Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
En gratinerad halv hummer samt citron liggandes på en tallrik

Nyårsfirande med skaldjursbuffé

Välkomna att fira in det nya året med Elite Stora Hotellet i Örebro. Vi erbjuder en oförglömlig kväll där det ingår ett glas mousserande vin, vår generösa skaldjursbuffé samt övernattning.

Om erbjudandet

Fira Nyårsafton och skåla in 2024 under kristallkronorna i Stora salen. Förutom en dignande skaldjursbuffé, bjuder vi på en fantastisk utsikt över Örebro slott och fyrverkerierna. 

Vid ankomst bjuder vi på ett glas bubblor samt en Amuse. Ni fortsätter sedan att avnjuta en generös skaldjursbuffé bestående av flertalet skaldjur, pajer, sallader, ostar samt en halv hummer per person. När man känner sig klar med varmrätten har vi dukat upp en väl tilltagen dessertbuffé och kaffe. Mätt och belåten får man antingen välja att sitta kvar vid sitt bord eller mingla med ett glas bubbel i våra salonger.

Välj bland våra sittningstider: 19.30, 20.00 & 20.30

När kvällen går mot sitt slut sover ni gott i härliga sängar för att sedan vakna och starta det nya året på bästa sätt med vår fina frukostbuffé. Varmt välkomna!

Ingår i paketet

  • Nyårsmiddag
  • Ett glas mousserande
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 2410 SEK/person
Örebro

Elite Stora Hotellet

Drottninggatan 1

I en anrik byggnad från 1858, vackert belägen mitt i city intill Svartån och Örebro Slott erbjuder vi 160 moderna rum och unika fest- och konferensmöjligheter för upp till 300 personer.

Från
4820