Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Man och kvinna äter frukost i sängen
Mat & dryck

Det är du värd

Unna dig en härlig hotellupplevelse som inkluderar en utsökt tvårätters middag med en liten ölprovning på The Bishops Arms,

Om erbjudandet

Välkommen till att boka vårt hotellpaket på något av våra centralt belägna hotell och låt oss ta hand om allt! Njut av boende i trivsamma rum, en tvårätters middag på gastropuben The Bishops Arms som börjar med en utsökt charkbricka samt en liten ölprovning (möjlighet till att byta ut mot alkoholfritt alternativ). Alla maträtter är lagade med omsorg av lokala råvaror och här finns det en stor chans att du hittar just din favoritöl då puben erbjuder ett av norra Europas bredaste ölsortiment. Sov gott bland krispiga lakan och njut av en generös frukostbuffé dagen därpå. 

Se vad våra utvalda hotell har att erbjuda. Som gäst på Elite Hotels har du alltid tillgång till alla hotellets faciliteter. Varmt välkommen med din bokning!

Är du inte redan medlem blir du det snabbt och enkelt här!

Ingår i paketet

  • Tvårätters middag
  • Liten ölprovning
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 1391 SEK/natt
Köping

Hotel Bishops Arms

Stora Gatan 10

Hotel Bishops Arms hittar du i hjärtat av Köping. Vi erbjuder 36 bekväma hotellrum i brittisk-inspirerad stil. Här sover du fantastiskt gott i sköna sängar från Hästens som finns på samtliga rum. På entréplan hälsar vår uppskattade gastropub dig varmt välkommen.

Från
1463