Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Asiatisk mat från Miss Voon fotad uppifrån

Miss Voon Dinner Getaway

Vi erbjuder ett hotellpaket för två personer med boende på pampiga Elite Stadshotellet och en Omakase med köksmästarens sju utvalda rätter på vår asiatiska restaurang Miss Voon.

Om erbjudandet

Besök Elite Stadshotellet, ett vackert hotell som andas gamla anor och checka in i ett fint Deluxe Dubbel. Här bor ni centralt i mitten av Växjö med affärer, restauranger och centralstationen alldeles inpå knuten.

På kvällen avnjuter ni en spännande avsmakningsmeny med köksmästarens sju utvalda rätter på Miss Voon som äntligen har öppnat i anslutning till hotellet. Restaurangen har den renommerade krögaren Jonas Svensson i spetsen och erbjuder rätter med mycket smakkaraktär där de asiatiska köken förenas med en skandinavisk grund. Välj om ni vill bli serverade middagen klockan 18.00 eller 20.30.

Sov gott i er sköna säng bland fluffiga kuddar, vakna upp utvilade dagen efter och börja dagen på bästa sätt med vår generösa frukostbuffé.

Ingår i paketet

  • Avsmakningsmeny
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 2900 SEK/natt
Växjö

Elite Stadshotellet

Kungsgatan 6

Precis vid Stortorget ligger Elite Stadshotellet som är ett pampigt och vackert hotell i Växjö som andas gamla anor och erbjuder en klassisk miljö samt moderna bekvämligheter. 

Från
2900