Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Spa Umeå

Spamiljö med loungemöbler och tavla

Unna dig ett härligt besök på spa i Umeå och övernattning hos oss på Elite Hotel Mimer. I vårt spapaket får du inträde för en dag på ISKU spa med bassänger och behandlingar samt boende på vårt hotell i Umeå. Dessutom ingår det taxiresa tur och retur från hotellet till spat. Varmt välkommen på en resa i harmonins tecken!

BOKA ETT MYSIGT SPA I UMEÅ

IKSU spa är en upplevelse för både kropp och själ där du kan träna både individuellt och i grupp, ta en simtur i Baltiska havet som håller hela 32 grader varmt eller slappna av i en skön bastu. Här finns även flera varma källor och solrum som gör ditt spabesök komplett. Passa på att lyxa till det och boka en skön behandling som ger dig ny energi. Klassisk ansiktsbehandling, kroppspeeling, massage och vaxning är bara några av behandlingarna du kan välja på hos IKSU.

Umeå

Elite Hotel Mimer, Umeå

Kungsgatan 75, 903 26 Umeå
Medlemspris
896Sek Per natt
Mer om hotellet

UMEÅ SPA OCH ÖVERNATTNING PÅ ELITE HOTEL MIMER

Boka ett spapaket med hotellövernattning och spa i Umeå här på Elite Hotels. Bo på vackra Elite Hotel Mimer som ligger i en anrik skolbyggnad från 1897. Hotellet är centralt beläget med nöjesliv, shopping och kultur precis utanför dörren.