Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  90 cm-105 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är utrustade med sängar 90–105 cm. Rummen har kaffe, te, safetybox, WiFi, telefon och kabel-tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

Se fler bilder

Från  590 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-01-27)

Nästa

  Dubbelsäng 160 cm / 2x 90 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Alla dubbelrum är utrustade med dubbelsäng eller två enkelsängar. Rummen har kaffe, te, safetybox, WiFi, telefon och kabel-tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

Se fler bilder

Från  760 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-02-27)

Nästa

  Dubbelsäng 160 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum har generösa ytor och är utrustade med dubbelsäng samt bäddsoffa. Rummen har kaffe, te, Safetybox, WiFi, telefon och kabel-tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

Se fler bilder

Från  920 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-03-12)

NästaOm Hotel Bishops Arms i Kristianstad

Välkommen till Hotel Bishops Arms i Kristianstad. Här bor du på bästa läge mittemot stationen och kan njuta av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila. Våra 26 rum har en ombonad, brittiskinspirerad stil. Här kommer du att kunna sova ut i våra sköna sängar och äta gott i gastropuben The Bishops Arms. Det är också här du checkar in.

På Hotel Bishops Arms ska du alltid känna dig som hemma och vi vill ge dig en totalupplevelse som du gärna återvänder till. Oavsett om du reser i affärer eller är på familjesemester ser vi till att du kommer trivas hos oss. Hotellet är kontantfritt.

Bra att veta

Vi saknar hiss, trappor behöver användas även för att ta sig till rummen på första våningen. Vi har ingen lobby och hotellet bemannas endast under pubens öppettider. När ytterdörren är låst finns en porttelefon intill entrén som är kopplad till receptionen.

Elite Hotels Rewards

Som medlem i Elite Hotels Rewards får du tillgodoräkna dig övernattningar och poäng för ditt rum på Hotel Bishops Arms samt restaurangcheck tillhörande din nivå. Däremot gäller inte övriga medlemsförmåner.

Hotel Bishops Arms öppettider

Incheckning sker under pubens öppettider, dock tidigast kl. 16.00.

Läs mer om vårt hotell i Kristianstad


  26 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar

  Parkering ingår
  WiFi ingår (via kod)
  1 konferenslokal

  50 m till tågstationen
  17 km till flygplats
  100 m till buss


Receptions klocka

In- och utcheckning

Incheckning sker i puben från kl. 16.00 och framåt, utcheck sker senast kl. 11.00 på avresedagen.


Frukost

Vi serververar en god frukost i vår frukostmatsal varje morgon.

Ordinarie öppettider
Måndag-fredag: 06.30-09.00
Lördag-söndag: 08.00-10.00

 


Trådlöst internet

På Hotel Bishop Arms kan du kostnadsfritt surfa trådlöst via WiFi i både puben och hotellrummen.


Parkering

Gratis parkering finns utanför hotellet. Parkeringsbiljett erhålles vid incheckning, kontakta hotellet i förväg ifall parkeringen önskas nyttjas innan incheck.


Hotellrukost

Frukost på Hotel Bishops Arms Kristianstad


Varje morgon serveras en god frukost i frukostmatsalen där vi välkomnar hotellgäster och besökare.

Öppettider

Måndag-fredag: 06.30-09.00
Lördag-söndag: 08.00-10.00


Bishops Arms puben i Kristianstad

The Bishops Arms Kristianstad


Brittiskt inspirerad gastropub med populär pubmeny och brett dryckessortiment med fokus på öl och whisky.

Öppettider

Måndag-Söndag: 16.00-20.00

Vänligen notera att pubens öppettider kan komma att justeras med kort varsel.Boka in en härlig vandringsresa till Kristianstad.


Från 1250 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Flytta in hos oss och stanna under minst 1 månad.


Från 8995 SEK /månad

Boka
Ändra hotell


Boka en vistelse på Hotel Bishops Arms i Kristianstad. Här bor du på bästa läge mittemot stationen och kan njuta av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila.


