Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   105 cm eller 180 cm   15–21 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra trivsamma Ekonomirum är hotellrum utan fönster för en person. En skön säng och rofylld sömn är den bästa starten på dagen. I våra Ekonomirum får ni detta och lite till.

Samtliga ekonomirum är utrustade med en säng om 105 cm eller 180 cm, en arbetsplats, minibar, safetybox, tv, telefon, WiFi, badrum med dusch, hårtork och strykbräda. Rummen har antingen trägolv eller heltäckningsmatta och är rökfria. Ekonomirummen är ca 15–21 m2.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  1 person   105 cm   15 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina standardum för en person, ett mindre enkelrum med en enkelsäng.
Rummet erbjuder bekvämt boende och komfort.

Samtliga standardrum är utrustade med en säng om 105 cm, arbetsplats, minibar, safetybox, tv, telefon, WiFi, badrum med dusch, hårtork och strykbräda. Hotellrummen har antingen trägolv eller heltäckningsmatta och är rökfria, ca 15 m2.

 

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 personer   160-180 cm   21 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra Superiorrum är modernt och smakfullt inredda och här sover man riktigt gott. Ett fint dubbelrum för upp till två personer.

Samtliga superiorrum är utrustade med fåtölj, arbetsplats, minibar, safetybox, tv, telefon, WiFi, fåtölj, badrum med dusch, hårtork, och strykbräda. Rummen har antingen trägolv eller heltäckningsmatta och är rökfria. Hotellet erbjuder ett djurrum i denna rumskategori mot en extra avgift. Superiorrummen är ca 21 m2.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 personer   180 cm   20–25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina Deluxrum är smakfullt inredda i moderna färger och formgivna detaljer. Ett dubbelrum för upp till två personer.

Samtliga Deluxerum är utrustade med en säng om 180 cm, en arbetsplats och en liten sittdel, minibar, safetybox, tv, telefon, WiFi, vattenkokare, badrum med dusch och Ritualsprodukter, badrock samt hårtork och strykbräda. Rummen har antingen trägolv eller heltäckningsmatta och är rökfria. Deluxerummen är 20–25 mstora.

 

 

 

.

 

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 personer   105/120 cm   20-25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

I  våra Twin Deluxerum finns det plats både för arbete och vila. Stilfullt inredda Twin Deluxerum med separata sängar för upp till två personer. Många av rummen har fantastisk utsikt över Eskilstunaån och Kloster Kyrka.


Samtliga Twin Deluxerum är utrustade med två sängar om 105 eller 120 cm, en arbetsplats och en liten sittdel, minibar, safetybox, tv, telefon, WiFi, vattenkokare badrum med dusch med Ritualsprodukter, badrock samt hårtork och strykbräda. Rummen har antingen trägolv eller heltäckningsmatta och är rökfria. Twin Deluxerummen är 20-25 m2.

 

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2–4 personer   180 cm   Bäddsoffa   25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Familjerummen på Elite Stadshotellet Eskilstuna är alla stora och extra rymliga med plats för en extra säng. Samtliga rum har hög standard med smakfull inredning.

Familjerummen är utrustade med en säng om 180 cm samt en bäddsoffa med plats för en vuxen eller två barn upp till 12 år. På rummet finns även minibar, vattenkokare, safetybox, tv, telefon, WiFi, badrum med dusch, hårtork och strykbräda. Rummen har antingen trägolv eller heltäckningsmatta och är rökfria. Familjerummen är ca 25 mstora.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 personer   180 cm   30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Hotellets juniorsvit är ett stort härligt hörnrum och passar utmärkt för dig som har något att fira. Generösa ytor och en fantastisk utsikt mot Kloster Kyrka och Eskilstunaån.

Juniorsviten är utrustad med en säng om 180 cm, en bäddsoffa med plats för en vuxen eller två barn upp till 12 år. Juniorsviten har även arbetsplats, minibar, safetybox, tv, vattenkokare, telefon, WiFi, badrum med dusch och badkar, hårtork, strykbräda, badrock och tofflor. Rummet är rök- och djurfritt, har heltäckningsmatta och en fantastisk utsikt. Juniorsviten är 30 m2.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 personer   180 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår rymliga svit är modernt designad i varma färger med en separat sovrumsdel. Rummet passar utmärkt för dig som vill ha lite mer generösa ytor eller möjlighet att ha ett mindre möte i hotellrummet.

