Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Spa Örebro

Lyxigt spa inomhus med pool och bastu

Välkommen till vårt mysiga spa i Örebro! Lilla Valvet Relax och Gym ligger i byggnaden Lilla Hotellet på Elite Stora Hotellet och har en lugn och avkopplande atmosfär där både kropp och själ kan få njuta. Med ett trevligt gym, en hydromassagepool och en bastu finns här allt du behöver för att ta en välbehövlig paus från alla måsten.

BOKA SPA I ÖREBRO HOS OSS

Kom bort en vardag eller helg i Närke och besök Elite Stora Hotellets spa i Örebro. Här kan du få slappna av i en rogivande miljö med sköna vilosängar och en vacker dekorationsbrasa. Ta ett dopp i hydromassagepoolen eller värm dig en stund i bastun. Varför inte lyxa till det ordentligt och boka in en skön massage? På vårt spa använder vi produkter av Kerstin Florian som står för hög kvalitet.

Vill du gå i hälsans tecken ska du ta en sväng till vår gymavdelning innan du återhämtar dig i relaxavdelningen. Här finns allt från löpband och konditionscykel till fria vikter för styrketräning. Varmt välkommen på spa i Örebro län.

Upptäck våra andra spahotell här!

Örebro

Elite Stora Hotellet, Örebro

Drottninggatan 1, 701 45 Örebro
Medlemspris
735Sek Per natt
Mer om hotellet

ÖREBRO SPA OCH ÖVERNATTNING PÅ ELITE STORA HOTELLET

Elite Stora Hotellet är vackert beläget i Örebro med relaxavdelning och flera restauranger. Besök det mysiga spat och kom sedan tillbaka till ett av våra trivsamt inredda hotellrum där du kryper ner i krispiga lakan och kan njuta av en god natts sömn.