Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Relaxavdelningen på Elite Stora Hotellet i Örebro
Mat & dryck
Spa & relax

Relaxing Sunday

Avsluta veckan på topp med en härlig hotellupplevelse på Elite Stora Hotellet i Örebro. I paketet ingår övernattning i något av våra härliga rum, en enrätters middag i restaurang Paolos samt två timmars inträde till relaxavdelningen.

Om erbjudandet

Låt söndagen bli veckans bästa dag! Checka in på fantastiska Stora Hotellet och avnjut en god enrättersmiddag med italienska smaker på restaurang Paolos. Efter middagen slappnar ni av och samlar nya krafter i vår relaxavdelning där ni under två timmar kan njuta av vår hydromassagepool, ångbastu, torrbastu samt loungedel. Efter en god natts sömn startar ni måndagen och veckan på bästa sätt med vår generösa frukostbuffé.

Middagen serveras mellan 16.30-18.00 och vi erbjuder tider i relaxen mellan 18.00-20.00 eller 20.00-22.00. Vänligen notera i kommentarsfältet vilken tid ni önskar.  

Hotellet, uppdelat i två byggnader – den större huvudbyggnaden och "Lilla Hotellet" intill – erbjuder en atmosfär av ett klassiskt stadshotell med stilfullt inredda rum och omsorgsfull service. Varmt välkomna!

Ingår i paketet

  • Boende i dubbelrum
  • 2h entré till relaxavdelningen
  • Middag på Paolos
  • Frukost & WiFi
Från 835 SEK / person
Örebro

Elite Stora Hotellet

Drottninggatan 1

I en anrik byggnad från 1858, vackert belägen mitt i city intill Svartån och Örebro Slott erbjuder vi 160 moderna rum och unika fest- och konferensmöjligheter för upp till 300 personer.

Från
1670