Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


Enkelrum


  Enkelsäng 105 cm / 120 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är utrustade med Hästens sängar med generösa sängmått från 105 cm till 120 cm. Rummen har kaffe, te, safetybox, WiFi och tv. Vissa av rummen har balkong som vetter mot ån. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.


Från  632 SEK /natt

(Priset hittades 2016-09-17, Priset avser 2016-09-30)

Nästa

Dubbelrum


  Dubbelsäng   WiFi ingår   Frukost ingår

Alla dubbelrum är utrustade med dubbelsängar från Hästens sängar. Rummen har kaffe, te, safetybox, WiFi och tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Vissa av rummen har balkong som vetter mot ån. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.


Från  623 SEK /natt

(Priset hittades 2016-09-17, Priset avser 2016-09-30)

Nästa

Familjerum


  Dubbelsäng Kingsize   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum har generösa ytor och är utrustade med kingsizesängar från Hästens. Rummen har kaffe, te, safetybox, WiFi och tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

 


Från  693 SEK /natt

(Priset hittades 2016-09-24, Priset avser 2016-09-29)

NästaOm Hotel Bishops Arms i Köping

Välkommen till Hotel Bishops Arms i hjärtat av Köping, bara några minuters gångavstånd till det mesta. Det här är rum för en natt på ett helt nytt sätt. Här checkar du in i vår gastropub The Bishops Arms och här njuter du av mat och dryck. På Hotel Bishops Arms ska du alltid känna dig som hemma och vi vill ge dig en totalupplevelse som du gärna återvänder till. Oavsett om du reser i affärer eller är på familjesemester, kommer du att trivas hos oss.

Sommartid öppnar Hotel Bishops Arms en härlig uteservering med utsikt över ån där du kan njuta av mat och dryck under ljumma sommarkvällar. 

Bra att veta
Under nedan tider kan du checka in och du har sedan tillgänglighet till rummet dygnet runt under hela din vistelse. Anländer du tidigare eller senare ber vi dig att kontakta värdshuset direkt för att avtala tid.

Elite Hotels Gästprogram
Som medlem i Elite Hotels Gästprogram får du tillgodoräkna dig övernattningar, poäng och restaurangcheckar för ditt rum på Hotel Bishops Arms. Däremot gäller inte dina övriga medlemsförmåner.

Hotel Bishops Arms öppettider

Måndag–torsdag: 16.00–23.00
Fredag: 16.00–02.00
Lördag: 13.00–02.00
Söndag: 16.00-22.00
  36 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar

  Parkering
  Gratis WiFi

  50 km till flygplatsen
  800 m till tågstationen
  800 m till buss


In- och utcheckning

Incheckning sker i samband med pubens öppettider eller annan tid om överenskommet med hotellet. Utcheckning kl. 12.00 eller förslagsvis under frukosten.


Frukost

Frukosten serveras inne i puben följande tider:

Vardagar kl. 06.30-09.00
Helger kl. 07.30-10.00


Trådlöst internet

På Hotel Bishops Arms kan du surfa trådlöst via puben WiFi och på hotellrummen finns även möjlighet att koppla upp sig via kabel.


Parkering

Utanför hotellet finns en parkering med 20 platser där våra gäster parkerar gratis.Spela golf på Köpings GK eller Arboga GK och bo på Hotel Bishops Arms i Köping. Här sover du gott i Hästens sängar och kan äta god mat från gastropuben The Bishops Arms.  


Från 790 SEK /person

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Bo Lundberg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 5 september 2016

Positivt: Bra mat och dryck trevlig personal på hotellet. Vi återkommer gärna till er om man slipper boka via booking.com som var mycket otrevlig vid vår senaste bokning.

Att förbättra: Slippa booking.com.


Silhouette of a person

Ranveig Overby

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 25 juli 2016

Positivt: Koselige rom og trivelig sted


Silhouette of a person

Håkan Gunnarsson

Betyg: 0/10

Omdömet skrevs den 8 juli 2016

Positivt: ????

Att förbättra: Ha en ödmjukare och professionellare inställning att rätta till uppenbara fel och inte bara "skylla från" på omständigheter, kundens eget ansvar osv Hälsningar Håkan Gunnarsson

Övrigt: Jag blev tyvärr p.g.a förvirrande bokningsregler hos bokningsföretaget Booking.com och ovilja även hos Er bokningspersonal(både lokalt i Köping/Västerås och av Er bokningsansvarige Nicklas Ruumensaari) debiterad 3000 kr fastän jag aldrig utnyttjade rummet. Gjorde fredag 1 juli, som jag uppfattade, en reservation av rummet 3 nätter på Booking.com. Vid försök att avboka 2 juli visade sig att jag inte uppfattat de oklara reglerna om avbokningsrätt utan upplystes om förhållandet att jag var tvingad betala avbokningsavgift motsvarande 100 % av tänkt hyresbelopp. Gjorde därför ingen avbokning utan försökte söka ansvarsperson hos Er med förhoppning om ett kundvänligt och positivt bemötande att rätta till detta misstag. Tyvärr fanns inte den viljan när jag så småningom fick kontakt med Niklas som helt skylde på Booking.com. Erbjöds rabatterat 30 % vid ev kommande boende i Köping som jag uppfattade som närmast oförskämt i sammanhanget . Som Ni förstår är jag djupt besviken på Elitehotel och kommer absolut inte att nyttja Era tjänster framgent vare sig personligen eller för personal och kunder. En återbetalning av de 3000 kronorna eller presentkort på 3 övernattningar dubbelrum på valfritt hotell kan rätta till mitt ställningstagande och upprätta även Ert rykte som förhoppningsvis seriösa affärspartners. Hälsningar Håkan Gunnarsson


Silhouette of a person

Markus Kärsmyr

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 16 juni 2016

Att förbättra: Det behövs AC i rummen. Blir för varm på sommaren


Silhouette of a person

Marie Bertilsson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 10 juni 2016


Silhouette of a person

Lars Thorgren

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 14 maj 2016

Positivt: Föregående fråga: har tillgång till privat gästsäng i Köping. Mycket trevlig quiz, delikat mat och frukost och trevligt bemötande.


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 18 april 2016

Positivt: Bra och fräscha rum


Silhouette of a person

Patrik Skoglund

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 16 april 2016


Silhouette of a person

Jan Fonselius

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 23 mars 2016

Positivt: Centralt och nära till en bra pub

Att förbättra: Ordna en bättre frukost. Saknar varm mat typ äggröra och bacon. Telefonbokningen är lite väl krånglig med för många knapptryckningar.


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 18 mars 2016

Positivt: Fina rum och bra frukost.


Kontakta oss

Hotel Bishops Arms
Stora Gatan 10
731 30 Köping

Tel: 0221-760 300
Fax: 0221-760 310
koping@bishopsarms.com
Bokning
bokning.koping@bishopsarms.com

Information
koping@bishopsarms.com

Försäljningschef
nadja.schmidt@elite.se

 


Hitta hit

GPS koordinater
59.51254°N, 15.99525°E

Promenadväg från stationen:
Promenaden tar ca. 10 minuter. Gå ut på Stationsgatan, sväng höger in på Östra långgatan genom Gamla stan, följ sedan vägen rakt fram tills du är framme.

Karta
Google maps
_