Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Tre kvinnor som umgås i en pool på en relaxavdelning
Spa & relax

Relaxpaket på Munktellbadet

Njut av både relax och hotell med vårt uppskattade Relaxpaket!

Om erbjudandet

Checka in i fina rum med bekväma sängar på Elite Stadshotellet i Eskilstuna och se fram emot en lyxig och rofylld dag. River Relax på Munktellbadet är en plats för avkoppling. Vid ankomst får ni avnjuta ett glas mousserande vin och en plocktallrik. Sedan väntar bastu, strålande sol i Solrummet, aufguss-bastu med eteriska oljor, avslappnande sanarium och en 38-gradig varmkälla. Avsluta gärna med en svalkande kalldusch i Kallsvallet. Sov gott bland kripsiga lakan och vakna upp till en generös frukostbuffé dagen därpå. Varmt välkommen!

Ange i meddelandeboxen, vilken dag ni önskar bada samt vilken tid ni uppskattar anlända. River Relax finns på Munktellbadet som ligger en kort promenad från hotellet, en plats för avkoppling och återhämtning.

Vänligen observera att paketet endast avser vuxna gäster.  På Munktellbadet gäller åldergränsen 20 år på fredagar & lördagar och 18 år på söndagar.

För mer information besök Munktellbadets hemsida.

Ingår i paketet

  • Inträde till River Relax
  • Ett glas mousserande
  • Boende i ett dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 1840 SEK/natt
Eskilstuna

Elite Stadshotellet

Hamngatan 11

Elite Stadshotellet Eskilstuna är vackert beläget vid Eskilstunaån i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö mitt i city. Med närheten till stadens utbud och hotellets moderna faciliteter och förstklassiga service erbjuder vi en i särklass unik och flärdfull upplevelse.

Från
1840