Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
En kvinna som sitter vid en pool

Spoil Yourself First Thing

Checka in och upptäck Ad Astra by Elite och njut av boende, middag och inträde till exklusiva Vana Spa mellan 07.00-10.00.

Om erbjudandet

Nu behöver du inte lämna landet för att unna dig medelhavslyx. Bara 28 minuter söder om Stockholm väntar Rivieran, en unik destination som erbjuder precis allt och lite till under samma tak. Koppla bort vardagen för en stund och fascineras av läcker hotellmiljö, flera restauranger, en biograf, spelrum, Champagne-karaoke och mer innan det är dags att slå sig ner för en utsökt tvårätters middag bestående av förrätt och varmrätt. Gå till sängs i ett av våra lyxiga dubbelrum vetandes att nästa morgon väntar ett avkopplande spabesök mellan 07.00-10.00. Under ditt spabesök njuter du av en god frukost i spadelen.

Oavsett om du föredrar ditt morgondopp inne eller ute har vi något för dig. Här finns tre pooler och möjlighet att simma innifrån ut och njuta av solen. Ett paket skräddarsytt för att du ska få pusta ut och upptäcka en plats där avslappning och njutning går hand i hand.

Bli medlem i Elite Hotels Rewards kostnadsfritt för att boka till bästa pris. Varmt välkommen med din bokning!

Boka här

Ingår i paketet

  • SPAINTRÄDE 07.00-10.00
  • BOENDE I DUBBELRUM
  • TVÅRÄTTERS MIDDAG
  • FRUKOST & WIFI
Från 3681 SEK/natt