Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Roliga saker att göra med barn i Gävle

Barn som badar i bassäng.

Gävle är ett perfekt resmål för hela familjen. Här är våra bästa tips på roliga saker att göra i Gävle med barn!

 

BADA I FJÄRRAN HÖJDERBADET

Alla barn älskar att bada! Vill du ha något roligt att göra med barn i Gävle ska ni åka till Fjärran Höjderbadet. Detta är ett inom- och utomhusbad i centrum med bubbelpool, vattenvirvel, vattenrutschbana och bassänger med badleksaker. För vuxna finns det en härlig bubbelpool att koppla av i.

 

TA EN HELDAG I NÖJESPARKEN FURUVIK

En sak som är given att göra med barn i Gävle är naturligtvis en heldag på nöjesparken Furuvik. Här finns ett roligt tivoli med karuseller för både stora och små. I djurparken hittar du mängder med olika djurarter såsom apor, krokodiler och lemurer samt svenska djur som getter, kor och grisar. En plats som hela familjen kommer att älska!

 

LEK I BOULOGNERSKOGEN

Denna vackra stadspark är belägen precis vid Gavleån och här finns det gott om plats för barn som har spring i benen. Med tre lekplatser och stora gräsytor kan barnen få ur sig all sin energi medans vuxna kan njuta av de vackra omgivningarna. Blir ni hungriga kan ni grilla korv på en av grillplatserna eller varför inte passa på att ha en mysig picknick? För den aktiva familjen som gillar att tävla finns det även minigolf.

 

VAR AKTIV I HEMLINGBY FRILUFTSOMRÅDE

I Hemlingby friluftsområde finns det något att göra för barn i alla åldrar. På vintern kan man åka pulka, längdskidor och skridskor. På sommaren kan man cykla och hälsa på hästar, får och kaniner. Det finns även en rolig lekplats som inbjuder till vild lek.

 

FRÅGA OSS NÄR DU VILL HA TIPS PÅ SAKER ATT GÖRA I GÄVLE MED BARN

Vill du ha fler tips på roliga saker att göra med barn i Gävle är du välkommen att fråga oss i receptionen på Elite Grand Hotel i Gävle!