Glömt lösenord?

Upptäck exklusiva Vana spa & gym

VANA.LOGO.jpg

 

Välkommen till Vana Spa på Elite Palace Hotel

Stig in till oss på Vana Spa, ett av Stockholms största spa och gym. Här kan du koppla av i en elegant miljö med tillgång till pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, aromarum och ett 300 kvm stort gym. Unna dig en lyxig spabehandling eller boka in ett träningspass. Hos oss finns alla möjligheter till en avkopplande dag med träning och spa i en elegant och inspirerande miljö. 

Vana Spa i Stockholm ligger på Elite Palace Hotel, mitt i mysiga Vasastan. Kom förbi för en avkopplande spadag eller upptäck fördelarna med att bli medlem. På Vana Spa i Vasastan kan du välja bland härliga spabehandlingar som massage, pedikyr och lyxiga signaturbehandlingar, utmanande träningspass med personlig träning och total avkoppling. Vi erbjuder även möjlighet att bo kvar på hotellet för en komplett weekend med spa. Varmt välkommen!

Välkommen till Vana Spa

Om Vana Spa

Om Vana Spa

Spa & gym på Elite Palace Hotel

Koppla av i en elegant miljö där ditt välbefinnande står i fokus. Vana Spa har ritats av den internationellt erkände arkitekten och designern Per Öberg, som med stor framgång genom åren utvecklat förstklassiga spamiljöer i Sverige. Upplev en unik stillhet i en miljö där stadspuls möter spa-drömmar. Här finns allt du behöver för en minnesvärd upplevelse med spa, träning och avkoppling på samma plats. Varmt välkommen till oss!

Besök Vana Spa

Bli medlem

Bli medlem

Från 875 kr/månad

Upptäck fördelarna med ett medlemskap på Vana Spa. Vi erbjuder flera olika helårsabonnemang med begränsat antal platser, för att ge dig som medlem det utrymme du behöver för en komplett spa- och träningsupplevelse.

En avkopplande spa-dag

En avkopplande spa-dag

Från 595 kr

Unna dig en avkopplande spa-dag. Njut av en härlig dag med träning i vårt fina gym och koppla av i vår pool, jacuzzi, aromarum, ång- och torrbastu.

Spa-behandlingar

Spa-behandlingar

Utforska vår behandlingsmeny.

Unna dig en härlig spa-behandling. Boka en av våra exklusiva signaturbehandlingar, massage, eller en avkopplande behandling med Kerstin Florians världsberömda behandlingskoncept. 

Upptäck våra spapaket

Våra spapaket

Våra spapaket

 Från 1580 kr/natt

Kombinera en härlig hotellvistelse på Elite Palace Hotel med ett besök på Vana Spa. Vi erbjuder flera förmånliga spa-paket, bland annat Söndags-Vana där du kan samla energi och starta den nya veckan på bästa sätt med spa, gym och hotellfrukost.

Spapaket med övernattning

Spapaket med övernattning

 Från 1750 kr/natt

Njut av ett avkopplande besök på Vana Spa och förstklassigt boende på Elite Palace Hotel i Vasastan, Stockholm. Vi erbjuder ett förmånligt hotellpaket med boende och en avkopplande spa-dag på Vana Spa. 

 

Öppettider

Måndag-fredag 06.30-21.30
Lördag-söndag 09.00-19.00

Åldergräns 16 år (barn är välkomna mellan kl. 09.00-10.00)

Kontakta oss

S:t Eriksgatan 115
113 43 Stockholm

010-583 21 65
spa.stockholm@elite.se.

Kära gäster och medlemmar

Covid-19

Vi tar utvecklingen av COVID-19 på yttersta allvar och följer noga de svenska myndigheternas direktiv. För att skapa en så trygg miljö som möjligt har vi vidtagit en rad åtgärder där vi har en tät dialog med er gäster och medlemmar. Vi vill be dig som känner dig, eller har träffat någon som är sjuk, att vänta med att besöka oss. Detta för er gästers och våra medarbetares bästa och för att säkra att vi minimerar riskerna med att sprida viruset vidare.

Tack för er förståelse och visad hänsyn.