Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Upplev vinterparadiset Borlänge

Kaffe och skor i vinterlandskap

I gränslandet mellan norra och södra Sverige, längs Dalälvens rand, hittas natursköna Borlänge. Med sina djupa skogar, höga toppar och vackra sjöar visar sig den storslagna naturen från sin bästa sida klädd i vinterskrud. Här har vi samlat våra bästa tips!

För den aktiva finns det gott om upplevelser runt hörnet. Romme Alpin, som är Sveriges största skidanläggning utanför fjällvärlden, ligger strax utanför Borlänge och erbjuder 33 nedfarter och härlig utförsåkning. Upplev även den kuperade skogsmarken i längdskidspåren i Bergebo, åk skridskor på de fantastiska naturisbanorna på Ösjön och Runn eller ge er ut på en sagolik tur med hundsläde som färdmedel bara en bit bort. Borlänge är även en plats för kulinariska matupplevelser, hantverksglädje och kultur. Charmiga gamla kvarter kombineras med moderna shoppinggallerior, mysiga parker och en sjudande musikscen. Borlänge är den perfekta utgångspunkten för dig som vill bo bekvämt och äta gott, och samtidigt ha både kultur, äventyr och vildmark ett stenkast bort.

Erbjudanden och hotellpaket

Fall in Love - Vintererbjudanden

Två pojkar i poncho sittandes på bänk

Family Holiday Spa

Boka vårt spapaket och se fram emot avkopplande hotellvistelse med hela familjen under utvalda datum som inkluderar inträde till Vana Spa och frukostbuffé!

Läs mer

Din guide till Borlänge och Dalarna

The Bishops Arms