Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
08-400 004 66
eller gör en
förfrågan

Konferens & möten

 • Mötesrum på Elite Hotel Arcadia i Stockholm
 • Restaurangen på Elite Hotel Arcadia
 • Receptions lounge på Elite Hotel Arcadia i Stockholm
 • Bord med vinflaska på uteserveringen på Elite Hotel Arcadia
 • Bord i restaurangen på Elite Hotel Arcadia
 • Smoothies och smörgåsar till konferens på Elite Hotel Arcadia i Stockholm
 • Ljust konferensrum med fönster mot trädgård på Elite Hotel Arcadia
 • whiskeyglas från The Bishops Arms

Konferens & möten


Hotellet som bara ligger några steg från Tekniska Högskolans tunnelbaneuppgång erbjuder ett lugn som man vanligtvis hittar flera mil utanför Stockholm. Elite Hotel Arcadia är en brusfri oas som erbjuder ljusa och luftiga lokaler med fönster mot hotellets fina trädgård. Här kan du boka möten och konferenser samt njuta av härliga måltider som serveras i hotellets restaurang eller sommartid i trädgården.


Fakta


 • 4 konferenslokaler
 • 2-55 deltagare
 • Restaurang med uteservering
 • Hiss
 • WiFi
 • Whiteboard
 • Projektor
 • Anteckningblock/Blädderblock/Pennor
 • Frukt
 • Vatten

 

Easy meetings

EASY MEETINGS


Läs mer


På Elite Hotel Arcadia kan du arrangera möten för upp till 55 personer. Hos oss är du alltid i centrum och vi gör allt för att dina mötesdagar ska bli så bra som möjligt.
Våra 4 konferenslokaler ligger på entréplan med ljusa fönster ut mot trädgårdens lugna sida. Ni finner även stora ytor i anslutning till lokalerna för grupparbeten samt fika pauser.

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Valhall 27 20 12 10 - 12
Professorn 27 20 12 10 - 12
Valhall + Professorn 54 55 28 28 24 20
Studenten 37 20 18 16 - 12

Beskrivningar


Valhall


Valhall är en ljus konferenslokal med stora fönster ut mot den trevliga trädgården. Här kan ni konferera upp till 20 personer i biosittning och önskar ni annan möblering är max antalet 12 personer. Utanför lokalen finner ni fikabuffén.

Se fler bilder

Professorn


Denna lokal finner ni vägg i vägg med Valhall, de stora fönsterna mot trädgården samt dörren ut mot trädgården gör att lokalen är ljus och luftig. Även här kan ni sitta upp till 20 personer i biosittning samt 12 om annan möblering önskas.

Se fler bilder

Valhall + Professorn


När vikväggen är borta mellan dessa två lokaler erbjuder vi en ljus lokal för 55 personer i biosittning och 28 personer i annan möblering. Lokalen som är i direkt anslutning till trädgården har mycket ljusinsläpp.

Se fler bilder

Studenten


Denna konferenslokal passar utmärkt för styrelsemöte eller konferenser upp till 16 personer med bord och önskar ni biosittning rymmer den 25 personer. Ni sitter avskilt och privat- lokalen har även den härligt ljusinsläpp från trädgården.

Se fler bilder

I vår trevliga restaurang kan ni i en avslappnad miljö njuta av vällagade rätter. På sommaren öppnar vi upp vår trädgårdsservering och då serveras även härliga rätter från grillen. Hos oss kan du alltid välja från säsongens Á la carte meny eller vår buffémeny med teman från olika delar av världen.

 


tårtbit med hallon

Konferensmiddag

Blomkålssoppa smaksatt med tryffel, serveras med friterad kapris, rökt sidfläsk och bröd
Laxtartar på surdegsbröd med sikrom och dillolja
___________________________

Entrecôte serveras med brynt dragonsmör, rödvinssås samt haricots verts
Fisk och- skaldjursgryta, musselveloute, saffran & fänkål
Ankbröst med scheuchenpepparsky, ugnsbakade tomater, krämig potatisbakelse
___________________________

Vitchoklad med annanastartar chilisockerlag
Kokos rullad sabayonneparfait med färska bär


Whiskeyprovning

Öl & whiskeyprovning

Tillsammans med The Bishop Arms så erbjuder vi härliga öl- och Whiskeyprovningar. Ni får själv välja om ni vill ha provningen på hotellet eller på närliggande The Bishops Arms pub. Ni väljer vad som passar bäst.


