Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  Enkelsäng 90 cm / 105 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är utrustade med sängar 90–105 cm. Rummen har kaffe, te, safetybox,  WiFi, telefon och kabel-tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

Se fler bilder

Från  716 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-07-21)

Nästa

  Dubbelsäng 160 cm / 2 x Enkelsäng 90 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Alla dubbelrum är utrustade med dubbelsäng eller två enkelsängar. Rummen har kaffe, te, safetybox, WiFi, telefon och kabel-tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

Se fler bilder

Från  850 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-09-15)

Nästa

  Dubbelsäng 160 cm + Bäddsoffa   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum har generösa ytor och är utrustade med dubbelsäng samt bäddsoffa. Rummen har kaffe, te, Safetybox, WiFi, telefon och kabel-tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

Se fler bilder

Från  950 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-09-14)

NästaOm Hotel Bishops Arms i Kristianstad

Välkommen till Hotel Bishops Arms i Kristianstad. Här bor du på bästa läge mittemot stationen och kan njuta av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila. Våra 26 rum har en ombonad, brittiskinspirerad stil. Här kommer du att kunna sova ut i våra sköna sängar och äta gott i gastropuben The Bishops Arms. Det är också här du checkar in.

På Hotel Bishops Arms ska du alltid känna dig som hemma och vi vill ge dig en totalupplevelse som du gärna återvänder till. Oavsett om du reser i affärer eller är på familjesemester ser vi till att du kommer trivas hos oss.

Bra att veta
Vi saknar hiss, trappor behöver användas även för att ta sig till rummen på första våningen. Vi har ingen lobby och hotellet bemannas endast under pubens öppettider. När ytterdörren är låst finns en porttelefon intill entrén som är kopplad till receptionen.

Elite Hotels Rewards
Som medlem i Elite Hotels Rewards får du tillgodoräkna dig övernattningar, poäng och restaurangcheckar för ditt rum på Hotel Bishops Arms. Däremot gäller inte dina övriga medlemsförmåner.

Frukosttider
Måndag–fredag kl 06.30–09.00
Lördag–söndag kl 08.00–10.00

Hotel Bishops Arms öppettider

Måndag–torsdag kl 16.00–23.00
Fredag–lördag kl 16.00–01.00
Söndag kl 16.00–22.00

  26 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar

  Parkering ingår
  WiFi ingår (via kod)
  1 konferenslokal

  50 m till tågstationen
  17 km till flygplats
  100 m till buss


In- och utcheckning

Incheckning sker i puben från kl. 16.00 och framåt, utcheck sker senast kl. 11.00 på avresedagen.


Frukost

Frukosten serveras inne i frukostmatsalen;

  • Måndag-fredag kl. 06.30-09.00
  • Lördag-söndag kl. 08.00-10.00

Trådlöst internet

På Hotel Bishop Arms kan du kostnadsfritt surfa trådlöst via WiFi i både puben och hotellrummen.


Parkering

Gratis parkering finns utanför hotellet. Parkeringsbiljett erhålles vid incheckning, kontakta hotellet i förväg ifall parkeringen önskas nyttjas innan incheck.


Bishops Arms puben i Kristianstad

The Bishops Arms


Brittiskt inspirerad gastropub med populär pubmeny och brett dryckessortiment med fokus på öl och whisky.

Öppettider

Måndag 16.00-22.00
Tisdag 16.00-23.00
Onsdag 16.00-23.00
Torsdag 16.00-23.00
Fredag 16.00-01.00
Lördag 16.00-01.00
Söndag 16.00-22.00Boka sommarens bästa boendepriser på Hotel Bishops Arms i Kristianstad. Vårt populära hotell erbjuder 26 ombonade hotellrum i brittiskinspirerad stil. Njut av vällagad mat och god dryck i vår gastropub The Bishops Arms.


Från 995 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka in en avkopplande vistelse på Hotel Bishops Arms i centrala Kristianstad. Här bor ni till bästa helgpris i något av våra moderna hotellrum. Sov ut i våra sköna sängar och njut sedan av vår frukostbuffé.


Från 896 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


78%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 5 juli 2018

Positivt: Alltid trevlig med den kompletta puben och kunniga personalen


Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 29 juni 2018

Positivt: Läget. Trevlig städerska. Möjlighet till havregrynsgröt vid frukosten.

