höger och följ skyltar mot E22 Kalmar/Kristianstad. Fortsätt till avfart 38 Trafikplats Vilan sväng sedan dirket vänster in på Allégatan. Fortsätt på Allégatan och följ skyltarna åt Centrum för att vid trafikljusena svänga höger in på Långebrogatan. Fortsätt på Långebrogatan 950 meter för att sedan efter bron över ån hålla till vänster för vid trafikljusena svänga vänster in på Västra Boulevarden.  På denna gata finner man sedan Bishops Arms på höger sida efter kyrkan, även denna belägen på höger sida.

Från Helsingborg/Hässleholm via väg 21/E22
Efter trafikplats Härlöv blir väg 21 till E22, fortsätt till avfart 38 Trafikplats Vilan sväng sedan dirket vänster in på Allégatan. Fortsätt på Allégatan och följ skyltarna åt Centrum för att vid trafikljusena svänga höger in på Långebrogatan. Fortsätt på Långebrogatan för att sedan efter bron över ån hålla till vänster för vid trafikljusena svänga vänster in på Västra Boulevarden. På denna gata finner man sedan Bishops Arms på höger sida efter kyrkan, även denna belägen på höger sida.

Från Blekinge via E22
Vid Trafikplats Kristianstad tag av mot höger vid avfart 39 för att sedan hålla i samma fil fram till rondellen. I rondellen följ skyltar mot Centrum/Näsby för att sedan hålla i väntra filen för att i nästkommande rondell kunna svänga vänster och ta av mot Centrum på Södra Boulevarden. Fortsätt på Södra Boulevarden för att sedan svänga höger in på in på Västra Boulevarden.  På denna gata finner man sedan Bishops Arms på höger sida efter kyrkan, även denna belägen på höger sida.