Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
08-400 004 66
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Hotel Adlon, Stockholm

 • konferensrum på Elite Hotel Adlon
 • kuddar i Superiorrum på Elite Hotel Adlon i Stockholm

Konferens på Elite Hotel Adlon, Stockholm


Elite Hotel Adlon är beläget i en anrik byggnad på Vasagatan i centrala Stockholm. Här kan du ha små och effektiva möten mitt i city. Hotellet har fyra bekväma mötesrum för upp till 24 personer. Elite Hotel Adlon erbjuder bästa tänkbara kommunikationer.

Hotellet ligger precis vid Centralstationen och Arlanda Express. Här ifrån kan du enkelt förflytta dig med tåg, tunnelbana och bussar. Det centrala läget gör det smidigt för alla deltagare att mötas hos oss. Vår erfarna personal finns alltid tillhands och hjälper dig gärna.


Fakta


 • 4 konferenslokaler
 • 2-24 deltagare
 • Lounge med servering
 • Hiss
 • Parkering
 • WiFi
 • Whiteboard
 • Projektor
 • Anteckningblock/Blädderblock/Pennor
 • Frukt
 • Vatten


Våra komfortabla mötesrum finner ni på våningen under entréplan. Här kan ni konferera ostört mitt i centrum. Konferensrummen är lugnt belägna med stora fönster in mot konferensloungen.
Våra mötesrum har en kapacitet på upp till 14 personer och passar perfekt för mindre konferenser och snabba möten.

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
St Erik 16 - - - - 8
St Göran 18 - - - - 8
Sophia 22 - - - - 14
Nicholson 40 24 24 - - 24

Beskrivningar


St Erik


St Erik är ett litet konferensrum som passar bra för små möten och intervjuer. Här kan du konferera upp till 8 personer. 


St Göran


I St Göran konfererar du upp till 8 personer.  Utanför lokalen ligger konferensloungen där fikabuffé kan dukas upp. 


Sophia


Sophia är vårt näst största konferensrum. Här kan du konferera upp till 14 personer i styrelsesittning.


Nicholson


I vårt största konferensrum Nicholson kan du konferera upp till 24 personer i biosittning. Lokalen är ljus och har fönster samt egen entré mot Vasagatan. Rummet kan även användas som chambre séparée för middagar. 


Kombinera nytta med nöje och avsluta ditt möte med en inspirerande aktivitet.


Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. Kontakta hotellets konferensbokning på telefon 08-402 65 00 eller mejla konferens.adlon@elite.se så berättar vi mer.


Charmiga Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum och den trevliga restaurangen Kött- och Fiskbaren som drivs av stjärnkocken Melker Andersson och Grupp F12.  


Kött & Fiskbaren


Välkommen till hotellets restaurang Kött & Fiskbaren, restaurangen drivs av Melker Andersson och den välrenomerade restauranggruppen F12. Hit kan du komma för att äta lunch, middag eller varför inte något gott på eftermiddagen. Du kan även umgås i den stora härliga baren som erbjuder ett brett ölsortiment samt en spännande drinklista.

Öppettider

Restaurangen
Måndag-lördag från 17.00-22.00
Söndag: Stängt.


Kontakta oss

Hitta till hotellet

GPS Koordinater: 
Latitud: 59.333405 | Longitud: 18.057189

FLYGPLATSER
Från Stockholm Arlanda Airport går Flygbussarna och Arlanda Express till Stockholm C. Taxi från Arlanda tar omkring 30 minuter beroende på trafikläget. Vi rekommenderar att du ber om fast pris innan du stiger in i taxin.
Från Bromma Flygplats finns taxi eller flygbuss till Stockholm C. Med kommunaltrafik tar man buss 110 till Alvik och fortsätter med tunnelbana.

TUNNELBANA
Närmsta tunnelbanestation är T-centralen, uppgång Vasagatan.

BUSS
Bussar från olika orter i Sverige stannar vid Cityterminalen mittemot Elite Hotel Adlon.

BIL
Följ skyltning mot centrum och Stockholms Centralstation. Hotellet ligger på samma gata som centralstationen, Vasagatan 42.

PARKERING
Det finns flera parkeringshus nära hotellet.

_