Att förbättra: Pyttelitet rum med snedtak och ingen AC på hotellet,så det blir väldigt varmt och kvavt inne när det är 29 grader ute. Fick huvudvärk i värmen. Måste därför ha fönster öppet nattetid för att sänka temperaturen, men då störs sömnen av ljud och bitande mygg, och man väcks ordentligt vid 05-tiden av bussar, trafik, sophämtning och byggarbeten vid kyrkan utanför. WiFi som svajar och har avbrott. När WiFi fungerar är det utmärkt, men kunde flera gånger inte arbeta under mer en timmes tid innan det kom tillbaka. Toalettstolen står helt kloss an höger vägg så att det blir problem att komma åt. Badrummet saknar tillräcklig belysning för att man skall kunna raka sig, det går inte att se skäggstråna alls.

Övrigt: Kyrkklocka utanför som ringer 5 minuter kl. 08.00 och 20.00 men även under 20 minuter (!) utan avbrott vid 11 på en vanlig vardag.


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 17 juni 2018

Positivt: Läget och sängen

Att förbättra: erbjuda wifi som fungerar och uppge wifi lösenordet


Silhouette of a person

Abdulla Alhassan

Omdömet skrevs den 7 juni 2018

Positivt: Världens trevligaste personal och chef 👍🏼


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 maj 2018

Positivt: Läget är super! Trevlig och serviceinriktad personal, både i reception och pub.

Att förbättra: Med miljötänk i åtanke, inte byta frotté varje dag. Skyltar som informerar om att OM gästen önskar ren frotté, lägga den på golvet. Byta duschdraperierna till antingen något kraftigare material eller till duschdörrar. Hylla i duschen för duschtvål, schampoo och balsam.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 13 maj 2018

Positivt: Litet enkelt rent å tyst rum bra frukost trevlig personal god mat i resturangen


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 13 maj 2018

Positivt: Närheten till centrum, och centralen Samt mysig pub i bottenplan


Silhouette of a person

Carsten Olsson

Omdömet skrevs den 11 maj 2018

Positivt: Bra läge och bra parkering för vara så centralt

Att förbättra: Inget särskilt


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 6 maj 2018

Positivt: det mesta

Att förbättra: OM MAN SKA ÅKA TIDIGT SÅ VILL MAN KUNNA FÅ FRUKOST PAKET. GICK EJ ATT ORDNA FÖR VI HADE JU TROTS ALLT BETALT FÖR FRUKOST.


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 20 april 2018

Positivt: Centralt läge. God frukost. Fräscht. Parkering.

Att förbättra: Ha bemanning i receptionen dygnet runt.


Kontakta oss

Hotel Bishops Arms
Västra Boulevarden 7
291 32 Kristianstad

Tel: 044-10 13 66
bishops.kristianstad@elite.se

 


Hitta hit

Från Malmö/Lund på E22
Vid avfart 37 Trafikplats Härlöv sväng av åt höger och följ skyltar mot E22 Kalmar/Kristianstad. Fortsätt till avfart 38 Trafikplats Vilan sväng sedan dirket vänster in på Allégatan. Fortsätt på Allégatan och följ skyltarna åt Centrum för att vid trafikljusena svänga höger in på Långebrogatan. Fortsätt på Långebrogatan 950 meter för att sedan efter bron över ån hålla till vänster för vid trafikljusena svänga vänster in på Västra Boulevarden.  På denna gata finner man sedan Bishops Arms på höger sida efter kyrkan, även denna belägen på höger sida.

Från Helsingborg/Hässleholm via väg 21/E22
Efter trafikplats Härlöv blir väg 21 till E22, fortsätt till avfart 38 Trafikplats Vilan sväng sedan dirket vänster in på Allégatan. Fortsätt på Allégatan och följ skyltarna åt Centrum för att vid trafikljusena svänga höger in på Långebrogatan. Fortsätt på Långebrogatan för att sedan efter bron över ån hålla till vänster för vid trafikljusena svänga vänster in på Västra Boulevarden. På denna gata finner man sedan Bishops Arms på höger sida efter kyrkan, även denna belägen på höger sida.
Från Blekinge via E22
Vid Trafikplats Kristianstad tag av mot höger vid avfart 39 för att sedan hålla i samma fil fram till rondellen. I rondellen följ skyltar mot Centrum/Näsby för att sedan hålla i väntra filen för att i nästkommande rondell kunna svänga vänster och ta av mot Centrum på Södra Boulevarden. Fortsätt på Södra Boulevarden för att sedan svänga höger in på in på Västra Boulevarden.  På denna gata finner man sedan Bishops Arms på höger sida efter kyrkan, även denna belägen på höger sida.

GPS koordinater
56°01'56.6"N, 14°09'07.5"E

Karta
Google maps
_