Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Lobby på Elite Hotel Brage, Borlänge
Mat & dryck
Spa & relax

Dinner and Day Spa

Ta en paus från rutinerna, släpp alla måsten och lämna allt till oss. Njut av en komplett hotellvistelse som inkluderar boende, inträde till Vana Spa Borlänge och en utsökt tvårätters middag!

OM ERBJUDANDET

Upptäck en värld av lyx och avkoppling med vårt kompletta hotellpaket, som inkluderar allt du behöver för en härlig och minnesvärd vistelse. Koppla av i bekväma rum innan det är dags att besöka vårt sprillans nya Spa i Borlänge, Vana Spa. Ta ett dopp i poolen, slappna av i bastun eller se till att slappna av ordentligt med en avkopplande massage. Vi erbjuder flera lyxiga behandlingar som går att boka mot tillägg. Du väljer själv vilken dag under din vistelse som ska inkludera ett oförglömligt spabesök. På kvällen bjuder vi på en fantastisk tvårätters middag med vällagade rätter och goda drycker för alla smaker på vår gastropub, The Bishops Arms. Dagen därpå startar du dagen med vår läckra frukostbuffé. Välj mellan olika frukostfavoriter, allt från färsk frukt till varma rätter. Ta chansen att unna dig själv en lyxig hotellvistelse och upplev allt vi har att erbjuda!

SPATIDER

Välj mellan följande tider på ankomstdagen: 12.00-14.3014.30-16.30 eller 19.30-22.00
Välj mellan följande tider på avresedagen: 06.30-09.00, 09.00-11.30 eller 12.00-14.30

Spatiderna mellan 09.00-19.30 välkomnar vi även barn till spat, övriga tider är det 18-årsgräns.

Fyll i meddelandefältet vid bokning vilken av följande tider du önskar att besöka spat under din vistelse. Behöver du hjälp med din bokning, vänligen kontakta: borlange@vana.se, 010-64 15 155.

Ingår i paketet

  • Boende i dubbelrum
  • Spa entré
  • Tvårätters middag
  • Frukost & wifi
Från 2546 SEK/natt
Borlänge

Elite Hotel Brage

Stationsgatan 1-3

Elite Hotel Brage är beläget mitt i Borlänge. Här bor du bekvämt i renoverade rum med närheten till allt som Dalarna har att erbjuda. På hotellet finns även den uppskattade gastropuben The Bishops Arms.

Från
2546