Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Kommande hotell

Elite Hotels är Sveriges mest klassiska hotellkedja. Kedjan har vuxit stadigt genom åren och erbjuder ett trettiotal premiumhotell och en handfull värdshus i hela Sverige. Här hittar du information om våra hotellprojekt som inte har öppnat än. 


Elite Hotels Södertälje


ELITE HOTELS SÖDERTÄLJE - Q1 2022

Elite Hotels of Sweden omvandlar Astras f.d. huvudkontor till ett högklassigt destinationshotell. Hotellet, som beräknas stå klart under Q1 2022 kommer erbjuda ett flertal restauranger, en stor konferensanläggning och en härlig spa-anläggning precis intill Södertälje kanal.


Illustration: White arkitekter

Elite Hotels Skellefteå


ELITE HOTELS SKELLEFTEÅ - Q3 2021

Under tredje kvartalet 2021 öppnar Elite Hotels sitt fyrtioförsta hotell i det som kommer att bli en av världens högsta träbyggnader med placering i centrala Skellefteå. I det 20 våningar höga trähuset med tillhörande byggnad kommer det att byggas 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1200 personer, ett flertal konferens- och mötesrum, en restaurang samt skybar med takterrass och en fullfjädrad spa-anläggning med spektakulär panoramavy.  


Kuddar på en säng på Elite Hotels

Elite Hotel Brage, Borlänge


ELITE HOTEL BRAGE, BORLÄNGE - Q2 2021

Elite Hotels of Sweden öppnar Elite Hotel Brage i Borlänge under Q2 2021. Här bor du bekvämt i renoverade rum med närheten till allt som Dalarna har att erbjuda. På hotellet öppnar även den uppskattade gastropuben The Bishops Arms.


_