Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Stockholms bästa uteserveringar

Drink i solen

Upplev Stockholms bästa uteserveringar och njut av härliga kvällar med god mat och dryck i trevligt sällskap. I vår guide kan du hitta fina uteserveringar i Stockholm med kvällssol, vacker utsikt och härlig atmosfär.


1. SQ Bar & Restaurang

Slå dig ner på SQ Bar & Restaurang och låt dig hänföras av den fantastiska utsikten. Här kan du njuta av sena kvällar vid kajen med storslagna vyer över Djurgården och Stockholms vackra inlopp. Maten är omsorgsfullt lagad av utmärkta råvaror med smaker som passar de flesta. Restaurangen serverar allt från brunch till lunch och a la carte. Hit tar du dig enklast med båten som stannar precis intill restaurangen. Hoppa på vid Nybrokajen eller Allmänna gränd på Djurgården och gå av vid hållplats Saltsjöqvarn.

Läs mer & boka

2. Haga Bottega

Njut av solen från Haga Bottegas härliga uteservering. Under lunch serveras här en färgglad buffé som du kan komplettera med dagens kött, fisk eller vegetariska. Kvällstid väntar italienska, läckra rätter och goda viner. Restaurangen ligger i Hagastaden, en ständigt växande stadsdel som sjuder av liv.  Hit tar du dig enkelt med bussen från Odenplan eller via en kort promenad från Sankt Eriksplan.

Läs mer & boka


3. Gioia

Dröm dig bort till Italien mitt i Stockholms storstadspuls. Gioia är en rustik restaurang inspirerad av Italiens trattorior med klassiska italienska rätter, goda drinkar och viner. Uteserveringen ligger i hörnet Vasagatan/G:A Brogatan, en levande plats där du kan följa den ständiga strömmen av människor på väg mot sitt nästa äventyr. Hit tar du dig snabbt med Stockholms centralstation ett stenkast bort.

Läs mer & boka

4. Goma

Ett stenkast från Stureplan hittar ni Goma, en asiatisk gastropub med läckra smårätter och fantastiska drinkar. Uteserveringen bjuder på kvällssol och härligt häng. En bonus är den privata karaokebaren Gorma som ni hittar en trappa ner, perfekt för dig som vill kombinera en härlig lunch eller middag i solen med en rolig karaokekväll tillsammans med vännerna. Hit tar du dig enkelt med tunnelbanan till Stureplan.

Läs mer & boka