Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  Enkelsäng 90 cm / 105 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är utrustade med sängar 90–105 cm. Rummen har kaffe, te, safetybox,  WiFi, telefon och kabel-tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

Se fler bilder

Från  806 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-12-21)

Nästa

  Dubbelsäng 160 cm / 2 x Enkelsäng 90 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Alla dubbelrum är utrustade med dubbelsäng eller två enkelsängar. Rummen har kaffe, te, safetybox, WiFi, telefon och kabel-tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

Se fler bilder

Från  806 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-12-15)

Nästa

  Dubbelsäng 160 cm + Bäddsoffa   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum har generösa ytor och är utrustade med dubbelsäng samt bäddsoffa. Rummen har kaffe, te, Safetybox, WiFi, telefon och kabel-tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

Se fler bilder

Från  896 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-12-19)

NästaOm Hotel Bishops Arms i Kristianstad

Välkommen till Hotel Bishops Arms i Kristianstad. Här bor du på bästa läge mittemot stationen och kan njuta av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila. Våra 26 rum har en ombonad, brittiskinspirerad stil. Här kommer du att kunna sova ut i våra sköna sängar och äta gott i gastropuben The Bishops Arms. Det är också här du checkar in.

På Hotel Bishops Arms ska du alltid känna dig som hemma och vi vill ge dig en totalupplevelse som du gärna återvänder till. Oavsett om du reser i affärer eller är på familjesemester ser vi till att du kommer trivas hos oss.

Bra att veta
Vi saknar hiss, trappor behöver användas även för att ta sig till rummen på första våningen. Vi har ingen lobby och hotellet bemannas endast under pubens öppettider. När ytterdörren är låst finns en porttelefon intill entrén som är kopplad till receptionen.

Elite Hotels Rewards
Som medlem i Elite Hotels Rewards får du tillgodoräkna dig övernattningar, poäng och restaurangcheckar för ditt rum på Hotel Bishops Arms. Däremot gäller inte dina övriga medlemsförmåner.

Frukosttider
Måndag–fredag kl 06.30–09.00
Lördag–söndag kl 08.00–10.00

Hotel Bishops Arms öppettider

Måndag–torsdag kl 16.00–23.00
Fredag–lördag kl 16.00–01.00
Söndag kl 16.00–22.00

  26 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar

  Parkering ingår
  WiFi ingår (via kod)
  1 konferenslokal

  50 m till tågstationen
  17 km till flygplats
  100 m till buss


In- och utcheckning

Incheckning sker i puben från kl. 16.00 och framåt, utcheck sker senast kl. 11.00 på avresedagen.


Frukost

Frukosten serveras inne i frukostmatsalen;

  • Måndag-fredag kl. 06.30-09.00
  • Lördag-söndag kl. 08.00-10.00

Trådlöst internet

På Hotel Bishop Arms kan du kostnadsfritt surfa trådlöst via WiFi i både puben och hotellrummen.


Parkering

Gratis parkering finns utanför hotellet. Parkeringsbiljett erhålles vid incheckning, kontakta hotellet i förväg ifall parkeringen önskas nyttjas innan incheck.


Bishops Arms puben i Kristianstad

The Bishops Arms Kristianstad


Brittiskt inspirerad gastropub med populär pubmeny och brett dryckessortiment med fokus på öl och whisky.

Öppettider

Måndag 16.00-22.00
Tisdag 16.00-23.00
Onsdag 16.00-23.00
Torsdag 16.00-23.00
Fredag 16.00-01.00
Lördag 16.00-01.00
Söndag 16.00-22.00Boka in en avkopplande vistelse på Hotel Bishops Arms i centrala Kristianstad. Här bor ni till bästa helgpris i något av våra moderna hotellrum. Sov ut i våra sköna sängar och njut sedan av vår frukostbuffé.


Från 896 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev Kristianstad i vinter – boka in en härlig vistelse till bästa pris på Hotel Bishops Arms! Hotellet är centralt beläget med närhet till stadens utbud av caféer, parker, restauranger och shopping. Ta sovmorgon och sov ut i våra sköna sängar och vakna till en härlig frukostbuffé.


Från 891 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


77%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 2/10

Omdömet skrevs den 24 november 2018

Positivt: Mysig pub med god öl

Att förbättra: Bytat ut kaklet i badrummet då detta var över målat och börjat tappa färg + installerat golvvärme då man fick stå på handduken för att inte få blå fötter. Priset på rummet var dyrt för den ytan. Finns billigare hotel i Kristianstad med bättre rum.

Övrigt: Be om ett dubbelrum då enkelrummen är som en cell.


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 18 november 2018

Positivt: Enkelt och lugnt.

