Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Kvinna ståendes med ryggen till i en pool
Spa & relax

Vana Weekday Treat

Njut av en paus i vardagen med hotellövernattning och skönt spabesök hos oss i Karlstad!

Om erbjudandet

Unna dig en härlig vistelse mitt i veckan och se fram emot en spaupplevelse, en god natts sömn och en välfylld frukostbuffé. Med badrock och tofflor är du redo för en skön stund på vårt Vana Spa. Ta tillfället i akt att njuta av en hamamritual, koppla av i vår hydromassagepool med utsikt över Klarälven och kanske med en god smoothie i någon av sängarna vid den öppna spisen. I spabaren finner du ett smakfullt utbud av mat och dryck för extra njutning. Passa på att göra stunden till din stund på Vana Spa! 

Som en extra guldkant har du även fri entré till vår uppvärmda takpool på Rooftop by Vana, med utsikt över Karlstad, under hela din vistelse.

Välj bland följande spatider:

kl. 09.00 - 11.30
kl. 11.30 - 14.00
kl. 14.00 - 16.30
kl. 16.30 - 19.00
kl. 19.00 - 21.30

Skriv i meddelandefältet vilken tid du önskar så återkommer vi med bekräftelse av tiden till dig.

På Vana Spa erbjuder vi även ett brett utbud av välgörande behandlingar som utförs av duktiga terapeuter. Här finns behandlingar för både ansikte och kropp som du kan lägga till i ert spabesök.

Ingår i paketet

  • Entré till Vana Spa
  • Lån av badrock och tofflor
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 1260 SEK/person
Karlstad

Elite Stadshotellet

Kungsgatan 22

Vid Klarälvens strand i centrala Karlstad ligger Elite Stadshotellet. Bo på ett klassiskt hotell i Karlstad med 183 rum och vackra lokaler till konferens, möten och fest. På hotellet finns även Vana spa med hamam samt Rooftop by Vana med pool och bar. Gångavstånd till centralstationen, shopping, nöjen och aktiviteter.

Från
1260