Sviten är utrustad med en säng om 180 cm samt sittgrupp med tv. Sviten har även arbetsplats, minibar, safetybox, telefon, WiFi, badrum med dusch och badkar, hårtork, strykbräda, badrock och tofflor. Rummet är rök- och djurfritt och har heltäckningsmatta. Sviten har utsikt mot hotellets innergård. Den är 35 m2.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

NästaElite Stadshotellet Eskilstuna

Elite Stadshotellet Eskilstuna är vackert beläget vid Eskilstunaån i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö mitt i city. Med närheten till stadens utbud och hotellets moderna faciliteter och förstklassiga service erbjuder vi en i särklass unik och flärdfull upplevelse. Elite Stadshotellet är det självklara valet för både affärsresenärer, konferensgäster och weekendgäster och genom lyhördhet för gästernas önskemål och idéer samt vänlig personal har vi format den atmosfär som kännetecknar Elite Stadshotellet Eskilstuna.
Hotellet är ett fyrstjärnigt fullservice hotell som förutom alla standardfaciliteter erbjuder hotellets gäster fri tillgång till gym och bastu. Med två restauranger erbjuds god mat och dryck för alla.

Med vårt centrala läge har du shopping, nattklubbar, många helgaktiviteter, tåg- och busskommunikationer inom bekvämt promenadavstånd. Dock kan det medföra, framför allt på helger, att ljud från nattklubbar når vårt hotell, vilket kan verka störande.

Välkommen till Elite Stadshotellet i Eskilstuna!

Följ oss gärna på Facebook


  132 rökfria rum
  2 restauranger
  2 barer
  19 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  120 km till flygplatsen
  500 m till tågstationen
  150 m till buss


Om Elite Stadshotellet

Under 70 år var Stadshotellet i Eskilstuna stadens största hotell med konferens, restaurang och nattklubb. Ritningarna till Stadshotellet i Eskilstuna gjordes av arkitekt Frej Klemming tillsammans med David Nilsson och hotellet invigdes i februari 1939. I februari 2009, precis när hotellet hunnit fylla 70 år, startade en brand som ödelade hela den äldre delen av fastigheten.

Efter ett övertagande och ett omfattande renoveringsarbete av Elite Hotels fick denna stjärna åter igen lysa som den en gång gjorde. Välkomna till nya Elite Stadshotellet Eskilstuna som öppnade september 2012.


Gym med träningsmaskiner på Elite Stadshotellet Eskilstuna

Gym & Bastu

Vi vill gärna uppmuntra våra gäster till ett energigivande besök i vårt fina gym, det ger en perfekt start på dagen. Gym och bastu får alla hotellgäster använda kostnadsfritt. Öppettider kl 06.00–22.00. 


Det finns även möjlighet att köpa träningsbiljett till Actic Eskilstuna City som ligger beläget i samma byggnad. Stort gym och gruppträning.
För träningsschema, besök http://www.actic.se/club/eskilstuna-city/

Ta gärna en härlig löprunda längs ån, en fin promenad genom någon av Eskilstunas parker eller en cykeltur till närbeläget friluftsområde (vi har cyklar till utlåning).


Frukost

Sommar frukostöppettider
2/7 - 29/7

Måndag - söndag

07.00 - 10.30

Lördag - söndag

07.30 - 11.00

Sommar frukostöppettider 
30/7 - 19/8

Måndag - fredag

06.30 - 10.30

Lördag - söndag

07.30 - 11.00


Wifi på Elite Hotels

IT & Wifi

Vi vet att våra gäster tycker det är viktigt med bra och snabb tillgång till internet via trådlöst nätverk därför erbjuder vi våra gäster kostnadsfritt trådlöst internet.

Instruktion för uppkoppling till det trådlösa nätverket

 1. Slå på din trådlösa enhet och kontrollera att WiFi är påslaget. Välj “EliteWifi” bland de tillgängliga trådlösa nätverken.
 2. Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.
 3. Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan “Guest User”.