Att förbättra: Fixa till lite småskavanker, som entretrappan, lite flagnande färger här och där.... Samtidigt kanske det är en del i imagen för en Pub med några rum ovanpå :-)

Övrigt: Väldig god och trevlig service.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 4 november 2018

Positivt: Fantastiskt trevlig personal, fint rum, maten o närheten till stationen

Att förbättra: Fortsätta i samma anda


Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 19 oktober 2018

Positivt: Närheten till kommunikationer.

Att förbättra: Frukosten torftig.


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 28 september 2018

Positivt: Trevlig miljö. Bra mat och dryck i restaurangen.


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 16 september 2018

Positivt: Lugnt och tyst

Att förbättra: Om möjligt fixa så att två personer (reser ofta med en kollega) kan sitta på något av våra rum och planera (2 stolar och ett bord).

Övrigt: Låg bra till för aktiviteter i staden.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 13 augusti 2018

Positivt: Restaurang/bar i samma byggnad

Att förbättra: Frukosten startade för sent på helgen så jag fick betala och äta frukost på ett annat närliggande hotell.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 3 augusti 2018

Positivt: Trevlig tillmötesgående person som ringde och stämde av innan besöket, då vi anlände ca kl 19

Att förbättra: Erbjuda lättillgänglig info om utflyktsmål inom en timme med bil.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 5 juli 2018

Positivt: Alltid trevlig med den kompletta puben och kunniga personalen


Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 29 juni 2018

Positivt: Läget. Trevlig städerska. Möjlighet till havregrynsgröt vid frukosten.

Att förbättra: Pyttelitet rum med snedtak och ingen AC på hotellet,så det blir väldigt varmt och kvavt inne när det är 29 grader ute. Fick huvudvärk i värmen. Måste därför ha fönster öppet nattetid för att sänka temperaturen, men då störs sömnen av ljud och bitande mygg, och man väcks ordentligt vid 05-tiden av bussar, trafik, sophämtning och byggarbeten vid kyrkan utanför. WiFi som svajar och har avbrott. När WiFi fungerar är det utmärkt, men kunde flera gånger inte arbeta under mer en timmes tid innan det kom tillbaka. Toalettstolen står helt kloss an höger vägg så att det blir problem att komma åt. Badrummet saknar tillräcklig belysning för att man skall kunna raka sig, det går inte att se skäggstråna alls.

Övrigt: Kyrkklocka utanför som ringer 5 minuter kl. 08.00 och 20.00 men även under 20 minuter (!) utan avbrott vid 11 på en vanlig vardag.


Hotel Bishops Arms
Västra Boulevarden 7
291 32 Kristianstad

Tel: 044 – 10 13 66

bishops.kristianstad@elite.se

Google maps


Hitta hit

Ankomst via bil

Från Malmö/Lund på E22
Vid avfart 37 Trafikplats Härlöv sväng av åt höger och följ skyltar mot E22 Kalmar/Kristianstad. Fortsätt till avfart 38 Trafikplats Vilan sväng sedan dirket vänster in på Allégatan. Fortsätt på Allégatan och följ skyltarna åt Centrum för att vid trafikljusena svänga höger in på Långebrogatan. Fortsätt på Långebrogatan 950 meter för att sedan efter bron över ån hålla till vänster för vid trafikljusena svänga vänster in på Västra Boulevarden.  På denna gata finner man sedan Bishops Arms på höger sida efter kyrkan, även denna belägen på höger sida.

Från Helsingborg/Hässleholm via väg 21/E22
Efter trafikplats Härlöv blir väg 21 till E22, fortsätt till avfart 38 Trafikplats Vilan sväng sedan dirket vänster in på Allégatan. Fortsätt på Allégatan och följ skyltarna åt Centrum för att vid trafikljusena svänga höger in på Långebrogatan. Fortsätt på Långebrogatan för att sedan efter bron över ån hålla till vänster för vid trafikljusena svänga vänster in på Västra Boulevarden. På denna gata finner man sedan Bishops Arms på höger sida efter kyrkan, även denna belägen på höger sida.

Från Blekinge via E22
Vid Trafikplats Kristianstad tag av mot höger vid avfart 39 för att sedan hålla i samma fil fram till rondellen. I rondellen följ skyltar mot Centrum/Näsby för att sedan hålla i väntra filen för att i nästkommande rondell kunna svänga vänster och ta av mot Centrum på Södra Boulevarden. Fortsätt på Södra Boulevarden för att sedan svänga höger in på in på Västra Boulevarden.  På denna gata finner man sedan Bishops Arms på höger sida efter kyrkan, även denna belägen på höger sida.

_