e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotel Bishops Arms

Hotel Bishops Arms är ett värdshus med moderna rum i brittiskinspirerad stil och hög standard där du alltid ska känna dig som hemma. Oavsett om du reser i affärer eller är på semester vill vi att du skall trivas i denna ombonade och moderna miljö. Våra värdshus ligger alltid i anslutning till en The Bishops Arms pub och det är också i puben som du checkar in.

I puben erbjuder vi god mat och dryck i klassisk engelskinspirerad miljö. Som medlem i Elite Hotels Rewards får du tillgodoräkna dig övernattningar, poäng och restaurangcheckar för ditt rum på Hotel Bishops Arms. Däremot gäller inte dina övriga medlemsförmåner.


Hotel Bishops Arms är beläget mitt i centrala Kiruna. Här njuter du av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila. Vi erbjuder 37 ombonade hotellrum med brittisk-inspirerad inredning.

Från   950 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-14)

Boka

Välkommen till Hotel Bishops Arms i Kristianstad. Här bor du på bästa läge mittemot stationen och kan njuta av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila. 

Från   791 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-19)

Boka

Välkommen till Hotel Bishops Arms beläget i hjärtat av Köping, bara några minuters gångavstånd till det mesta. Här checkar du in i vår gastropub The Bishops Arms där du också kan njuta av god mat och dryck. På Hotel Bishops Arms ska du alltid känna dig som hemma och oavsett om du reser i affärer eller är på familjesemester, kommer du att trivas hos oss.

Från   698 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-15)

Boka

Hotel Bishops Arms Lund är placerat endast 300 meter från Centralstationen och delar av Universitetet. Här bor du bekvämt mitt i centrum av Lund, med stadens utbud av affärer, restauranger och trafikförbindelser på bekvämt gångavstånd. Från Centralstationen finns det direktförbindelser till flygplatserna i både Köpenhamn och Malmö Airport, restider ca 35 minuter respektive 40 minuter. Hotellets 39 hotellrum är inredda i en klassisk modern stil med badrum och sköna sängar från DUX. Trådlöst nätverk finns tillgängligt på hela hotellet och är naturligtvis kostnadsfritt för våra gäster. I bottenplan återfinns gastropuben The Bishops Arms som serverar ett rikt utbud av framförallt öl och whisky samt en populär pubmeny.

Från   740 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-15)

Boka

Hotel Bishops Arms, Mora ligger mitt i centrum av Vasaloppsmetropolen Mora med närheten till allt. Vi erbjuder trivsamma hotellrum, många med utsikt mot vackra sjön Siljan. I hotellet ligger vår omtyckta gastropub The Bishops Arms. Vi välkomnar både gamla och nya gäster!

Från   698 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-15)

Boka

I Piteås absoluta centrum finner du Hotel Bishops Arms. Vi erbjuder 29 moderna rum i engelsk tappning och på entréplan hälsar vår uppskattade gastropub dig varmt välkommen.

Från   829 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-15)

Boka

Vi välkomnar både gamla och nya gäster till Hotel Bishops Arms i Strängnäs. Hotellet har trivsamma rum som passar både familjen, dig som reser i arbetet och konferensgäster. 

Från   828 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-08-01)

Boka
_