I vår konferenslobby finns en stationär gästdator med skrivare som går att låna fritt för våra gäster. Här kan du jobba och läsa av din e-post. Observera att det vid hög belastning råder en tidsgräns på 30 minuter. Har du med dig en egen dator, surfplatta eller smartphone kan du slå dig ner i lobbyn, konferenslobbyn eller i någon av våra restauranger. På varje hotellrum finns skrivbord och stol för möjligheten att jobba från hotellrummet.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vi erbjuder roomservice varje dag kl. 16.00–21.30. Meny finns på rummet. För att beställa kontakta receptionen eller vår restaurang. Roomservicefrukost går att beställa senast kl. 22 kvällen innan. Be receptionen om en frukosttalong.

Roomserviceavgift tillkommer på 125 kr.

Se vår room service meny 


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Hotellet tillhandahåller ett fåtal parkeringsplatser utanför hotellet. Parkeringstillstånd löses i receptionen och kostar 140 kr/dygn.

Hotellet samarbetar också med Mobilpark parkeringsgarage. Parkeringstillstånd löses i receptionen och kostar 180 kr/dygn. Hotellgäster hänvisas till plan 2–4.

Elbilsparkering 140 kr/dygn


Laddning av elbil

Till dig som kommer med elbil erbjuder vi 2 stycken laddningsstationer placerade på vår parkering. 

Det är två destinationsladdare från Tesla: 

 • En Tesla laddare, 32 Ampere / 400 v 
 • En universalladdare från Tesla, 16 Ampere / 400 v.

Parkeringstillstånd löses i receptionen och kostar 140 kr/dygn.

(Vi kan  ej garantera att någon av dessa platser är lediga).


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi på Elite Stadshotellet Eskilstuna vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från tre till åtta kilometer. 

Rutt A - Åslingan (3 km)
Rutt B - Cityrundan (4,33 km)
Rutt C - Vilstarundan (8 km)


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Elite Stadshotellet Eskilstuna erbjuder tvättservice. All tvätt som är inlämnad före kl.09.00 återlämnas i regel kl. 17.00 samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl.09.00 återlämnas nästa dag. Denna service finns tillgänglig måndag-fredag. För mer information kontakta receptionen.

 


Frukt-VIP på hotellrummet

Något extra på rummet?

Unna dig själv, en vän eller en släkting ett extra varmt välkomnande på hotellrummet. Vi erbjuder olika former av vippningar såsom blommor, champagne, exotisk frukt och choklad. Se vår VIP-meny för olika former av vippningar - klicka på länken nedan. 

Se vår VIP-meny

 


Hund på säng

Husdjur

Självklart ska våra fyrfota vänner också bo med stil! Vi erbjuder ett antal hotellrum där husdjur är välkomna. För ett tillägg av 200 kr/natt får du bo med hunden på rummet. Vid incheckning får din hund en hund-VIP samt tillgång till en vattenskål. Kontakta oss på 016-540 23 00 för bokning och mer information.


Alkoholtest

Vi på Stadshotellet vill bidra till en ansvarsfull alkoholkonsumtion och har därför i samarbete med Blowpoint utrustat vårt hotell med en alkoholmätare. Här erbjuder vi våra gäster gratis alkoholtester för en tryggare miljö. Kontakta receptionen för mer information.


Svart cykel utanför Elite Stadshotellets entré

Cykelutlåning

Hotellet har cyklar och cykelhjälmar för utlåning. Att cykla är ett snabbt och smidigt sätt att ta sig runt i city. Ibland är cykling inte bara att komma fram, det handlar också om resan dit, om vinden i håret och känslan på sadeln. Med en cykel kanske vi upptäcker mycket mer och något helt annat än om vi skulle köra den raka, breda vägen med bil. En cykel ger frihet – att slippa vänta på en buss, slippa komma ihåg att tanka bensin i bilen, slippa leta efter en ledig parkeringsplats. Välkommen att kontakta receptionen om du är intresserad av att låna en cykel.

 

 


 


Receptionsdisken i lobbyn på Elite Stadshotellet

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då generösare utcheckningstider gäller. Snooze gäller dock inte under vår sommarperiod 22 juni 2018 - 12 augusti 2018. 


