Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Man på hike i skog
Aktiviteter
Mat & dryck

Cykel- & vandringspaket

Välkomna till Hotel Bishops Arms i centrala Mora, upptäck omgivningarna och avnjut en läcker tvårätters middag.

Om erbjudandet

Ett stenkast från vackra sjön Siljan hittar ni Hotel Bishops Arms i hjärtat av Mora. Upplev det natursköna området med vårt exklusiva hotellpaket. Njut av områdets populära cykel- och vandringsleder med varierande svårighetsgrader, perfekt för äventyrslystna.

I omgivningarna finns aktiviteter och utflyktsmål året runt som passar både stora som små. Passa på att besök Zorngården eller Vasaloppets hus, lär er allt om dalahästtillverkning eller upplev Nittsjö keramik i Rättvik – utbudet är stort och vi hjälper er gärna med förslag.

Efter en dag fylld av äventyr är ni välkomna till vår gastropub för att njuta av en tvårätters middag. Till middagen guidar vi er gärna genom vårt utbud av lokalt producerad öl från något av de närliggande mikrobryggerierna. Avsluta kvällen i ett av våra fina rum med en god natts sömn och starta dagen därpå med vår läckra frukostbuffé.

Varmt välkomna att boka ert paket idag!

Ingår i paketet

  • Tvårätters middag
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 1990 SEK/natt
Mora

Hotel Bishops Arms, Mora

Moragatan 6

Hotel Bishops Arms, Mora ligger mitt i centrum av Vasaloppsmetropolen Mora med närheten till allt. Vi erbjuder trivsamma hotellrum, många med utsikt mot vackra sjön Siljan. I hotellet ligger vår omtyckta gastropub The Bishops Arms. Vi välkomnar både gamla och nya gäster!

Från
1990