Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Kvinna som sitter i en solsäng på ett spa och läser en bok med en pool framför sig
Mat & dryck
Spa & relax

Daydreamer getaway

Boka vårt härliga spapaket där du inleder din vistelse med ett spabesök under förmiddagen. Därefter väntar en välsmakande lunch i vår spalounge.

Om erbjudandet

Njut av en avkopplande hotellvistelse och upplev en elegant oas av lyx och välbefinnande på vårt spa. Släpp taget om vardagens stress och låt oss skräddarsy en upplevelse som kittlar alla dina sinnen. Ta dig tid att ladda batterierna i vår omfamnande spamiljö och njut av en välsmakande och hälsosam lunch i vår avkopplande spalounge. Vakna upp utvilad i en av våra sköna sängar och njut av en frukostbuffé utöver det vanliga.

Förhöj din vistelse genom att också boka en personligt anpassad spabehandling som riktar sig till dina specifika behov och önskemål. Våra professionella terapeuter kommer att ta hand om dig från start till slut och garantera en minnesvärd upplevelse. Maila din bokningsförfrågan till spa.stockholm@elite.se.

Ingår i paketet

  • Spaentré 10.00-13.00
  • Lunch i spaloungen
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 2922 SEK/natt
Stockholm

Elite Palace Hotel

St Eriksgatan 115

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms samt Bar & Bistro 115 och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar.

Från
2922SEKper natt