Green Key på Elite Hotels

Green Key

Elite Stadshotellet är miljödiplomerade med Green Key. Green Key är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer på http://www.green-key.org/


Säkerhet

Elite Stadshotellet Eskilstuna värnar särskilt om sina gästers säkerhet och intrigitet. Hotellets personal är utbildad i rutiner för brandsäkerhet, första hjälpen och att använda en hjärtstartare. Hotellets ingång är kameraövervakat och receptionen är bemannad dygnet runt. Våra brandlarmsystem och utryckningslarm är avancerade och det finns rökdetektorer och nödbelysning i samtliga korridorer, gästrum och allmänna utrymmen. För gästernas personliga säkerhet är varje rum utrustat med ett elektroniskt kortlås där samtliga inpasseringar registreras . Elektroniska förvaringsboxar för värdeföremål finns i alla gästrum.


Konferensrummet Visheten på Elite Stadshotellet i Eskilstuna

Elite Stadshotellet Eskilstuna


Konferera på Elite Stadshotellet Eskilstuna med stadens bästa läge i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö.  Hotellets konferensmöjligheter är oändliga och vi är mycket stolta att kunna erbjuda dig en helt nyrenoverad konferensavdelning. Välkommen att läsa mer!

 • 19 möteslokaler
 • 2-500 konferensdeltagare
 • 132 hotellrum
 • 2 restauranger
 • Wifi
 • Gym
 • Parkering

Puben The Bishops Arms på Elite Stadshotellet Eskilstuna

The Bishop Arms i Eskilstuna


På The Bishops Arms i Eskilstuna erbjuder vi bl.a. 120 st olika flasköl från jordens alla hörn, fler än 300 sorters whisky, 12 olika sorters vin på glas och därtill såväl torr som söt cider. The Bishops Arms välutbildade och kunniga personal guidar dig gärna genom det stora sortimentet och anordnar även öl och whiskyprovningar efter önskemål.

 

Öppettider

Måndag–tisdag 16.00–23.00
Onsdag–torsdag 16.00–00.00
Fredag 15.00–02.00
Lördag 13.00–02.00
Söndag 17.00–22.00


Restaurang Y-won Bar & Grill på Elite Stadshotellet Eskilstuna

Y-WON Bar & Grill


På Elite Stadshotellet, med en fantastisk utsikt över Eskilstunaån mitt i centrala Eskilstuna, ligger Y-WON Bar & Grill.

Öppettider

Middagstider under sommaren
Måndag-torsdag: 16.00–23.00
Fredag-lördag: 16.00–02.00
 
Frukost under sommaren (t.o.m. 19/8)
Måndag-fredag: 06.30–10.30
Lördag-söndag: 07.30–11.00

Skaldjurshelg 24-25 augusti


Välkommen på Y-Wons egen skaldjurshelg med mängder av goda viner och champagne samt afterwork i baren.

Öppettider

24-25 augusti 2018Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och en av livets viktigaste dagar. Ett bröllop på
Elite Stadshotellet Eskilstuna kan erbjuda något utöver det vanliga. Oavsett vad ni ser framför er finns vi här för att hjälpa er på er stora dag. Med erfaren personal, förstklassigt kök och fantastiska lokaler i olika storlekar så finns alla förutsättningar för att rama in ert bröllop på just det sätt ni önskar.
Elite Stadshotellet Eskilstuna erbjuder familjepaket till Parken Zoo både under låg- och högsäsong.

 


Från 1910 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Julfest med arbetskamraterna, en härlig stund med vännerna eller en lugn eftermiddag med familjen. Oavsett om ni är två, femtio eller flera hundra personer kommer vi se till att ni får en härlig kväll med julstämning och kulinariska läckerheter. Premiär den 22 november.


Från 395 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Elite Stadshotellet erbjuder familjepaket till Leos Lekland i Eskilstuna.


Från 1200 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Elite Stadshotellets badpaket till nya Munktellbadet som bjuder ung som gammal på förstklassiga badupplevelser i kulturhistoriska Munktellstaden. Sov gott på Elite Stadshotellet som ligger inom bekvämt promenadavstånd till Munktellbadet. 


Från 1490 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och en av livets viktigaste dagar. Ett bröllop på Elite Stadshotellet Eskilstuna kan erbjuda ett intimt familjebröllop med middag på Y-Won eller i en mindre privat lokal? Eller ett storslaget sagobröllop i vår festvåning...


Från 850 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo på Elite Stadshotellet i Eskilstuna och spela på någon av de närliggande golfbanorna. De golfbanor som vi samarbetar med ligger inom 30 minuters bilfärd från hotellet. Efter en härlig dag på golfbanan kan ni avnjuta god mat och dryck i vår á la carte restaurang Y-won Bar & Grill som har en stor uteservering som vetter mot Eskilstunaån eller besök vår gemytliga pub Bishop’s Arms.


