Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Michael Abrahamson i blommig kavaj och solglasögon

Middag & show med musik av Kent

Varmt välkomna till en kväll i musikens tecken. Vi erbjuder en resa genom låtskatten till ett av Sveriges största rockband genom tiderna, en fantastisk tvårätters middag samt övernattning i något av våra fina hotellrum på Elite Hotell Mårtenson.

OM ERBJUDANDET

Starta kvällen med att avnjuta en läcker tvårätters middag i vår restaurang Franz Bistro & Bar. För att skapa extra sväng och stämning kommer Michael Abrahamson tillsammans med band och vänner bjuda på en musikalisk show. I fokus denna afton är en hyllning till ett av Sveriges största rockband – Kent. Efter att ni fått njuta av tolkningar av Kents musikskatt och hits sover ni gott i krispiga lakan i något av vara mysiga hotellrum. Dagen efter startar ni dagen och avslutar er vistelse på bästa möjliga sätt - med vår generösa frukostbuffé.

Varmt välkomna på en musikalisk fest!

Ingår i paketet

  • Övernattning i vald rumskategori
  • Tvårätters middag
  • Show
  • Frukost & Wifi
Från 2642 SEK/natt
Halmstad

Elite Hotell Mårtenson

Storgatan 52

Elite Hotell Mårtenson erbjuder inte bara det bästa hotellet i Halmstad och Halland, här finner du även ett fullt utrustat gym, tre vackra Chambre separeés för möten och middagar, Coworking, Gretas Café, Franz Bistro & Bar och Gretas Blommor. Under de varma månaderna slår vi upp dörrarna till hotellets översta våning, Gretas Tak, som erbjuder en spektakulär utsikt över Halmstads takåsar. Allt samlat på ett och samma hotell.

Från
2642