Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Kvinna står under en vattenfallsfontän i en pool

Relaxpaket på Kokpunkten

Upplev känslan av spa i Västerås på Kokpunktens relaxavdelning och bo centralt på Elite Stadshotellet Västerås.

OM ERBJUDANDET

Njut av både spa och hotell med vårt uppskattade relaxpaket. Kokpunktens relaxavdelning är en oas i en annars fartfylld anläggning. Här slappnar du av i en varm källa med spektakulär utsikt över Mälaren eller värmer dig i någon av de tre bastukoncepten. Här finns upplevelseduschar, jetstreams att simma mot och en sinnlig aromapool. I relaxbaren kan du köpa öl och vin och lättare tilltugg av säsongens smaker.

Här kombinerar du bekvämt spa med hotell i Västerås. I samband med ditt besök på Kokpunktens relaxavdelning bor du bra och centralt hos oss på Elite Stadshotellet Västerås med Stora Torget som granne och shopping och sevärdheter utanför dörren.

Sov riktigt gott i sköna sängar och varför inte prova vår unika kuddmeny. I ert Duo-Relax paket ingår även ett spa-kit och fluffiga morgonrockar och tofflor. Under kvällen rekommenderar vi ett besök till vår gemytliga gastropub The Bishops Arms, för något gott att äta och dricka.

På morgonen serveras hotellets generösa och läckra frukostbuffé.

För mer information besök Kokpunktens hemsida.
Vänligen notera att Kokpunkten ligger på Kraftverksgatan vid Notuddskajen. Vilket är cirka 2 kilometer från hotellet, att ta er dit med bil tar cirka 10 minuter och att promenera cirka 25 minuter. 

 

Ingår i paketet

  • Inträde till Kokpunkten
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi
Från 1750 SEK/Natt