Från 895 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Boka vårt aktiva familjedagspaket och trotsa tyngdlagen på Eskilstunas nya trampolin- och aktivitetspark. Vi erbjuder hotellpaket med boende på hotellet, entré till Hopnpop samt frukostbuffé.


Från 1619 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


På Elite Stadshotellet Eskilstuna finns 11 lokaler som är mycket lämpliga grupper med 8-10 personer. Dessa  lokaler ligger i hjärtat av hotellet på första och andra våningen och de flesta är  möblerade med styrelse sittning. Rummen är utrustade med den senaste tekniken, luftkonditionering och trådlöst Internet.

 

 


Från 250 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Njut av en härlig vistelse på Elite Stadshotellet vackert beläget mitt i centrala Eskilstuna. Här erbjuds restaurangen Y-won samt puben The Bishops Arms, båda med trevliga uteserveringar. För dig som gärna kombinerar din hotellvistelse med någon aktivitet finns Parken Zoo med tempererade utomhuspooler, Sundbyholms travbana, Rademachersmedjorna, natursköna golfbanor, Leos Lekland m.m.

Under sommaren får alla barn en present vid incheckning.

Välkommen!


Från 872 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Eskilstuna ligger mitt i Mälardalen och är en stad med många aktiviteter och upplevelser inom korta avstånd. Slott, shopping, golf och kultur. Låt er skämmas bort maximalt och boka vårt dreampaket i Eskilstuna. Med en förlängd frukosttid på söndager till kl. 12.00 hinner ni med en morgonpromenad längs med ån och ett besök i vackra stadsparken.


Från 872 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Besök Elite Stadshotellet i Eskilstuna. Med hotellets centrala läge har du shopping, många helgaktiviteter och kommunikationer inom bekvämt promenadavstånd. Hotellet är ett fyrstjärnigt fullservice hotell som erbjuder fri tillgång till gym och bastu.


Från 872 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Unna dig ett lovepaket i Eskilstuna med någon du tycker om. Hotellet ligger med perfekt läge vid ån nära nöjen, shopping, rikt kulturutbud och fina promenadstråk. Avsluta gärna med en romantisk och intim middag för två i ett eget bås i vår restaurang Y-Won Bar & Grill.


Från 1690 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


80%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 21 augusti 2018


Betyg: 0/10

Omdömet skrevs den 20 augusti 2018

Positivt: Det fanns verkligen inget negativt att lägga till. Det bästa hotellet jag bott på under mina 47 år.

Att förbättra: Jag kan tänka mig at bo där varje dag :)


Betyg: 0/10

Omdömet skrevs den 20 augusti 2018

Positivt: Middagen och servicen på hotellets restaurang Y-WON. Underbar mat, och personal som gjorde allt för gästernas välmående!

Att förbättra: Fundera på hur man på bästa sätt kan fördela ut exempelvis barnfamiljer i hotellets rum, då en del av hotells rum ligger precis ovanför stadens nattklubb. Trots stängda fönster, så var det omöjligt att sova innan nattklubben stängdes kl 02:00. Det var många av gästerna i fredagskväll som klagade på väldigt hög ljudnivå. Det hade kunnat vara bra att informera om detta vid bokningstillfället, om det är sån här hög ljudnivå varje fredag och lördag. Eller som sagt, om möjlighet finns, välja rum till just småbarnsfamiljer i andra ändan av hotellet. Där ljudnivån förhoppningsvis är lägre. Service och attityd från receptionen hade vi önskat vore bättre.


Betyg: 0/10

Omdömet skrevs den 15 augusti 2018

Positivt: Nu var det mesta dåligt och under all kritik. Frukosten var bra. Tvn var stor. Det var allt som var bra. Det väger absolut inte upp det dåliga.