Champagneprovning

Champagne- eller Vinprovning med inspirerande Eva Weckström. Välj mellan 3 olika typer av provningar, önskar ni kan dessa kombineras med mat

Champagne, och/eller mousserande vin
4 olika sorter

Vi talar om hur man provar mousserande vin, framställning, regioner och olika typer, vinernas karaktär, bubblor och druvor, vad vinet passar till i matväg och självklart likheter och skillnader. Provningen går mycket bra att utöka med olika tilltugg som passar vinerna, ex brie, skagen, löjrom, anklevermousse- kostnad tillkommer beroende på vad ni önskar.

Grundprovning
5 olika viner - 1 mousserande, 2 vita, 2 röda

Vi talar om hur man provar vin, lite historik, vinframställning, vinernas karaktär och druvor, vad vinet passar till i matväg och självklart likheter och skillnader. Här går det att utöka provningen med mat/vin i kombination. Man får på tallrik 5 olika smårätter som matchar vinerna, och vi talar extra om mat/vin i kombination- kostnad tillkommer beroende på vad ni önskar

Ripasso och Amarone
4 olika viner (Valpolicella, Ripasso, Amarone och Recioto)
Vi provar 4 olika röda viner från omåttligt populära vinområdet Valpolicella, i Veneto i norra Italien. Vi diskuterar Italien som vinland, regionen, dess druvor och traditioner och de olika stilarna på vinerna.  Även här går det att utöka provningen med choklad/vin i kombination. Man får på tallrik 4 olika chokladbitar som matchar respektive vin. Vi talar om chokladbönans historia, odling och framställning samt självklart hur man matchar med vinet. Läs mer på www.evasvinochmat.com.


Chokladtryfflar i olika färger

Chokladprovning

I samarbete med Chokladfabriken erbjuder vi chokladprovning.  Chokladfantaster från Chokladfabriken kommer till hotellet och håller en provning för er samt berättar om chokladens historia. Aktiviteten passar för 8-50 personer. Läs mer om Chokladfabriken här


Människor som lagar mat

Aktiv matlagning med AVEQIA

I samarbete med AVEQIA så erbjuder vi Aktiv Matlagning. Ta en kort promenad på 10 minuter till AVEQIAs fina lokaler och avnjut en underbar middag där ni själva har lagat maten tillsammans men en erfaren kock.


piano

Musikquiz

Avsluta er konferens med ett underhållande musikquiz!
Våra duktiga quizmasters från Bishop Arms kommer till hotellet och håller ett musikquiz för er. Quizet passar både i samband med en fördrink på hotellet eller under middagen.

Kostnad 2 000 SEK/tillfälle passar grupper på 10-40 personer.


Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. Kontakta hotellets konferensbokning på telefon 08-566 215 00 eller mejla konferens.arcadia@elite.se så berättar vi mer.


Elite Hotel Arcadia är ett mysigt hotell beläget intill legendariska Stadion och Kungliga Tekniska Högskolan. Här bor du i en lugn oas mitt i centrala Stockholm. Utanför hotellet finns tunnelbanan som tar dig till Centralstationen på bara fem minuter. Hotellet erbjuder 90 hotellrum, gym med relaxavdelning och restaurang med uteservering.


Frukost på Elite Hotel Arcadia


Varje morgon dukar vi upp en härlig frukostbuffé. Njut av en välsmakande 

Öppettider

Måndag–fredag 06.30–10.00
Lördag 07.30–11.00
Söndag 07.30–12.00


Restaurangen på Elite Hotel Arcadia

OTIS


Välkommen till restaurang OTIS!

Öppettider

Restaurang
Måndag–Fredag: 18.00–22.00

Frukost
Måndag-fredag 06.30-10.00
Lördag 07.30-11.00
Söndag 07.30-12.00Ta med dina kollegor och arbeta hos oss en dag, ett miljöombyte kan skapa många nya idéer.


Från 350 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Med Easy meetings bokar du enkelt och smidigt möten med kort varsel.


Från 400 SEK /Person

Boka
Ändra hotell

_