Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Kvinna sittandes på poolkant framför man i pool
Mat & dryck
Spa & relax
Vana Spa

Vana Sunday Funday

Avsluta veckan på bästa sätt med vårt exklusiva spapaket som inkluderar boende, spa och tvårätters middag, tillgängligt på flera av våra eleganta hotell med Vana Spa.

Om erbjudandet

Oavsett om du längtar efter avkoppling, en gastronomisk upplevelse eller övernattning i lyxiga omgivningar, så har vi det perfekta paketet för dig. Njut av en avkopplande dag på vårt Vana Spa med allt från uppvärmda utomhuspooler, avslappnande bastur till välgörande behandlingar för att återställa balansen i sinnet och kroppen. Efter en dag med avkoppling väntar en läcker tvårätters middag på vår gastropub, The Bishops Arms, där du kan njuta av en kulinarisk resa av smaker och dofter. För er som besöker The Wood Hotel by Elite i Skellefteå väntar en trerätters middag på den italienska restaurangen Paolo's.

På alla våra utvalda hotell så ingår spainträde, övernattning och en utsökt middag. Ge dig själv eller någon du tycker om den ultimata gåvan av välbefinnande och njutning!

Välj mellan olika spatider på utvalda anläggningar och skriv önskad tid för spa och middag i kommentarsfältet vid bokning.

Ingår i paketet

  • Övernattning
  • Inträde till Vana Spa
  • Tvårätters middag
  • Frukost & Wifi
  • Lokala avvikelser kan förekomma
  • Notera önskad slottid för spabesök vid bokning
Från 2190 SEK/natt
Karlstad

Elite Stadshotellet

Kungsgatan 22

Elite Stadshotellet Karlstad erbjuder ett centralt läge alldeles intill vackra Klarälven. Här är det nära till stadens caféer, affärer och restauranger. Upplev Vana Spa i Karlstad med härlig utsikt över Klarälven från Rooftop By Vana. Här kan du njuta av utomhuspool, Hamam, upplevelseduschar, ång- och torrbastu, läckra smakupplevelser och lyxiga spabehandlingar. Efter en avkopplande dag väntar en god tvårätters middag på gastropuben The Bishops Arms att se fram emot!

Slottider VANA SPA Karlstad

Ankomstdagen: 14:00-16:30
Ankomstdagen: 16:30-19:00
Ankomstdagen: 19:00-21:30
Avresedagen: 09:00-11.30
Avresedagen: 11:30-14:00

Vänligen skriv önskad tid för spa och middag i kommentarsfältet vid bokning!

Från
2190