Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


Enkelrum


  Enkelsäng 105 cm / 120 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra enkelrum är utrustade med Hästens sängar med generösa sängmått från 105 cm till 120 cm. Rummen har kaffe, te, safetybox, WiFi och tv. Vissa av rummen har balkong som vetter mot ån. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.


Från  590 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-01-23)

Nästa

Dubbelrum/Tvåbäddsrum


  Dubbelsäng   WiFi ingår   Frukost ingår

Alla dubbelrum är utrustade med dubbelsängar från Hästens sängar och alla tvåbäddsrum är utrustade med två enkelsängar från Hästens sängar. Rummen har kaffe, te, safetybox, WiFi och tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Vissa av rummen har balkong som vetter mot ån. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

 


Från  810 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-01-28)

Nästa

Familjerum


  Dubbelsäng Kingsize   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum har generösa ytor och är utrustade med kingsizesängar från Hästens. Rummen har kaffe, te, safetybox, WiFi och tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

 


Från  990 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-01-27)

NästaOm Hotel Bishops Arms i Köping

Välkommen till Hotel Bishops Arms i hjärtat av Köping, bara några minuters gångavstånd till det mesta. Det här är rum för en natt på ett helt nytt sätt. Här checkar du in i vår gastropub The Bishops Arms och här njuter du av mat och dryck. På Hotel Bishops Arms ska du alltid känna dig som hemma och vi vill ge dig en totalupplevelse som du gärna återvänder till. Oavsett om du reser i affärer eller är på familjesemester, kommer du att trivas hos oss.

Sommartid öppnar Hotel Bishops Arms en härlig uteservering med utsikt över ån där du kan njuta av mat och dryck under ljumma sommarkvällar. Hotellet är kontantfritt. 

In- och utcheckning

Incheckning sker in under pubens öppettider, dock tidigast kl. 16.00. Efter att du har checkat in har du tillgänglighet till rummet dygnet runt under hela din vistelse. Anländer du tidigare eller senare ber vi dig att kontakta oss direkt för att avtala en tid.

Elite Hotels Rewards

Som medlem i Elite Hotels Rewards får du tillgodoräkna dig övernattningar och poäng för ditt rum på Hotel Bishops Arms samt restaurangcheck tillhörande din nivå. Däremot gäller inte övriga medlemsförmåner.

  36 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar

  Parkering
  Gratis WiFi

  50 km till flygplatsen
  800 m till tågstationen
  800 m till buss


Receptions klocka

In- och utcheckning

Incheckning sker i samband med pubens öppettider eller annan tid om överenskommet med hotellet. Utcheckning kl. 12.00 eller förslagsvis under frukosten.


Frukost med smörgås, ägg kaffe och juice

Frukost

Välkommen att njuta av en god frukost varje morgon. Frukosten serveras inne i puben följande tider:

Ordinarie öppettider
Måndag-fredag: 06.30-09.00
Lördag-söndag: 07.30-10.00


Trådlöst internet

På Hotel Bishops Arms kan du surfa trådlöst via puben WiFi och på hotellrummen finns även möjlighet att koppla upp sig via kabel.


Parkering

Ett antal fria parkeringsplatser finns tillgängliga bakom hotellet.
Bredvid hotellet finns ytterligare parkeringsplatser, fritt 2 timmar och mellan Kl. 18-08.


Frukost med smörgås, ägg kaffe och juice

Frukost på Hotel Bishops Arms Köping


Puben ligger i direkt anslutning till hotellet på entréplan och dukar varje morgon serveras frukost till både hotellgäster och besökare.

Öppettider

Måndag-fredag: 06.30-09.00
Lördag-söndag: 07.30-10.00


Tallrik med hamburgare, strips och en korg med ketchup och senap

The Bishops Arms Köping


På hotellets entréplan ligger vår mycket uppskattade gastropub The Bishops Arms. Här kan du avnjuta vällagad mat i genuin engelsk pubmiljö. Vi har ett stort dryckesutbud och du kan välja bland hundratals gamla klassiker och nya spännande sorter av både öl och whisky.

Öppettider

Måndag: 16.00–20.00
Tisdag: 16.00–20.00
Onsdag: Stängt
Torsdag: 16.00–20.00
Fredag: 16.00–20.00
Lördag: 16.00–20.00
Söndag: Stängt

Vänligen notera att pubens öppettider kan komma att justeras med kort varsel.Vandringspaket med boende och middag.


Från 1250 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Hyr ett hotellrum månadsvis på Hotel Bishops Arms i Köping. 


Från 8995 SEK /månad

Boka
Ändra hotell


Boka in en härlig vistelse att se fram emot på Hotel Bishops Arms. Hotellet är beläget i hjärtat av Köping och erbjuder bekväma hotellrum i brittisk-inspirerad stil.


Från 590 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Se fram emot en avkopplande vistelse på Hotel Bishops Arms i Köping. Hos oss bor ni till bästa helgpris i något av de fina hotellrummen. Sov ut i våra sköna sängar och börja dagen med en stärkande frukost. Observera att Snooze inte gäller för Hotel Bishops Arms.


Från 981 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Besök Hotel Bishops Arms i hjärtat av Köping med bekvämt gångavstånd till stadens sevärdheter. På hotellet kan man besöka den populära gastropuben Bishops Arms där det även serveras frukostbuffé på morgonen.


Från 891 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Se fram emot en härlig vecka i hjärtat av Köping. Hotel Bishops Arms erbjuder mysiga hotellrum och den trevliga gastropuben The Bishops Arms. Njut av en minnesvärd upplevelse med god mat och dryck hos oss. 


Från 792 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka in en härlig vistelse att se fram emot på Hotel Bishops Arms. Hotellet är beläget i hjärtat av Köping och erbjuder bekväma hotellrum i brittisk-inspirerad stil.


Från 1242 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka in en härlig pubweekend på Hotel Bishops Arms. Hotellet är beläget i hjärtat av Köping och erbjuder bekväma hotellrum i brittisk-inspirerad stil.


Från 1592 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


79%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 12 januari 2021

Kommentar: Bra andra morgonen träffade en kvinna/tjej på frukosten som ej kom in med sitt kort i ytterdörren till hotellet. Blev instruerad även jag att ringa väktare på larmfirma som kom de och kollade man bodde där och öppnade. Bara det att väktare hade slutat kl 15.00på dagen. Så hon fick ringa polisen. Det ska alltid finnas backup. Denna kvinna fick totalt vänta 3timmar i kylan och borde få pengarna tillbaka. Hoppas ni löser detta på ett bra sätt.


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 27 december 2020

Kommentar: Hästensängen! Sov så gott. Bra frukostbuffé. Centralt och nära till släkten jag hälsade på. Gott om parkering. Lugnt och skönt. Trevlig personal.


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 9 november 2020


Hotel Bishops Arms
Stora Gatan 10
731 30  Köping

Tel: 0221-760 300

koping@bishopsarms.com

Google maps

Rumsbokning och information
Tel: 0221-760 300
reservations@bishopsarms.com
Pub- & hotellchef
Zoran Djordevic
Ansvarig för säljfrågor
Nadja Schmidt
nadja.schmidt@elite.se

Hitta hit

Ankomst via tåg/buss

Promenaden tar ca. 10 minuter. Gå ut på Stationsgatan, sväng höger in på Östra långgatan genom Gamla stan, följ sedan vägen rakt fram tills du är framme. 

_