SMAKFULLA MÖTEN med Tareq Taylor & Henkell Freixenet
I höst får konferens- och leisureupplevelsen på utvalda Elite-hotell en extra glans. I samarbete med Tareq Taylor och vinproducenten Henkell Freixenet bjuder vi på exklusiva menyer där varje rätt matchas med noga utvalda viner.
Tareq Taylor, en av Sveriges mest välkända och uppskattade kockar, har skapat menyer som kombinerar smakrik elegans med säsongens bästa råvaror. Här möter du förrätter som tartar på pilgrimsmussla med picklad grön tomat och skaldjurshollandaise eller potatisblinier med stenbitsrom, smetana och dill. Huvudrätter som hälleflundra med fransk smörsås och tournerad potatis eller grillad vildfångad lax med dukkah-rub och citronkräm, och desserter som trio i choklad eller ljummet bananbröd med vit chokladgrädde och passionfrukt.
Perfekt för att höja stämningen vid konferensmiddagen eller sätta guldkant på en weekendvistelse. Boka din upplevelse och njut av gastronomi i toppklass – från första hälsning till sista munsbit.