Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Familj
Nöje & upplevelse

Hotellpaket med parken Zoo

Besök Parken Zoo i sommar och bo bekvämt hos oss på Elite Stadshotellet i Eskilstuna.

Om erbjudandet

Ta med familj och vänner till Parken Zoo! Här väntar ett av årets bästa äventyr där ni kan se djur på riktigt nära håll. Upplev djur från hela världen, spännande åkattraktioner och besök Lilla Zoo, parkens stora klapp- och tamdjursavdelning. Här finns något för hela familjen!

Med vårt Parken Zoo-paket får ni både inträde till parken och centralt boende för hela familjen på Elite Stadshotellet i Eskilstuna. Hotellet ligger endast 2,5 kilometer från Parken Zoo, fem minuter bort med bil och ca 30 minuters promenad. Koppla av på ett av våra fina hotellrum efter en spännande familjedag och njut av vår stora frukostbuffé varje morgon. 

Vid bokning av detta paket i sommar ingår även inträde för hela familjen till Parkenbadet. Välkommen till en härlig familjesemester hos oss på Elite Stadshotellet i Eskilstuna!

Önskar ni lägga till en 2-dagarsbiljett istället för den 1-dagsbiljett som ingår, vänligen kontakta hotellet efter ni genomfört er bokning. Observera att en extra kostnad tilkommer.

Ingår i paketet

  • INTRÄDE TILL PARKEN ZOO
  • BOENDE I DUBBELRUM
  • FRUKOST & WIFI
Från 1995 SEK/natt
Eskilstuna

Elite Stadshotellet

Hamngatan 11

Elite Stadshotellet Eskilstuna är vackert beläget vid Eskilstunaån i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö mitt i city. Med närheten till stadens utbud och hotellets moderna faciliteter och förstklassiga service erbjuder vi en i särklass unik och flärdfull upplevelse.

Från
1995