Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell Furuvik

Blå himmel, barn som åker karusell och skrattar

Ta med familjen på ett besök på Furuviks djur- och nöjespark! Bo på vårt hotell nära Furuvik som ligger endast tjugo minuters bilfärd från parken. Elite Grand Hotel är ett vackert hotell i Gävle nära Furuvik med 124 trivsamma rum med gott om plats för både barn och vuxna. Hotellet är beläget precis vid Gavleån och erbjuder en vacker utsikt.

Besök Furuvik och hotell Elite Grand Hotel i Gävle

Furuvik är en djur- och nöjespark fylld med roliga attraktioner för hela familjen. Här hittar du bland annat ett aplandskap, berg- och dalbanor och äventyrsbad. Furuviksparken har funnits sedan år 1900 och är ett klassiskt turistmål i Sverige. Här finns kul för både små och stora barn och bor bäst gör ni hos oss på Elite Hotels.

Elite Grand Hotel är vårt hotell nära Furuvik. Hotellet ligger i en pampig byggnad med många historiska detaljer. Här bor ni centralt och kan enkelt upptäcka Gävle till fots. I våra familjerum kan ni bo två barn och två vuxna och sova gott i sköna sängar för att vakna upp redo för en dag på Furuvik. Vi har även mysiga dubbelrum, enkelrum och sviter att välja på om ni i familjen vill ha egna rum. I hotellet hittar ni även en avslappnande relaxavdelning samt en trevlig restaurang och bar.

Hotellpaket Furuvik med Elite Hotels

Boka ett smidigt hotellpaket Furuvik hos oss där du bor på underbara Elite Grand Hotel och kan besöka Furuviksparken. Vår stora frukostbuffé med varma och kalla rätter ingår alltid i våra hotellpaket Furuvik. Hos oss kan ni skapa nya familjeminnen som ni bär mer er länge framöver.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information om hotellpaket Furuvik och vad Furuviksparken och vi på Elite Hotels har att erbjuda!