Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Sakldjursfat
Mat & dryck

Skaldjursweekend i Karlstad

Upplev en oförglömlig skaldjursweekend i Karlstad på Elite Stadshotellet 4–6 oktober! Låt dig skämmas bort med utsökt mat, avkoppling och lyxiga faciliteter i hjärtat av Värmland.

Om erbjudandet

Under din vistelse hos oss får du njuta av två nätter i våra bekväma rum och starta dagarna med generös frukostbuffé. Fredagskvällen inleds med en utsökt trerättersmiddag, följt av lördagskvällens höjdpunkt: en magnifik skaldjursbuffé fylld med havets läckerheter. Som gäst har du även tillgång till vårt exklusiva Rooftop by Vana med en uppvärmd takpool, perfekt för avkoppling. För den som önskar kan vinpaket för båda kvällarna köpas till, och dessutom finns möjlighet att njuta av en stunds lyxig avkoppling på Vana Spa med separat spa-entré. Missa inte chansen att göra din helg i Karlstad till något alldeles extra!

Vänligen skriv önskad tid för middagarna i kommentarsfältet vid bokning! Valbara tider är 18.30 – 20.00.

Ingår i paketet

  • 3-rätters middag på fredagen
  • Skaldjursbuffé på lördagen
  • Tillgång till Rooftop by Vana
  • Övernattning 4-6 oktober
  • Frukost & Wifi
Från 2995 SEK / person för två nätter
Karlstad

Elite Stadshotellet

Kungsgatan 22

Vid Klarälvens strand i centrala Karlstad ligger Elite Stadshotellet. Bo på ett klassiskt hotell i Karlstad med 183 rum och vackra lokaler till konferens, möten och fest. På hotellet finns även Vana spa med hamam samt Rooftop by Vana med pool och bar. Gångavstånd till centralstationen, shopping, nöjen och aktiviteter.

Från
2995