Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Kolmården

En tiger

Behöver du ett hotell nära Kolmården? Ta med familjen och bo hos oss på Elite Hotels! Vackra Elite Grand Hotel i Norrköping ligger endast en halvtimmes bilfärd från Kolmårdens Zoo och är den perfekta utgångspunkten för en dag fylld med familjekul. Prata med vår serviceinriktade personal i receptionen så berättar vi hur ni enklast tar er dit!

BOKA ETT AV VÅRA HOTELL NÄRA KOLMÅRDEN

Kolmården är en av de största djurparkerna i världen och lockar årligen mängder med turister. Här finns djur från världens alla hörn och flera åkattraktioner som bjuder in till skoj för hela familjen. För de mindre barnen finns Bamses värld där ni får möta alla karaktärer från de älskade berättelserna om världens starkaste björn. För de äldre barnen finns hisnande berg- och dalbanor som kittlar i magen – här finns kul för alla åldrar! Bo bäst gör ni på Elite Grand Hotel som är vårt hotell nära Kolmården.

Norrköping

Elite Grand Hotel, Norrköping

Tyska Torget 2, 600 41 Norrköping
Medlemspris
652Sek Per natt
Mer om hotellet

BO HOS OSS PÅ ELITE GRAND HOTEL

Elite Grand Hotel i Norrköping är centralt beläget i en pampig byggnad från 1900-talets början med utsikt över Motala ström. Här finns mysiga hotellrum med plats för hela familjen där ni kan få en god natts sömn och vakna utvilade till en stor frukostbuffé med både varma och kalla rätter. Ni har hela Norrköpings stad precis utanför dörren och tar er enkelt till Kolmården där ni kan skapa nya minnen för livet tillsammans! Kolmården är en härlig utflykt för familjen där ni kan spendera hela dagen med djur och karuseller. När äventyret börjar lida mot sitt slut kommer ni tillbaka till oss på Elite Grand Hotel där vi kan hjälpa er att boka en familjevänlig middag på en närliggande restaurang. Boka ditt hotell nära Kolmården här på Elite Hotels och upplev det bästa av Norrköping!