Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Tre barn som ligger nedbäddade och skrattar i en hotellsäng

Familjens jullov på The Wood Hotel

Fira årets mest magiska tid tillsammans med hela familjen på The Wood Hotel i Skellefteå! Vårt jullovspaket erbjuder övernattning, en smakfull italiensk middag på Paolo's, en VIP på rummet samt en goodiebag till barnen som överraskning vid incheckning.

Om erbjudandet

Boka en oförglömlig jullovsupplevelse för hela familjen. På The Wood Hotel erbjuder vi ett jullovspaket som passar för både vuxna som barn. Checka in på något av våra bekväma rum där en goodiebag till de små samt en VIP till hela familjen väntar. På kvällen serveras middagen i vår italienska pärla Paolo’s där det ingår en pizza eller pasta samt en läsk per person. Mätta och belåtna sover ni gott i sköna lakan och vaknar upp dagen efter till fantastisk utsikt och vår generösa frukostbuffé.

I vinterstaden Skellefteå finns även ett stort utbud av aktiviteter för de som vill uppleva äventyr och skapa nya minnen. Receptionen finns självklart på plats för att hitta passande pärlor för just er familj.

Välkomna till en magisk vintersemester!

Ingår i paketet

  • Middag på Paolo's
  • Goodiebag till barnen
  • VIP på rummet
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
  • Frånpriset avser 2 vuxna samt 2 barn
Från 2172 SEK/natt
Skellefteå

The Wood Hotel by Elite

Torggatan 3

Upptäck norra Sverige i gränslandet mellan natur och innovation på The Wood Hotel by Elite. Byggt i trä från de lokala skogarna och designat för dig och vår natur. Här erbjuds en unik hotellupplevelse i en av världens högsta träbyggnader. Hotellet erbjuder 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1500 personer, flera konferens- och mötesrum, tre restauranger samt skybar med takterrass. Vårt hotell i Skellefteå har även en fullfjädrad spaanläggning med spektakulär panoramavy.

Från
2172