Från 590 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka in en avkopplande vistelse på Hotel Bishops Arms i centrala Kristianstad. Här bor ni till bästa helgpris i något av våra moderna hotellrum. Sov ut i våra sköna sängar och njut sedan av vår frukostbuffé. Observera att Snooze inte gäller för Hotel Bishops Arms.


Från 896 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Unna dig en vistelse i trevliga Kristianstad! Hotel Bishops Arms ligger på bästa läge i staden, ett stenkast från tågstationen. Mat och dryck serveras i den trevliga gastropuben The Bishops Arms.


Från 796 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka en en härlig och avkopplande staycation på Hotel Bishops Arms i Kristianstad. Här bor du med bästa läge mittemot stationen och kan njuta av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila. God mat och dryck serveras i vår gastropub The Bishops Arms. 


Från 1246 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka en vistelse på Hotel Bishops Arms i Kristianstad. Här bor du på bästa läge mittemot stationen och kan njuta av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila.


Från 1596 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


78%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 14 december 2020


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 14 december 2020

Kommentar: Mycket bra service vid incheckning av en kille som dessutom är väldigt trevlig. Hon som städar/frukost. Hon gjorde allt för vår Covid-19 säkerhet och är mycket serviceminded. 👍 Rum och känsla kontra priset överträffar våra förväntningar dom två gånger som vi har bott här. Stor del pga mycket bra service. Gratis parkering rakt utanför dörren ger mycket kort avstånd att bära väskor till rum. Nära till centralstationen och centrum. Något bakverk med mer smak till morgonkaffet ex wienerbröd el dyl.


Betyg: 0/10

Omdömet skrevs den 14 december 2020


Hotel Bishops Arms
Västra Boulevarden 7
291 32 Kristianstad

Tel: 044-10 13 66

kristianstad@bishopsarms.com

Google maps

Rumsbokning och information
Tel: 044-10 13 66
reservations@bishopsarms.com
Pub- & hotellchef
Christian Henriksson
Regional försäljningschef
Marie Louise Alderlid
Tel: 0766-457 986
marie-louise.alderlid@elite.se

Hitta hit

Ankomst via bil

Från Malmö/Lund på E22
Vid avfart 37 Trafikplats Härlöv sväng av åt höger och följ skyltar mot E22 Kalmar/Kristianstad. Fortsätt till avfart 38 Trafikplats Vilan sväng sedan dirket vänster in på Allégatan. Fortsätt på Allégatan och följ skyltarna åt Centrum för att vid trafikljusena svänga höger in på Långebrogatan. Fortsätt på Långebrogatan 950 meter för att sedan efter bron över ån hålla till vänster för vid trafikljusena svänga vänster in på Västra Boulevarden.  På denna gata finner man sedan Bishops Arms på höger sida efter kyrkan, även denna belägen på höger sida.

Från Helsingborg/Hässleholm via väg 21/E22
Efter trafikplats Härlöv blir väg 21 till E22, fortsätt till avfart 38 Trafikplats Vilan sväng sedan dirket vänster in på Allégatan. Fortsätt på Allégatan och följ skyltarna åt Centrum för att vid trafikljusena svänga höger in på Långebrogatan. Fortsätt på Långebrogatan för att sedan efter bron över ån hålla till vänster för vid trafikljusena svänga vänster in på Västra Boulevarden. På denna gata finner man sedan Bishops Arms på höger sida efter kyrkan, även denna belägen på höger sida.

Från Blekinge via E22
Vid Trafikplats Kristianstad tag av mot höger vid avfart 39 för att sedan hålla i samma fil fram till rondellen. I rondellen följ skyltar mot Centrum/Näsby för att sedan hålla i väntra filen för att i nästkommande rondell kunna svänga vänster och ta av mot Centrum på Södra Boulevarden. Fortsätt på Södra Boulevarden för att sedan svänga höger in på in på Västra Boulevarden.  På denna gata finner man sedan Bishops Arms på höger sida efter kyrkan, även denna belägen på höger sida.

_