Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
08- 559 017 20
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Palace Hotel i Stockholm

 • Konferensrum på Elite Palace Hotel i Stockholm
 • Konferensreception på Elite Palace Hotel i Stockholm
 • Konferensrum på Elite Palace Hotel i Stockholm
 • Fika lounge på Elite Palace Hotel i Stockholm
 • Konferensrum på Elite Palace Hotel i Stockholm
 • Stolar i konferensen på Elite Palace Hotel i Stockholm
 • Middagsdukning på Elite Palace Hotel i Stockholm
 • Cupcakes

Konferens på Elite Palace Hotel i Stockholm


I ett föredetta bilpalats i den pittoreska stadsdelen Vasastan ligger Elite Palace Hotel. Hotellet erbjuder 12 ljusa och bekväma lokaler med kapacitet för upp till 150 personer. Här kan du ha styrelsemöte i det gamla biblioteket, som en gång i tiden var bilpalatsets kontor, eller varför inte ha en festlig bankettmiddag i den stora Vasasalen.

Det centrala läget intill Odenplan gör att du alltid har nära till både buss och tunnelbana. Flygbussen till Arlanda Flygplats stannar precis utanför hotellet.

Lunch och middag serveras i den trevliga restaurangen Taabla. För det mindre sällskapet finns även den engelska gastropuben The Bishops Arms.

Med härliga lokaler och erfaren personal hjälper vi dig att skapa ditt bästa möte någonsin. Tveka inte att kontakta oss med din förfrågan. Vi ser fram emot att välkomna dig hos oss!


Fakta


 • 12 konferenslokaler (4 styrelserum)
 • 2-150 deltagare
 • Gastropuben The Bishops Arms
 • Restaurang Taabla
 • WiFi
 • Parkering
 • Anteckningblock/Blädderblock/Pennor
 • Frukt
 • Vatten
Easy meetings

EASY MEETINGS


Läs mer


Elite Palace Hotel är ett omtyckt och välbesökt konferenshotell med stora ytor. Våra spännande lokaler ger dig alla möjligheter att skapa intressanta möten. Hotellet erbjuder 12 ljusa och bekväma lokaler samt egen konferensreception. 
Vi hjälper dig att få lokalen möblerad och utrustad efter dina önskemål. Här finns gott om plats för både stora konferenser och små möten.

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Vanadissalen & Vasasalen 200 150 120 50 140 -
Vasasalen 150 120 80 50 80 -
Vanadissalen 50 60 40 30 36 30
Gästrikesalen 48 40 30 16 30 16
Hälsingesalen 52 40 24 24 24 16
Dalasalen 42 30 16 14 18 14
S:t Eriksalen 56 40 24 20 30 16
Frej 29 20 14 12 12 12
Tor 40 30 16 14 18 14
Philipsonrummet 27 - - - - 10
Haga 20 - - - - 8
Svea 20 - - - - 8
Oden 10 - - - - 4

Beskrivningar


Vanadissalen & Vasasalen


Vanadissalen och Vasasalen är två lokaler som går att öppna upp till en stor lokal eller om så önskas användas var för sig. Här kan du ha allt ifrån produktlanseringar och föreläsningar till bankettmiddagar. Lokalen är belägen på entréplan och har stora fönster ut mot innegården. Här kan du konferera upp till 150 personer. Restaurangen ligger i anslutning till lokalen och fikabuffé kan dukas upp i lokalen om så önskas. I lokalen ingår en scen 2 x 5 meter, 1 headset och 2 st trådlösa mikrofoner samt ljus & ljud utrustning. Lokalen har heltäckningsmatta.


Vasasalen är en rymlig lokal med scen som passar allt från föreläsningar till bankettmiddagar, här är möjligheterna många. Här kan du konferera upp till 120 personer. Restaurangen ligger i anslutning till lokalen och fikabuffé dukas upp utanför. Vasasalen har en vikvägg som går att öppna upp mot Vanadissalen vilket gör att den passar perfekt för flexibla möbleringar. I lokalen ingår en scen 2 x 5 meter, 1 headset och 2 st trådlösa mikrofoner samt ljus & ljud utrustning. Lokalen har heltäckningsmatta.

Se fler bilder

Vanadissalen


Vanadissalen är en ljus och luftig lokal som är belägen på entréplan. Lokalen har stora fönster ut mot innegården. Här kan du konferera upp till 60 personer. Restaurangen ligger i anslutning till lokalen och fikabuffé dukas upp utanför. Vanadissalen har en vikvägg som går att öppna upp mot Vasasalen vilket gör att den passar perfekt för flexibla möbleringar. Lokalen har heltäckningsmatta.


Gästrikesalen


Gästrikesalen är en ljus och trevlig konferenslokal med en kapacitet på upp till 40 personer. Lokalen är belägen på entréplan och har stora fönster mot Hälsingegatan. Lokalen har heltäckningsmatta.


Hälsingesalen


Hälsingesalen är en luftig konferenslokal en halv trappa upp från entréplan. Här kan du konferera upp till 40 personer. Hälsingesalen har heltäckningsmatta och stora fönster ut mot Hälsingegatan. Lokalen har heltäckningsmatta och det är en trappa upp till lokalen.


Dalasalen


Dalasalen är en ljus konferenslokal med stora fönster. Lokalen belägen på entréplan och har stora fönster ut mot Hälsingegatan. Här kan du konferera upp till 30 personer.


S:t Eriksalen


S:t Erikssalen hittar ni på entréplan. Lokalen passar utmärkt för föreningsstämma och föredrag. Lokalen har högt i tak och är handikappanpassad. 


Frej


Frej är ett luftigt och ljust konferensrum som är beläget på entréplan. Lokalen har stora fönster mot innegården. Frej passar perfekt för konferenser för upp till 14 personer. 


