Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
En kvinna och barn har roligt på en pool
Familj
Spa & relax

Day Spa Family Edition

Välkommen med hela familjen till sprillans nya Vana Spa Borlänge!

OM ERBJUDANDET

Äntligen slår vi upp dörrarna till vårt lyxiga Vana Spa på Elite Hotel Brage i Borlänge. Njut av kvalitetstid med hela familjen och unna er välbehövlig avkoppling med vårt hotellpaket, komplett med spa och frukost. Vid incheckning överraskas barnen med en barnvänlig goodiebag. Njut av en dag på Vana Spa, där både vuxna och barn kan ta del av härliga behandlingar och aktiviteter. Skräddarsy er upplevelse och välj själva om ni önskar att besöka spat på ankomst- eller avresedagen. Sov ut lite för länge i bekväma sängar i våra fina familjerum och vakna upp till en generös frukostbuffé med goda alternativ för hela sällskapet. Hotellets läge i hjärtat av Borlänge gör det enkelt att utforska stadens sevärdheter och aktiviteter. Samla energi samtidigt som ni skapar oförglömliga minnen tillsammans. Varmt välkomna!

SPATIDER

Välj mellan följande tider på ankomstdagen: 12.30-15.00 eller 15.00-17.30 
Välj mellan följande tider på avresedagen: 10.00-12.30 eller 12.30-15.00

Fyll i meddelandefältet vid bokning vilken av följande tider ni önskar att besöka spat under er vistelse. Behöver ni hjälp med er bokning, vänligen kontakta: borlange@vana.se, 010-64 15 155.

Ingår i paketet

  • Boende i familjerum
  • Spa-entré för hela familjen
  • Goodiebag till barnen
  • Frukost & wifi
Från 2295 SEK/natt
Borlänge

Elite Hotel Brage

Stationsgatan 1-3

Elite Hotel Brage är beläget mitt i Borlänge. Här bor du bekvämt i renoverade rum med närheten till allt som Dalarna har att erbjuda. På hotellet finns även den uppskattade gastropuben The Bishops Arms.

Från
2295SEKper natt