Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell med pool i Stockholm

Kvinna i pool

Upplev allt fantastiskt vår huvudstad har att erbjuda och avsluta dagen på ett hotell med pool i Stockholm. På fyrstjärniga Elite Palace Hotel bor du på ett modernt hotell mitt i stan med gångavstånd till det mesta. I hotellet ligger Vana spa där du kan njuta av en stor relaxavdelning med pool, jacuzzi och bastu. Varför inte lyxa till det och boka en härlig spabehandling?

Bo på hotell i Stockholm med pool

Ta med din käresta, bästa vän eller barnen och bo på hotell i Stockholm med pool. Elite Palace Hotel ligger centralt på St. Eriksplan i Vasastan och är det perfekta hotellet att bo på för en härlig och avslappnande weekend i stan. Du har nära till shopping, restauranger och fartfyllt nöjesliv och kan sedan komma tillbaka till oss på Vana spa för att avsluta dagen i vår stora relaxavdelning med ett glas bubbel. Vill du ha en weekend i hälsans tecken ska du ta ett träningspass i vårt 300 kvm stora gym eller simma några längder i hotellets pool.

Stockholm

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka, 131 71 Stockholm
Medlemspris
925Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Palace Hotel, Stockholm

St Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Medlemspris
779Sek Per natt
Mer om hotellet

ÅTERHÄMTA DIG HOS OSS

På Elite Hotels vet vi vikten av återhämtning och erbjuder därför en mysig och avslappnande miljö för både kropp och själ. I vårt spa kan du boka underbara behandlingar eller bara umgås med ditt sällskap i vår trevliga relaxavdelning. När dagen är slut har vår personal bäddat sängen med krispiga lakan och du kan njuta av en god natts sömn. På Elite Hotels ingår alltid följande:

  • Stor frukostbuffé med varma och kalla rätter
  • Kuddmeny med flera olika kuddar för att du ska sova som bäst
  • Serviceinriktad personal som hjälper dig med alla dina frågor
  • Gratis WiFi Varmt välkommen att boka vårt hotell med pool i Stockholm här på Elite Hotels!