Tor


Tor är ett luftigt och ljust konferensrum som är beläget på entréplan. Här kan du konferera upp till 30 personer. Lokalen har stora fönster ut mot innegården. 


Philipsson är ett styrelserum där du kan du konferera upp till 10 personer.

Se fler bilder

Hagarummet är ett styrelserum där du kan konferera upp till 8 personer.

Se fler bilder

Svea är ett styrelserum där du kan konferera upp till 8 personer.

Se fler bilder

Oden är ett grupprum som passar perfekt för det lilla mötet. Lokalen är belägen på våning 6

Se fler bilder

När du startar din morgon hos oss dukar vi upp smörgåsar, kaffe och te. Konferenslunch serveras i vår trevliga restaurang Taabla, här erbjuds tre olika rätter och till det serveras en stor salladsbuffé.
På eftermiddagen kan du njuta av vår uppskattade fikabuffé med godsaker från bageriet.
Vi erbjuder även buffémenyer för lunch och middag. I buffémenyerna kan du välja bland olika teman från alla världens hörn.

Stärk gruppen och öka gemenskapen med ett välkommet avbrott i konferensen. På Elite Palace Hotel erbjuder vi ett flertal aktiviteter som genomförs proffsigt med mycket glädje.  Vi arrangerar alltifrån spa-upplevelser till öl-/whiskey provningar i vår pub The Bishops Arms.


Whiskeyprovning

Öl och Whiskeyprovning

I samband med konferensen kan vi erbjuda en trevlig aktivitet som öl eller whiskeyprovning på The Bishops Arms. Ni får en introduktion i ölets eller whiskeyns spännande värld och tillsammans provar vi olika sorter. Kanske hittar du en ny favorit? Du kan se fram emot en riktig smakupplevelse samt intressant fakta i en genuint engelsk miljö. Önskar du middag i anslutning till provningen går det givetvis utmärkt att boka. Puben erbjuder ett av Stockholms bredaste fatöls- och whiskysortiment, vilket innebär spännande smakupplevelser för den djärve. För grupper mellan 2-50 personer.


Rosa blommor som flyter på vattnet

Hälsokonferens

Effektivisera din konferens genom ökad fysik och näringsrik kost! Bullar och kakor byts ut till fruktsallader och smoothies. Börja dagen med morgonyoga eller ett träningspass i våra lokaler på Actic Elite Gym. Efter en heldag med konferens hjälper vi er att aktivera kroppen igen. Eller varför inte avsluta dagen med en avkopplande massage på Palace Spa Relax? För priser och mer information om hälsokonferens, kontakta oss direkt per telefon eller mejl så berättar vi mer.


Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. Kontakta hotellets konferensbokning på telefon 08-566 217 20 eller mejla konferens.palace@elite.se så berättar vi mer.


Elite Palace Hotel hittar ni i Vasastan, 5 minuters promenad från tunnelbanan vid St. Eriksplan och Odenplan. I hotellet finns 284 hotellrum, gastropuben the Bishops Arms samt Actic Elite Gym. Flygbussen till Arlanda stannar 200 meter från hotellet vid hållplats Norra Stationsgatan.


Maträtt på gastropuben The Bishops Arms på Elite Palace Hotel i Stockholm

The Bishops Arms Sankt Eriksgatan, Stockholm


Vår engelska pub The Bishops Arms är ett riktigt stamställe för både stockholmare och hotellgäster. Här kan du njuta av vällagad mat och ett brett dryckessortiment i en ombonad miljö.

Öppettider

The Bishops Arms öppettider i sommar:

Mån-tors 16.00-23.00
Fredagar 16.00-00.00
Lördagar 16.00-00.00
Söndagar 16.00-23.00

Vi tar emot sista beställningen 30 minuter före stängning.


Restaurang Taabla på Elite Palace Hotel

Restaurang Taabla


Restaurang Taabla serverar frukost och konferensluncher i en avslappnad och modern miljö. Taabla skräddarsyr också menyer för större sällskap och det finns även möjlighet att hyra restaurangen för stora fester och bröllop.

Öppettider

Frukost

Mån-Fre 06.30-10.00
Lördag 07.30-11.00
Söndag 07.30-12.00

Vi vill upplysa våra gäster om att vi renoverar vår befintliga fukostmatsal och har därför flyttat frukostserveringen temporärt till en annan lokal på samma våningsplan.

 

 Med vårt nya koncept Easy meetings bokar du enkelt och smidigt möten med kort varsel.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Starta konferensen med en energiboost. Vid ankomst väntar en hälsodrink och våra hemgjorda energibars för att få en riktigt bra start.


Från 595 SEK /person

Boka
Ändra hotell

Kontakta oss

Hitta hit

GPS koordinater
59.346739 | 18.039886

Avstånd
T-banestation: S:t Eriksplan, uppgång Torsgatan. Ca 500 meter.
Pendeltågstation: Stockholm Odenplan. Ca 250 meter.
Flygbuss hållplats: Norra Stationsgatan
Flygplatser: Bromma flygplats 8 km & Arlanda flygplats 38 km
Vägbeskrivning
När du kommer söderifrån följer du Essingeleden norrut runt city. Tag avfarten mot Norrtull och följ första vita skylten mot St Eriksplan. Passera under Solnabron. Kör ca 500 m sväng till höger in på St Eriksgatan, hotellet ligger på höger sida.

När du kommer norrifrån följer du E4 / E18 mot Norrtull och ligg hela tiden i höger fil efter Karolinska Sjukhuset. Vid Norrtull följer du den vita skylten mot St Eriksplan. När du kommer in på St Eriksgatan ligger hotellet ca 100 m upp på höger sida.
_