Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Poolen och relaxmöbler på VANA-spa på Elite Hotel Palace i Stockholm
Mat & dryck
Spa & relax

Afternoon indulgence

Njut av en eftermiddag med total avkoppling på Elite Palace Hotel och Vana Spa. Se sedan fram emot en specialkomponerad trerätters middag i hotellets restaurang.

Om erbjudandet

Välkommen till en oas av total avkoppling och elegans på Elite Palace Hotel och Vana Spa. Vi har satt ihop det perfekta spapaketet för att ge dig en avkopplande och omfamnande upplevelse som du sent kommer att glömma.

Börja din resa hos oss med några timmars njutning på Vana Spa som ligger i hotellet. Här kan du bland annat slappna av i våra hydromassagepool, inomhuspool, loungedel samt olika bastus. Vi välkomnar dig med ett glas champagne och läckra tilltugg vid ankomst för att göra din upplevelse extra härlig.

Efter några sköna timmar på Vana Spa är det dags att ta sikte på hotellets restaurang där ni under kvällen serveras en specialkomponerad trerätters middag där varje rätt är noga utvald för att tillfredsställa dina smaklökar. När kvällen börjar lida mot sitt slut är det dags att bege sig till ert bekväma rum för några timmars god sömn. Vakna sedan utvilade till en generös frukostbuffé.

Sätt guldkant på din vistelse och unna dig en extra avkopplande behandling genom att maila din bokningsförfrågan till spa.stockholm@elite.se.

Ingår i paketet

  • Spaentré 13.00-16.00
  • Ett glas Champagne & tilltugg
  • Trerätters middag
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 3892 SEK/natt
Stockholm

Elite Palace Hotel

St Eriksgatan 115

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms samt Bar & Bistro 115 och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar.

Från
3892SEKper natt