Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Bild av Lars Lerin
Aktiviteter
Kultur

Besök Sandgrund och Lars Lerins konsthall

Upplev Lars Lerins permanenta konsthall Sandgrund och bo på bekvämt promenadavstånd på centrala Elite Stadshotellet i Karlstad.

OM ERBJUDANDET

Vi på Elite Stadshotellet Karlstad erbjuder paket med boende och entré till Lars Lerins permanenta konsthall. Utställningen befinner sig i den ombyggda restaurangen Sandgrund, belägen i centrala Karlstad endast en kort promenad från Elite Stadshotellet.

På Sandgrund kan du se Lars Lerins utställning året om. Hallen är handikappanpassad. Vill du fika eller äta något lätt så finns ett café inne i konsthallen. I receptionen kan du även handla böcker, affischer och vykort som endast finns på Sandgrund.

I paketet ingår boende för två personer i ett av våra fina standard dubbelrum på Elite Stadshotellet Karlstad. Ni har även tillgång till hotellets faciliteter så som gym samt en gemensam bastu. I anslutning till hotellet hittar ni gastropuben The Bishops Arms, en populär mötesplats för Karlstadsbor, hotellets gäster och besökare. Morgonen efter väntar vår generösa frukostbuffé. 

I paketet ingår

  • Inträde till Sandgrund
  • Boende i standard dubbelrum
  • Frukost & WiFi
Från 1240 SEK/natt

Skicka en förfrågan till Elite Stadshotellet, Karlstad

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

In- och utcheckning :

Ring oss 054-29 30 00

Ring oss 054-29 30 00