Att förbättra: Om detta vore mitt hotell skulle jag skämmas ihjäl. Och att ni har mage att skriva att ljud från nattklubbar KAN NÅ hotellet. Och kan VERKA störande. Det är ju rena lögnen. Vi hade rum rakt över en nattklubb. Hur ni kan skriva att det kan nå hotellet det är obegripligt för mig. Det är en självklarhet att det når när det ligger precis under. Var ett sånt jävla liv. Och när dom väl stängde gick ju inte fyllona hem. Nej då, dom stod utanför och gapa till strax efter fem. Och det var ett jävla liv från restaurangen på hotellet med. Vi bodde på våning 2 hörde musiken i korridoren på väg till hissen. Kan man inte ärligt upplysa om dom problemen så kan ni lika gärna stänga. Så våran vistelse var så här: Varmt som bara den i rummet. (Skyll inte på att det har varit varmt. Max temperaturen låg runt 20 grader några dagar innan vi kom och när vi var där, var tom lägre än 20 på söndagen) det var mellan 9-14 grader på nätterna när vi var där hade fönstret öppet men hjälpte ej. Sista natten var värmen i rummet acceptabel. Dåliga mörkläggningsgardiner. Dåligt städat, om det ens var städat. Otroligt mjuk säng. Har ont än. Ingen pris lista till minibaren. Inga tvättpåsar på rummet. (Hade tänkt lämna in tvätt och tagit dryck från minibaren, ska inte behöva fråga om pris och be om tvättpåsar) extremt dålig kyla i mini baren. Ställde in vatten flaskor vart inte speciellt kalla. Katastrof att folk springer in i ens rum. Känner oss aningen kränkta. och ljudet från dessa baren, fy fan säger jag bara. Ingen sömn. Vi hörde inte ens ljudet på tvn!! Då var fönstet stängt med. Annars hade vi det mest öppet för det var ingen luft i rummet. Bara en äcklig värme. Vi orkade inte göra hälften av det vi skulle göra på denna resa för att vi inte kunde sova. Min sambo tog extra ledigt från jobbet för denna resa. Då det var så varmt när han hade semester så orkade vi inte göra så mycket då. Så tänkte passa på nu när det var svalare. Vi hade tänkt att boka 4-5 dagar först, tack gode gud att vi bara boka tre nätter. Hade jag fått bestämma hade vi åkt hem efter en natt men min sambo övertala mig att vi skulle vara kvar. Han ångrar det nu. För det vart inte bättre med ljuden utifrån för att det var söndag och måndag kvällar. Hur ni kan ha fyra stjärnor det är ett mysterium. Har bott på Elit i Karlstad,Västerås och senaste gångerna Göteborg. Ni är långt ifrån deras standard. Är så besviken. Jag har bilder på det vidriga handtaget och på hårstråt som på något märkligt sätt hade hamnat i badrummet när vi var ute!

Övrigt: Vill ni bo där det går att sova på nätterna och i ett rent rum, då ska ni boka något annat hotell!


Betyg: 0/10

Omdömet skrevs den 15 augusti 2018

Positivt: Rummen & Frukosten

Att förbättra: Finns inget mer att önska!


Hotellet svarade den 16 augusti 2018

Tack snälla för ditt fina betyg! Så roligt att ni trivdes hos oss och gillade våra rum och vår rikliga frukost. Varmt välkomna tillbaka! Bästa hälsningar, Elite Stadshotellet Eskilstuna Annica Åkerblad


Betyg: 0/10

Omdömet skrevs den 13 augusti 2018

Positivt: Mycket centralt beläget nära uteserveringar.

Att förbättra: Vara bättre förberedda vid en värmebölja som i somras för det var väldigt varmt och ingen egen AC på rummet gjorde det första rummet extremt varmt och saknade bordsfläkt. Om möjligt ha mer kapacitet på det centrala kylanläggningen och möjlighet att styra det per rum.

Övrigt: Saknar den gamla atmosfären som många andra Elite hotell men fina rum och sköna sängar. För oss med småbarn var lekrummet mycket bra.


Hotellet svarade den 16 augusti 2018

Hej Peter, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Så roligt att du gillade vårt centrala läge och lekrum för barnen. Jag förstår att du tyckte rummet blev varmt då vi haft extrem och långvarig värme. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Stadshotellet, Eskilstuna Annica Åkerblad


Betyg: 0/10

Omdömet skrevs den 13 augusti 2018

Positivt: Superb service och välstädat hotell! Missa inte Y-won och avnjut en coctail!

Att förbättra: Key-carden var ytterst känsliga för att bli avmagniteserade och skapar lite onödig frustration.


