Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Barn läser bok i sängen
Familj

Fredagsmys i Gävle

Unna dig en mysig start på helgen med att checka in på Elite Grand Hotel för ett dygns avkoppling och njut av vårt Fredagsmyspaket, i vilket boende i Superior-rum, en fredagsmyslåda, frukost & wifi ingår.

Om erbjudandet

Checka ut från vardagsrutinerna och inled helgen med att checka in på Elite Grand Hotel för ett mysigt dygn. Ta med dig din partner, bästa kompis eller varför inte hela familjen? 

På ert Superior-rum väntar en låda fylld med allt som behövs för att få till ett ordentligt fredagsmys. Svida om till era badrockar och tofflor som ni också hittar på rummet och mys ner er i den stora dubbelsängen. För er som reser med barn väntar också en liten överrraskningspresent. 

Blir ni hungriga under kvällen går det att beställa upp Roomservice (kontakta hotellet för aktuella öppettider) till ert rum eller besöka hotellets restaurang Grands Veranda. På menyn finns klassisk mat med moderna inslag och i baren finns öl, vin och spännande cocktails. Njut av god mat och dryck med skön loungemusik eller livepiano i bakgrunden. 

Som hotellgäst kan ni boka vår nyrenoverade relaxavdelning där ni kan njuta av bubbelpool, ångbastu, bastu och takdusch. Här finns även ett modernt gym med fönster ut mot Gavleån. Framåt natten sover ni gott och vaknar upp utvilade i er hotellsängar bland de många mjuka kuddarna. Dagen efter väntar vår generösa frukostbuffé på er i hotellets restaurang - Grands Veranda. 

Varmt välkomna för ett dygns avkoppling hos oss!

Ingår i paketet

  • Fredagsmyslåda
  • Badrock & tofflor
  • Boende i Superior Dubbel
  • Frukost & Wifi
Från 1690 SEK/natt
Gävle

Elite Grand Hotel

Kyrkogatan 28

Elite Grand Hotel är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder 124 hotellrum varav två pampiga sviter. Här finns även den trevliga restaurangen Grands Veranda med utsikt över Gavleån samt konferensrum med kapacitet för upp till 130 personer. Hotellet är beläget i centrala delarna av Gävle med bekvämt avstånd till centralstationen. Vårt gym och relax står nyrenoverat till ert förfogande under vistelsen.

Från
1690