Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Spa Örnsköldsvik

En bastuhink med skopa

Vill du ha en avkopplande helg där du blir omhändertagen? Då ska du boka spa i Örnsköldsvik tillsammans med oss på Elite Hotels. Vi har tagit fram ett härligt spapaket med inträde till Paradiset Spa och relax och övernattning på mysiga Elite Plaza Hotel. För en komplett vistelse kan du komplettera bokningen med en middag på The Bishops Arms.

Spa & Relax-paket i Örnsköldsvik

SPA I ÖRNSKÖLDSVIK PÅ PARADISET

Paradiset Spa och Relax ligger endast några minuter från Elite Plaza Hotel och erbjuder allt du kan tänka dig för att få en avslappnande dag. Här hittar du bland annat upplevelseduschar, bubbelpool, saltgrotta och Sveriges största timmerbastu. Allt i en stillsam miljö som bjuder upp till en behaglig vistelse.

Här finns dessutom ett stort urval av lyxiga spabehandlingar som är perfekta när du vill unna dig något extra. Varför inte ta en härlig massage, en mjukgörande ansiktsbehandling eller prova kryoterapi där man kyler ner kroppen för att minska inflammationer? Kontakta oss på Elite Hotels så hjälper vi dig att boka önskad spabehandling.

Örnsköldsvik

Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik

Hotellgatan 9, 891 39 Örnsköldsvik
Medlemspris
795Sek Per natt
Mer om hotellet

BO HOS OSS PÅ ELITE PLAZA HOTEL

I vårt spapaket ingår spa i Örnsköldsvik och övernattning på vackra Elite Plaza Hotel. Här bor du centralt precis vid den vackra hamnen. Hotellet är stadens högsta byggnad med sina 14 våningar och erbjuder magisk utsikt. Alla rum är trivsamt inredda med sköna sängar där du kan fortsätta slappna av efter en dag på spa. Du kan även välja din egen kudde från vår exklusiva kuddmeny för maximal komfort. När du vaknar har vi dukat upp en underbar frukostbuffé med varma och kalla rätter som är den perfekta starten på dagen. Vill du istället börja i hälsans tecken kan du besöka vårt gym och bastu som ligger på högsta våningen. 

Varmt välkommen att boka hotell och spa i Örnsköldsvik hos oss på Elite Hotels!