Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Elmia

Fin utsikt över vatten

Ska du besöka en av de stora mässorna som arrangeras på Elmia i Jönköping? Bo på vårt hotell i Jönköping, Elite Stora Hotellet som är ett hotell nära Elmia. Härifrån tar du dig till mässan på endast några minuter med bil eller kollektivtrafik. Säg till i receptionen så hjälper vår serviceinriktade personal dig gärna att boka taxi. Varmt välkommen till oss på Elite Hotels!

BOKA ETT AV VÅRA HOTELL NÄRA ELMIA

På Elmia arrangeras det årligen mängder med stora mässor såsom jord- och skogsbruksmässan, Husvagns- och husbilsmässan och Lastbilsmässan. Elmia är Nordens största mässarrangör med flera hallar. Förutom mässor hålls det även konserter, konferenser och kongresser samt det årliga eventet Dreamhack som är världens största LAN. 

Bo på vårt hotell nära Elmia när du ska på ett av deras event. Elite Stora Hotellet ligger precis vid Vättern i en magnifik byggnad från 1800-talet. Här finns 167 trivsamt inredda hotellrum där du kan vila upp dig i våra sköna sängar efter en heldag på en livlig mässa. Vill du äta en bit mat eller dricka en öl innan du kommer tillbaka till ditt hotellrum ska du ta ett besök på vår brittiskinspirerade pub The Bishop Arms. Här hittar du Jönköpings största öl- och whiskeysortiment och en härlig meny med välsmakande rätter. Oavsett om du reser privat eller i tjänsten så är Elite stora Hotellet ett utmärkt val med hela Jönköping precis utanför dörren.

BESÖK VACKRA JÖNKÖPING

Jönköping är en underbar stad med ett en kombination av härlig natur och en livlig stadspuls. Vandra längs Vättern, besök någon av de välsmakande restaurangerna eller shoppa i centrum. Här finns många sevärdheter såsom Tändsticksmuseet, Grenna Museum och Brahehus som alla är väl värda ett besök. Med andra ord finns det mycket att upptäcka och du bor alltid med bästa utgångsläge hos oss på Elite Hotels.

Boka vårt hotell nära Elmia direkt här på vår hemsida!