Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Tommy Körberg står på en scen och sjunger
Evenemang
Mat & dryck
Nöje & upplevelse

Hotellpaket med Tommy Körberg

Upptäck Tommy Körbergs omtalade Grand Finale live under den efterlängtade turnén som gästar Skellefteå den 8 augusti 2024 på Sara kulturhus! Fånga upp den magnetiska atmosfären när en av Sveriges mest hyllade artister återvänder till scenen efter att ha trollbundit utsålda hus i Stockholm och Göteborg.

OM ERBJUDANDET

Upplev en oförglömlig kväll med Tommy Körberg och hans succéshow Grand Finale. Han tar med sig den hyllade produktionen till Sara kulturhus, och du har chansen att vara en del av detta spektakulära evenemang. Grand Finale sammanfattar Körbergs enastående musikaliska karriär och ger publiken en unik inblick bakom kulisserna i hans omsusade och händelserika liv.

Checka in på en av världens största träbyggnader och upplev ett boende utöver det vanliga. Innan föreställningen serveras en förstklassig fyrarätters middag med norrländska smaker och lokala råvaror på vår restaurang Mandel. När kvällen närmar sig, bege dig till Sara Kulturhus, beläget i samma byggnad som hotellet, för att förlora dig själv i Sveriges störta röst och den storslagna Grand Finale-showen.

Skapa minnen och boka ditt paket idag för att följa med på denna musikaliska resa med Tommy Körberg!

Ingår i paketet

  • Biljetter till Tommy Körberg - Grand Finale
  • Fyrarätters middag
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 1845 SEK/person

Skicka en förfrågan till The Wood Hotel by Elite, Skellefteå

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.