Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Säng fotad framifrån med ett skrivbord bredvid

Boka en härlig vecka till specialpris

Unna dig en härlig vecka med boende i ett av våra fina hotellrum! Bli medlem och njut av förmånligt pris på en längre vistelse vid bokning av minst 6 sammanhängande nätter.

Om erbjudandet

Packa väskan inför en härlig vecka med långa sovmorgnar, middagar och promenader genom mysiga stadskärnor. Vi erbjuder veckopriser på alla våra hotell så att ni kan ladda batterierna och koppla av i ett lyxigt hotellrum.

Passa på att upptäcka en ny stad eller njut av en välbehövlig semester. Strosa omkring bland mysiga kvarter, unna dig en rykande kopp kaffe på ett mysigt café eller ge dig ut på en vandring i de vackra omgivningarna. Vi erbjuder fina hotellrum över hela Sverige som passar både dig som reser ensam, i par eller tillsammans med familj och vänner. 

Att ha hotellet som bas innebär att ni blir väl omhändertagna. Välj dina favoritkuddar från hotellets kuddmeny, sov gott i en skön hotellsäng och vakna upp till vår goda frukost varje dag. Njut av en lyxig hotellupplevelse samtidigt som ni tar med er de goda vanorna hemifrån och håller igång i hotellets gym. Dessutom finns ett antal rum där familjens hund är välkommen att följa med!

Avkoppling kan vi garantera – men aktivitetsnivån bestämmer ni! Utanför hotellets fasad väntar en uppsjö med aktiviteter och äventyr. Upptäck en ny stadskärna med fina restauranger, gör mysiga dagsutflykter eller ta er ut i den vackra svenska naturen. Vi tipsar gärna om de bästa golfbanorna, restaurangerna, familjeaktiviteterna, vandringslederna och cykelutflykterna. På vår Explore har vi samlat en mängd tips på vad som finns att hitta på i städerna där våra hotell är belägna. 

Är du medlem i Elite Hotels Rewards? Logga in för att få ytterligare rabatt på din bokning. 

I erbjudandet ingår

  • Boende minst 6 nätter
  • Av- och ombokningsbart
  • Medlemsförmåner
  • Frukost & Wifi
Från 768 SEK/natt