Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Bli företagskund hos Elite Hotels

Är ni intresserade av att sänka era hotell- och konferenskostnader utan att göra avkall på komfort, service och kontroll?

Att vara företagskund hos Elite Hotels
  • Är smidigt och enkelt
  • Innebär kostnadsbesparingar
  • Ger er nöjda och effektiva medarbetare

Hos oss är alla företag välkomna som företagskunder – från det lilla enmansbolaget till den stora internationella koncernen.

Våra avtal anpassas efter ert behov, era volymer och ert resemönster. Vi är flexibla och lyssnar på er, vår ambition är att alltid sätta er som kund i centrum. Som företagskund till Elite Hotels erbjuds ni alltid förmånliga priser på kedjans alla hotell och i alla rumskategorier årets alla dagar. Bokar ni sedan era avtalspriser direkt hos oss så får ni alltid tydliga momsspecifierade kvitton. 

Hos oss kan ni också genomföra stora konferenser så väl som små möten i unika hotellmiljöer – som företagskund erbjuds ni alltid en fast konferensrabatt.

Elite Hotels erbjuder ett brett utbud av förstklassiga hotell i centrala lägen, från Kiruna i norr till Malmö i söder med landets mest jämna standard på både hotell och service. Elite Hotels är Sveriges största familjeägda hotellkedja med en lång tradition av att driva hotell. Elite Hotels ägs av vår grundare Bicky Chakraborty. Det starka entreprenörskapet gör att vi har korta och snabba beslutsvägar, vilket är en stor fördel för er som kund.

Kontakta oss på tel 0771-788 789 eller fyll i formuläret nedan.

Ansök om att bli företagskund


Tyvärr saknas en del information:
_