Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Två barn leker med varandra

Lyx för hela familjen!

En lyxig semester för hela familjen! Upplev Göteborg och bo bekvämt i fina deluxerum på Elite Park Avenue. I paketet ingår två övernattningar och ena kvällen bjuder vi på en middag i vår trevliga restaurang atPARK – allt för att skapa en minnesvärd familjesemester. Vänligen notera att vid bokning uppger ni endast antal vuxna i sökfältet. Antal barn samt ålder noteras i kommentarsfältet. I paketet ingår ett eller två barn.

OM ERBJUDANDET

Njut av Göteborg och Elite Park Avenue tillsammans med familjen. I vårt familjepaket ingår boende för två vuxna samt ett eller två barn i två nätter i något av våra fina deluxerum. Ena kvällen avnjuts en middag i vår restaurang atPARK där barnen serveras en egen barnbuffé med tillhörande drinkbiljett som kan lösas in i baren. För de vuxna serveras en härlig tvårättersmeny.

Elite Park Avenue hittar ni på bästa läge mitt på Avenyn i hjärtat av Göteborg. Här har ni bekvämt gångavstånd till Liseberg, Universeum, Trädgårsföreningen, Paddanbåtarna och mycket mer som staden har att erbjuda. Flera parkeringsalternativ finns, direkt vid hotellet eller i nära anslutning.

Välkomna att boka ett fantastiskt paket anpassat för hela familjen och skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad Göteborgsvistelse!

Ingår i paketet

  • Boende i deluxrum
  • Middag
  • Frukost & wifi
Från 1835 SEK/natt
Göteborg

Elite Park Avenue Hotel

Kungsportsavenyn 36-38

Elite Park Avenue Hotel på Avenyn i Göteborg är ett fullservicehotell med 326 rum inklusive ett antal tillgänglighetsanpassade rum. Här finns även en konferens- och festvåning med flexibla lokaler. Hos oss bor affärsresenärer, konferensgäster och andra livsnjutare som uppskattar hotellets helhetserbjudande och vänliga service.

Från
1835