Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell med pool i Stockholm

Kvinna i pool

Upplev allt fantastiskt vår huvudstad har att erbjuda och avsluta dagen på ett hotell med pool i Stockholm. På fyrstjärniga Elite Palace Hotel bor du på ett modernt hotell mitt i stan med gångavstånd till det mesta. I hotellet ligger Vana spa där du kan njuta av en stor relaxavdelning med pool, jacuzzi och bastu. Varför inte lyxa till det och boka en härlig spabehandling?

Bo på hotell i Stockholm med pool

Ta med din käresta, bästa vän eller barnen och bo på hotell i Stockholm med pool. Elite Palace Hotel ligger centralt på St. Eriksplan i Vasastan och är det perfekta hotellet att bo på för en härlig och avslappnande weekend i stan. Du har nära till shopping, restauranger och fartfyllt nöjesliv och kan sedan komma tillbaka till oss på Vana spa för att avsluta dagen i vår stora relaxavdelning med ett glas bubbel. Vill du ha en weekend i hälsans tecken ska du ta ett träningspass i vårt 300 kvm stora gym eller simma några längder i hotellets pool.

Stockholm

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka, 131 71 Stockholm
Medlemspris 915 SEK/Natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Palace Hotel, Stockholm

St Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Medlemspris 859 SEK/Natt
Mer om hotellet

ÅTERHÄMTA DIG HOS OSS

På Elite Hotels vet vi vikten av återhämtning och erbjuder därför en mysig och avslappnande miljö för både kropp och själ. I vårt spa kan du boka underbara behandlingar eller bara umgås med ditt sällskap i vår trevliga relaxavdelning. När dagen är slut har vår personal bäddat sängen med krispiga lakan och du kan njuta av en god natts sömn. På Elite Hotels ingår alltid följande:

  • Stor frukostbuffé med varma och kalla rätter
  • Kuddmeny med flera olika kuddar för att du ska sova som bäst
  • Serviceinriktad personal som hjälper dig med alla dina frågor
  • Gratis WiFi Varmt välkommen att boka vårt hotell med pool i Stockholm här på Elite Hotels!