Hotellet svarade den 16 augusti 2018

Tack snälla för din fina feedback! Så roligt att du gillade vårt fina hotell. Allra roligast att du var nöjd med våra duktiga medarbetare, det ska jag hälsa dem. Jag förstår irritationen när våra keycards är så känsliga och avmagnetiseras lätt. Vi har beställt nya maskiner som kodar nyckelkorten och hoppas det ska hjälpa. Önskar dig en fortsatt skön sommar och välkommen åter! Vänligen, Elite Stadshotellet Eskilstuna Annica Åkerblad


Betyg: 0/10

Omdömet skrevs den 13 augusti 2018

Positivt: Läget och personalen

Att förbättra: Se till att allt skräp så som gamla läskburkar bakom sängen var bortplockade samt att gardinern fixades till innan nästa gäst kom. En bra hotelvistelse handlar mycket om detaljer.


Hotellet svarade den 16 augusti 2018

Tack snälla för din feedback! Så glad och stolt jag blir att du var nöjd med servicen från våra duktiga medarbetare, det ska jag framföra. Ber verkligen om ursäkt över städningen, är inte alls enligt våra rutiner och checklistor som vi jobbar med. Jag ska ta det med berörd avdelning. Hoppas vi får tillfälle att hälsa er åter! Bästa hälsningar, Elite Stadshotellet Eskilstuna Annica Åkerblad


Betyg: 0/10

Omdömet skrevs den 12 augusti 2018

Positivt: Fint och fräscht med bra frukost

Att förbättra: Erbjuda alternativ för allergiker i restaurangen, vi kunde inte äta hos er på kvällen då en i sällskapet ej tål gluten samt laktos, det fanns bara råbiff som alternativ för den personen. Ett av barnen är allergisk mot ägg och mjölkprotein och det verkade som att det inte fanns något hon kunde äta på barnbuffén. Vi skulle även önskat allergiinformation på frukosten. Det fanns inte tillräckligt med vägguttag för att både ladda mobilen samt ha igång bordsfläkten som var obligatorisk pga dålig ventilation i rummet.

Övrigt: Fräscht och fint hotell i övrigt och vi är nöjda med vår vistelse.


Hotellet svarade den 16 augusti 2018

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback. Så roligt att ni tyckte vårt hotell var fint och uppskattade vår rikliga frukost. Så tråkigt att ni inte kunde äta hos oss p.g.a allergier. På vår a la carte meny så har vi maträtter som är märkta med allergener men det brukar i de flesta fall gå att ordna fler rätter om man frågar. Ledsen att vi inte kunde ordna det vid ert besök. Den långvariga extrema värme gör att våra rum är väldigt varma och ventilationen inte riktigt räckt till, jag förstår att ni tyckte det blev varmt. Ser fram emot att få hälsa er åter! Bästa hälsningar, Elite Stadshotellet Eskilstuna Annica Åkerblad


Betyg: 0/10

Omdömet skrevs den 12 augusti 2018

Positivt: Sängarna är jättesköna!

Att förbättra: Fanns inte ac på rummet så svettades igenom halva natten... inte så avslappnande :/


Hotellet svarade den 14 augusti 2018

Tack för din feedback! Så härligt att ni var nöjd med våra sköna sängar. Ber om ursäkt över värmen, vi har tyvärr inte ac och denna extremt varma sommar har gjort att våra rum är väldigt varma. Jag förstår att ni tyckte det blev varmt trots att vi försökt lösa det med bordsfläktar. Ser fram emot att få hälsa er åter! Vänligen, Elite Stadshotellet Eskilstuna Annica Åkerblad


Kontakta oss

Hitta hit

GPS Koordinater: 
Latitud: 59.3722177, Longitud: 16.5162286 

Om du reser med bil:
Sväng av vid avfart Eskilstuna C, och följ skyltar mot centrum. Passera Kloster kyrka på väster sida och följ vägen över bron. Ta vänster i rondellen på Hamngatan och du är nu framme vid hotellet.

När du reser med tåg:
Det tar ca en timme med tåg från Stockholms Central till Eskilstuna. Buss- och tågstation ligger på gångavstånd. Följ skyltar mot centrum.

När du reser med flyg:
Stockholm/Skavsta Flygplats är belägen i Nyköping ca 80 km från Eskilstuna. Stockholm/Arlanda Flygplats är belägen norr om Stockholm, ca 120 km från Eskilstuna.

 

_